Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί ο χρυσός είναι απαραίτητος στην ιατρική βιομηχανία;

Picture
Χάρη στις μοναδικές φυσικές ιδιότητες του ο χρυσός είναι ένα σωτήριο υλικό που έχει γίνει απαραίτητο για την ιατρική, ειδικά για  θεραπείες και τεχνολογίες σε καρδιολογικά προβλήματα.

Οι γιατροί άρχισαν να χρησιμοποιούν το χρυσό για την πρόληψη διάφορων μολύνσεων κατά τη διάρκεια του 1800. Τώρα, χρησιμοποιείται ακόμη και σε μελέτες για τον καρκίνο από εκατοντάδες ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Ο χρυσός έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητος για την ιατρική βιομηχανία και τις ιατρικές τεχνολογίες. Στην πραγματικότητα, παίζει σημαντικό ρόλο στην καρδιακή υγεία, δίνοντας σε εκείνους που έχουν ανάγκη μια νέα ζωή.

Τι είναι αυτό που καθιστά τον χρυσό ως ένα πολύτιμο ορυκτό για τεχνολογίες επεξεργασίας καρδιάς; Λόγω της μοναδικής του μοριακής δομής  ο χρυσός είναι σχεδόν μη υποκείμενος σε διάβρωση, σε οξέα και την ανάπτυξη βακτηριδίων. Ο χρυσός είναι επίσης εύπλαστος, ενώ είναι σχεδόν άφθαρτος, κάτι το οποίο τον καθιστά ιδανικό για  βηματοδότες και για την εμφύτευση ενδοπρόθεσης καρδιάς (stent) . Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιχρυσωμένοι βηματοδότες έχουν σώσει τις ζωές των ασθενών αφού βηματοδότες κατασκευασμένοι από άλλα υλικά προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις ή λοιμώξεις.

Και ενώ η χρήση του στην ιατρική βιομηχανία είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο κρίσιμους ρόλους του στο σύγχρονο κόσμο μας, ο χρυσός έχει πολλές εφαρμογές που τον κάνουν έναν ανεκτίμητο πόρο που μπορεί να βρεθεί και στη χώρα μας. Δυστυχώς, η πλούσια προσφορά του χρυσού δεν είναι γνωστή σε ομάδες και κρατικούς αρμόδιους φορείς. Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη μεταλλευτική διαδικασία που να επιτρέπει στις βιομηχανίες να αξιοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τον πλούτο των ορυκτών πόρων, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού. 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα