Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ρόδος : Η πιο σοκαριστική, φρικτή, βάρβαρη πράξη στο νησί εδώ και πολλά χρόνια!



Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να δυσφημίσει τους Έλληνες στο σύνολό τους με κανέναν τρόπο, αλλά τις συγκεκριμένες απαίσιες φριχτές γυναίκες...

Σήμερα στην Καλλιθέα της Ρόδου 5 εθελοντές, 2 Γερμανοί και 1 Βέλγος (τουρίστες) έγιναν μάρτυρες της πιο σοκαριστικής, φριχτής, βαρβαρικής πράξης απανθρωπιάς στο Νησί που έχει να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. 


Είχαμε μόλις τελειώσει το καθάρισμα και την φροντίδα για τις γάτες και τα γατάκια εκεί, όταν ένα αμάξι ήρθε και σταμάτησε και 3 Ελληνίδες πολύ καλοντυμένες, χωρίς καμμιά ντροπή βγήκαν και πέταξαν κάτω μια τσάντα πάνω στις ακαθαρσίες. 


Η Heidi η οποία είναι υπεύθυνη για την Καλλιθέα πλησίασε τις γυναίκες, οι οποίες άρχισαν να εξηγούν ότι είχαν πιάσει γάτες σ' ένα σουπερμάρκετ και σκέφθηκαν ότι θα ήταν καλύτερα στην Καλλιθέα. 


Η Heidi σε πολυ αποφασιστικό τόνο τους είπε ότι δεν μπορούν να πετάνε γάτες εδώ κι οτι έπρεπε να τις αφήσουν εκεί που ανήκουν. 


Μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα, έσκυψε αμέσως και άρχισε να σχίζει την πλαστική σακούλα η οποία ήταν δεμένη τόσο σφιχτά ώστε δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ανοιχτεί. 


ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ μια μεγάλη γάτα έπεσε έξω ανήμπορη να σταθεί στα πόδια της. Η τσάντα ήταν βρεγμένη εντελώς απο ιδρώτα και η γλώσσα της κρεμόταν έξω με αφρούς και βλέννες από την μύτη της. Η γάτα πέθαινε από ασφυξία....





Έτρεξα στην καημένη γάτα και την σήκωσα και την γύρισα προς το πρόσωπο της γυναίκας φωνάζοντας: Είσαι τόσο ηλιθια να δέσεις μέσα σε πλαστική σακούλα μια γάτα δεν βλέπεις οτι πεθαίνει ?????

Οι άλλες γυναίκες βγήκαν απο το αμαξι με μια ακόμα πλαστική σακούλα και άνοιξαν το καπό και βγήκαν και άλλες ακόμα, οχι μονο 2 , 3 , 5 και περισσότερες, η καθεμιά γεμάτες με μεγάλες γάτες μέσα σε σφιχτά δεμένες σακούλες στις οποίες πνιγόντουσαν.......


Όλοι οι εθελοντές άρχισαν να ουρλιάζουν σε αυτές, αλλά κανένα συναίσθημα ή ενοχή δεν φαινόταν στο πρόσωπό τους... Αντιθέτως μας φώναζαν αυτές γιατί βοηθούσαμε τις γάτες..
Πόσο φωνάζαμε...

Μάλλον ένα από αυτά τα κακιασμένα άτομα αποφάσισαν ΄οτι δεν θέλουν άλλο γάτες στους χώρους τους και αποφάσισαν να τις πετάξουν ..

Καθεμία απο αυτές τις γάτες με αργό και βέβαιο τρόπο δολοφονιόντουσαν, και ανοίγοντας τις σακούλες έσταζαν ολόκληρες ένα βήμα από τον θάνατο ενώ δεν τους είχε απομείνει σχεδόν καθολου ανάσα.



Αυτά τα απάνθρωπα τέρατα κατάλαβαν καθώς η οργή φούντωνε σε όλους μας καθώς και σε τουρίστες που ήταν εκεί , ότι θα καλούσαμε την αστυνομία και ΄οτι έπρεπε να την κοπανίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μπαίνοντας γρήγορα μέσα στο αμάξι τους και φεύγοντας πάτησαν και μία από τις τραυματισμένες γάτες η οποία από την αδυναμία της δεν μπόρεσε να αποφύγει το αμαξι και να μετακινηθεί. Δυστυχώς έπρεπε να της γίνει ευθανασία για να γλυτώσει από τους φοβερούς πόνους.

Όλοι ψάχναμε για τις γάτες βρέθηκε μόνο ένα αρσενικό κόκκινο, μούσκεμα , καθισμένο κάτω από έναν θάμνο τρέμοντας ολοκληρο και μη αφήνοντας κανέναν να το πλησιάσει...

Ακόμα κι αν αυτά τα καημένα μωρά μείνουν κοντά εκεί στην Καλλιθέα δεν πρόκειται ποτέ ξανά να εμπιστευθουν κανέναν άνθρωπο.........

Παρακαλουμε κοινοποιηστε το οπου μπορειτε, για να μαθευτει στην Ελλαδα και στο εξωτερικο και πρεπει οπωσδηποτε να γινουν οι αναλογες ενεργειες απο τα κατα τοπους φιλοζωικα σωματεια και τους φιλοζωικους φορεις , σε συνεργασια με την αστυνομια για να πιαστουν και να καταδικαστουν βαση του υπαρχοντος φιλοζωικου νομου τα κτηνη που ειναι υπαιτια για τις εγκληματικες αυτες πραξεις.


Περισσότερες φωτογραφίες στις παρακάτω πηγές....

 Katerina Chrisoulaki +  Rhodes Gcws

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

5 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα