Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Δε χρειάζεται να επιστρατεύσεις γνωμικά, παροιμίες και επιχειρήματα για να της εξηγήσεις το λόγο που την άνοιξη τη θες περισσότερο. Αρκεί να ξέρεις πώς να τη ρίξεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Η βασική σας διαφορά είναι ότι εκείνη δεν έχει όρεξη για σεξ 24 ώρες το 24ωρο. Αλλά ακόμα κι αν δεν το πολυπιστεύεις, το φταίξιμο δεν είναι δικό της. Ο υποθάλαμος, η περιοχή του εγκέφαλου που ρυθμίζει τη σεξουαλική διάθεση, είναι 2,5 φορές μικρότερος στις γυναίκες απ’ ό, τι στους άντρες, σου εξηγεί η Louann Brizendine, νευροψυχίατρος και συγγραφέας των βιβλίων The Male Brain και The Female Brain. «Ο άντρας εξελίχθηκε με τέτοιο τρόπο που είναι έτοιμος να κάνει σεξ με την πρώτη ευκαιρία, σου λέει. Ενώ οι γυναίκες διαλέγουν σύντροφο με τελείως διαφορετικό τρόπο: Από τον τρόπο που μιλάς, μαθαίνοντας πράγματα για σένα, από το πόσο άνετα νιώθουν μαζί σου, κλπ. Αυτό συμβαίνει γιατί η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι τόσο επικίνδυνες, επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες, που οι γυναίκες αναγκάζονται να διαλέξουν έναν άντρα που θα μπορεί να τις στηρίξει. Παράκαμψε τα εμπόδια που σου βάζει η φύση με τις παρακάτω συμβουλές.

1/ Πάρε το Πάνω Χέρι στο ΚρεβάτιΟι γυναίκες προτιμούν τους δυναμικούς άντρες επειδή είναι πιο αρρενωποί. Οι περισσότεροι άντρες, όμως, συγκρατούν υποσυνείδητα τις ενστικτώδεις παρορμήσεις τους, με αποτέλεσμα να δείχνουν λιγότερο κυρίαρχοι, γιατί ανησυχούν για τα συναισθήματά της, σύμφωνα με μια μελέτη στο Personality and Social Psychology Bulletin.
Ερευνα από το βιβλίο The Big Book of Sex του ΜΗ, διαπίστωσε ότι στο 67% των γυναικών αρέσει να τις χτυπάνε στο σεξ και το 56% προτιμά να είναι εκείνες από πάνω. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις στο σεξ μπορεί να χαλαρώσει τις αναστολές της. Σε μια online έρευνα του ΜΗ περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών είπε ότι κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται πρόστυχα πράγματα για τα οποία ντρέπονται να μιλήσουν. Επίσης, μία στις τέσσερις φαντασιώνεται μια στάση και φοβάται να σου ζητήσει να τη δοκιμάσετε. Ετσι, πες της πόσο σέξι είναι και πόσο σου αρέσει η μυρωδιά της. Πρότεινέ της να δοκιμάσετε ένα sex toy, μια νέα στάση, ή role-play. 
2/ Βρες το ΘησαυρόΣε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες αισθάνονται σεξουαλικά, όταν υπάρχει οικειότητα μεταξύ σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που μπορούμε να σου δώσουμε για το πώς θα ικανοποιήσεις μια γυναίκα συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά. «Για έναν άντρα, τα προκαταρκτικά είναι μόνο τα τρία λεπτά πριν από τη διείσδυση», λέει η Brizendine. «Αλλά για μια γυναίκα τα προκαταρκτικά είναι οτιδήποτε συμβαίνει 24 ώρες πριν το σεξ».
Φυσικά, μια γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στο σωστό κομπλιμέντο. Η σεξοθεραπεύτρια Laura Berman λέει πως κάθε γυναίκα έχει ένα μυστικό που είναι σημαντικό για εκείνη και ότι οι άντρες θα πρέπει να το ανακαλύψουν για να την κατακτήσουν.
«Συνήθως, είναι ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της, όπως η ευφυΐα της, το χιούμορ ή η εκκεντρικότητά της», λέει η Berman. «Αλλά θα μπορούσε να είναι επίσης το χρώμα των ματιών της, ή ακόμα και το γέλιο της».
3/ Φίλα τη Μπροστά σε ΌλουςΉ ακόμα καλύτερα, φίλησέ τη μπροστά στους φίλους ή τους συναδέλφους της. Της αρέσει να τραβάει τη προσοχή, αλλά ακόμα περισσότερο, της αρέσει να βλέπουν οι φίλοι της ότι τη θες. Θα νομίζουν ότι κάνετε σεξ 7 φορές τη μέρα. Μια αγκαλιά, το χέρι σου στη μέση της, οποιαδήποτε δημόσια επίδειξη αγάπης ικανοποιεί μια από τις βαθύτερες επιθυμίες της: να δείχνεις ότι την αγαπάς, ότι τη θες και τη χρειάζεσαι πέρα από το σεξ και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις. 
4/ Αγγιξε το Λαιμό τηςΗ συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα του The Big Book of Sex περιγράφουν το λαιμό ως το πιο απρόσμενα σεξουαλικό σημείο του σώματός τους. Νευροαπεικονιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό πιο εύκολα αν τα κέντρα άγχους του εγκεφάλου τους είναι απενεργοποιημένα. «Πολλές γυναίκες χρειάζονται ένα διάλειμμα από το καθημερινό άγχος για να αισθανθούν σεξι», υποστηρίζει ο Ian Kerner, σεξολόγος και συγγραφέας.
Ο λαιμός είναι το σημείο του σώματός της που μπορεί να σε βοηθήσει να διώξεις το στρες της. Επειδή τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του λαιμού, αν τη χαϊδέψεις ή τη φιλήσεις εκεί, θα την ηρεμήσεις. Κάνε μασάζ στο λαιμό της και στη συνέχεια στο κεφάλι της. Είναι σημαντικό να μη της δείξεις ότι έχεις κάποιο απώτερο σκοπό. Αν σκεφτεί ότι θες μόνο να κάνετε σεξ θα της το χαλάσεις.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα