Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Όνειρο στο όνειρο...ποιανού όνειρο όμως?

Αποτέλεσμα εικόνας για Όνειρο στο όνειρο...ποιανού όνειρο όμως?

Το χώμα που πατάς , τα λουλούδια που μυρίζεις ,ο αέρας που αναπνέεις ήταν κάποτε μια σκέψη του θεου , η του χάους η της συγχρονικοτητας ..!
Είναι σημαντικό να αφήσεις την συνείδηση σου να το κατανοήσει αυτό…oτι ζούμε μέσα στο όνειρο κάποιου , η κάποιων μαζί ..!!
Ότι ξεπήδησε μέσα από την Πηγή της σκέψης σε ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν να υλοποιήσουν την συνείδηση τους …είναι η πραγματικότητα η δική σου!
Η οθόνη που κοιτάς ήταν μια σκέψη κάποιου , το πληκτρολόγιο που θα μου πεις ότι θες να μου πεις ήταν μια σκέψη κάποιου!
Χρησιμοποιείς το χτιστό των σκέψεων κάποιου….!
ΟΙ περισσότεροι συνάνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι εκπαίδευσαν την συνείδηση τους με όλα όσα άφησαν να μπουν μέσα τους σαν πεποιθήσεις , σαν ταμπέλες , σαν τοίχοι , σαν τραύματα , σαν λάθη..!
ΟΣOI τόλμησαν να υλοποιήσουν την συνείδηση τους είναι οι αρχιτέκτονες του προγράμματος ..!

Μπορεί εσύ να νομίζεις και να είσαι 100% πεπεισμένος ότι είσαι άτυχος η ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να φτάσεις τα όνειρα σου …αλλά ταυτόχρονα δεν θες να δεις το ολοφάνερο…ότι εσύ επεισες εσένα για όλα όσα ..κάνεις να σου συμβούν!!
Βλέπεις η τύχη είναι τυφλή και δεν έχει ιδιαίτερα κολλήματα … και εσύ επιμένεις να νομίζεις ότι σε σνομπάρει… !
Από που πηγάζει η σκέψη όλων ; Μα από την Πηγή!!…
Όσο πιο μακρυά έχεις παει από την Πηγή λόγω ηθελημένης συνείδησης να βιώσεις συγκεκριμένες τιμωρίες …είτε επειδή σε έπεισαν οι γονείς σου οτι είσαι κακό παιδί ..είτε επειδή η ενοχές σου χτίστηκαν από τους επικυρίαρχους …τόσο θα είσαι με λάθος «κατέβασμα» της πληροφορίας που χρειάζεται για να απελευθερωθείς ...
Ποιος φοβάται την σκέψη σου; Μα είναι ολοφάνερο .. αυτοί που «χτίζουν» μέσα στο χτιστό… !
Ακους για σχέδια , για παγκοσμιοποίηση , για πολέμους … αλλά ότι και να ακούς αν δεν χρησιμοποιήσουν την σκέψη σου και την αποδοχή σου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με αυτή την σκέψη πράξη!
Οι αρχιτέκτονες του χτιστού φοβούνται την σκέψη σου γιατι είναι ικανή να γκρεμίσει όλες τις σκέψεις που θέλουν για να χτίσουν!
Μόνο ένας φτάνει να έχει την συνείδηση και την σκέψη …αλλά και την επιβολή στο πεδίο …δηλαδή να μην φοβηθεί να υλοποιήσει την συνειδητοτητα του ….για να τους στείλει σε πύλες που δεν θα ξεμυτίσουν ποτέ !
Φοβούνται τον πόλεμο στην υλοποίηση …


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα