Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδέες για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή

Καμιά φορά, στις μακροχρόνιες σχέσεις, η ερωτική ζωή φαίνεται να βαλτώνει. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν σημαίνει ότι η σχέση έφτασε στο τέλος της. Οι ρυθμοί ζωής είναι τέτοιοι, ώστε καμιά φορά να μην έχουμε την επιθυμία να ασχοληθούμε με τον έτερον ήμισυ. Για όλα όμως υπάρχει λύση, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει θέληση να προσπαθήσουν και οι δυο!
Ένα κομπλιμέντο την ημέρα
Όπως και η ημερήσια δόση φρούτων, έτσι και το κομπλιμέντο συνίσταται από την επιστήμη, καθώς ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση του παραλήπτη καιτονώνει την ψυχολογία. Αν το μόνο που σας έρχεται στο μυαλό είναι οι λόγοι που θέλετε να γκρινιάξετε, προσπαθήστε να θυμηθείτε τα καλά του συντρόφου σας, τους λόγους για τους οποίους τον/την ερωτευτήκατε, και αντί για κριτική, επιδοθείτε σε ενέσεις ακμαίου ηθικού.
Η τέχνη του αγγίγματος
Ακόμη κι όταν δεν πρόκειται για σεξουαλικών προθέσεων περιπτύξεις, το άγγιγμα μεταξύ δύο ανθρώπων, το πιάσιμο του χεριού όσο κάνετε βόλτα, μία αγκαλιά στον καναπέ όσο βλέπετε ταινία, σας φέρνει πιο κοντά και βοηθά στο να κρατηθείτε σε επαφή, κυριολεκτικά αλλά και κατά προέκταση, συναισθηματικά.
Η τέχνη του φιλιού
Καλό το σεξ, αλλά –ειδικά για τις γυναίκες- τα φιλιά δεν βρίσκονται σε υποδεέστερη θέση στο «chart» της ερωτικής καθημερινότητας. Μάλιστα, οι στατιστικές λένε πωςτα ζευγάρια που επιδίδονται σε φιλιά καθημερινά έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην χωρίσουν. Επομένως, ανάψτε εκ νέου την σπίθα του σεξ, αλλά μην ξεχνάτε πως τα φιλιά είναι το καλύτερο προσάναμμα.

Κάθε φορά, πρώτη φορά
Θυμηθείτε την έξαψη και τον ενθουσιασμό του πρώτου ραντεβού. Τότε που ακόμη ντυνόσαστε στην εντέλεια για να εντυπωσιάσετε το «υποψήφιο θύμα» σας, φτιάχνατε ατμόσφαιρα για ρομαντικό δείπνο που μαγειρεύατε εσείς οι ίδιοι, φροντίζατε να βγαίνετε για ποτό, για σινεμά ή απλώς για βόλτες. Τώρα, φροντίστε να επιστρέψετε σε αυτές τις συνήθειες και να αναιρέσετε την ανία που μπήκε στην σχέση σας την στιγμή που αρχίσατε να την θεωρείτε δεδομένη. Κάντε στον/στην σύντροφό σας μικρές εκπλήξεις, δωράκια με νόημα, γελάστε και συζητήστε σαν να είστε και φίλοι εκτός από ζευγάρι. Η τακτική αυτή είναι απαραίτητη ειδικά σε όσους έχουν αποκτήσει απογόνους και χρειάζονται δραστικά μέτρα για να θυμηθούν πως εκτός από την ιδιότητα του γονιού υπάρχει και αυτή του συντρόφου.
Ερωτικά sms, όπως στο γυμνάσιο
Ποια ήταν η τελευταία φορά που στείλατε sms στον σύντροφό σας για να του πείτε ότι τον σκέφτεστε; Το βρίσκετε παιδικό; Καθόλου. Το μήνυμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φλερτάρετε και να χαρίσετε ένα χαμόγελο στον άλλο. Η αναμονή τα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα, προσφέροντας μια… νότα ερωτικού παιχνιδιού.
Κοιτάξτε τον κατάματα
Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για μια υγιή σχέση. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ένας από αυτούς είναι να τον κοιτάτε κατάματα. Μεταξύ μας, δεν είναι κακό να σκέφτεστε κάτι/κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά με το να κλείνετε τα μάτια, ίσως περνάτε το λάθος μήνυμα, ότι δηλαδή βρίσκεστε εκεί μόνο σωματικά. Με το να έχετε ανοιχτά τα μάτια και να κοιτάζετε τα δικά του, δείχνετε ότι είστε «εκεί» και σκέφτεστε μόνο εκείνον.
Χαρίστε του ένα χαμόγελο. Είναι μεταδοτικό!
Ένα είναι το σίγουρο: Σας αγάπησε επειδή τον κάνατε να χαμογελάει. Όπως ακριβώς κι εσείς το ίδιο. Συχνά παραπονιέστε ότι δεν σας κάνει πια να χαμογελάτε τόσο συχνά. Νιώθει το ίδιο. Πείτε του ένα αστείο, γίνετε λίγο ναζιάρα, κάντε ό,τι θυμάστε ότι λάτρευε επάνω σας όταν πρωτογνωριστήκατε. Πιθανότατα θα κάνει κι αυτός το ίδιο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα