Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ (ΜΕΡΟΣ Δ)



Άκου Τα Συναισθήματα Σου
Τα ανθρώπινα συναισθήματα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη καθοδήγηση με την εμπειρία των καλών συναισθημάτων να μας οδηγούν στον δρόμο μας και των κακών συναισθημάτων να μας δείχνουν ότι έχουμε απομακρυνθεί. Αν αποκλίνετε τελείως από την πορεία σας, ορισμένες εμπειρίες αναπόφευκτα συμβαίνουν με σκοπό να σας δείξουν τον «σωστό δρόμο» και, να σας επαναφέρουν, ελπίζω, πίσω, αλλά, αν έχετε παρεκκλίνει σοβαρά, ο Ανώτερος Εαυτός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει την κρίση, ως στρατηγική διόρθωσης της πορείας σας.

Τι σημαίνει αυτό για μας;
Λοιπόν, αν ζούμε πραγματικά σε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα, μπορούμε να φωτιστούμε και να σταματήσουμε να παίρνουμε την ζωή τόσο σοβαρά, μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, και να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, και μπορούμε να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε επειδή κανένα κακό δεν μπορεί να γίνει σε έναν κόσμο ψευδαισθήσεων. Ως εκ τούτου, αν η ασυνείδητη συμπεριφορά μας ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού, μπορούμε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας επίσης, και, στην πραγματικότητα, αυτός είναι ίσως ο λόγος που τόσες πολλές πνευματικές φιλοσοφίες διακηρύσσουν ότι είμαστε πραγματικά αθώοι και δεν υπάρχει τίποτα να συγχωρήσουμε.

Επί πλέον, αν η πραγματικότητα δεν είναι αληθινή, είναι πολύ πιο εύκολο να αρπάζετε τις ευκαιρίες, και να ζείτε χωρίς φόβο, κι αν πάλι υπάρχει κάτι που ζήσετε σαν αποτέλεσμα του προγραμματισμού, αυτό επίσης σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να είστε πραγματικά χωρίς περιορισμούς.
Όταν ξυπνήσετε και θυμηθείτε ποιος είστε στην πραγματικότητα, και το παιχνίδι που παίζετε, θα έχετε την δύναμη και την ικανότητα να παρακάμψετε τους κανόνες, να υπερβείτε την αποδυνάμωση, και να ξεκινήσετε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής σας. Πολύ πιθανόν, μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνον να μην παίξετε καν το παιχνίδι, ζώντας έτσι την ζωή ως ο Παρατηρητής και ζώντας ειρηνικά σε μη-δυαδικότητα, ή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παίξετε ένα νέο παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό.
Οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμη τρόπο να αποδείξουν ή να διαψεύσουν την Θεωρία της Προσομοίωσης, αλλά μπορεί αυτό να μην είναι ποτέ δυνατόν, αλλά, ανεξάρτητα από την φύση της πραγματικότητας, το αξιοσημείωτο ταξίδι της αγάπης και της ζωής δεν είναι λιγότερο πολύτιμο ούτε λιγότερο θαυμαστό.
Είστε αγάπη, είστε φως, και είναι όλα καλά!
Της Nanice Ellis (Life Coach)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα