Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μείνε εστιασμένος στο θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας κάτι για αυτό που επιθυμείς…

20151002163751-forward-thinkers-happy-child-toy-wings-flying-retro

Μόνο όταν σκέφτεσαι, νιώθεις και μιλάς θετικά μπορείς να Δημιουργήσεις την επιθυμητή σου πραγματικότητα.
Ακόμα και αν δεν είσαι πάρα πολύ αισιόδοξος αυτή τη στιγμή, κάνε την υπέρβαση και σκέψου θετικά, νιώσε θετικά, μίλα θετικά… Στο βαθμό που μπορείς… Χωρίς να κρίνεις εάν είναι λίγο αυτό που τώρα μπορείς να κάνεις, απλά κάν’ το. Μην μένεις στην απραξία, επειδή μέσα σου να θεωρείς πως αυτό που κάνεις είναι λίγο. Είναι αυτό που είναι! Δώσε του δύναμη και αξία, κάνοντας τώρα αυτό που επιθυμείς και μπορείς!
Το Σύμπαν είναι πολύ ξεκάθαρο και απόλυτο στον τρόπο που λειτουργεί. Το όμοιο έλκει όμοιο. Αυτός είναι ένας από τους νόμους του Σύμπαντος και είναι πολύ ακριβής!
Μην περιμένεις μέσα από την αρνητικότητα ή έχοντας εστιάσει στους φόβους σου να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα. Φαντάσου το Σύμπαν σαν ένα πολυμηχάνημα. Η πρώτη ύλη που θα χρησιμοποιήσεις για να το τροφοδοτήσεις, θα φέρει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Εάν επιθυμείς να υλοποιήσεις μία σου επιθυμία, αντί να δίνεις έμφαση στους φόβους, που πολύ φυσιολογικά θα εμφανιστούν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εστιάσεις στο αποτέλεσμα που επιθυμείς να έχεις. Μην εκλογικεύεις τις καταστάσεις, μην υπεραναλύεις το τώρα σου ιδίως εάν δεν είναι το επιθυμητό… απλά μείνε εστιασμένος στο θετικό, στο όνειρο. Και επέτρεψε στο Σύμπαν, να αναλάβει Δράση, κάνοντας με απόλυτη δεξιοτεχνία τα μαγικά του, εμφανίζοντας σου τις κατάλληλες ευκαιρίες, τους ανθρώπους και τα γεγονότα που χρειάζεσαι για να οδηγήσεις τα βήματα σου εκεί που πραγματικά επιθυμείς.
Μείνε εστιασμένος στο θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας κάτι για αυτό που επιθυμείς και όχι επιβεβαιώνοντας τους φόβους σου… Αυτό είναι το μήνυμα των Ουρανών για εσένα σήμερα… Τι σκοπεύεις να κάνεις για αυτό; Σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνα τώρα… Είσαι προστατευμένος, ασφαλής και μπορείς να τα καταφέρεις! Έχεις βοήθεια και υποστήριξη!
7 Αρχάγγελοι
Αγγέλων Φως
~Χρυσάφη Μαρία~
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα