Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

6 πράγματα που μπορεί να σου συμβούν αν πίνεις 16 ποτήρια νερό την ημέρα!



Μπορεί να ακούγονται πολλά τα 16 ποτήρια νερό την ημέρα αλλά αν αναλογιστείς πως το σώμα σου αποτελείται κατά 60% από νερό, έχει μια λογική το να πρέπει να πίνεις αρκετό από αυτό για να κυλάνε όλα πιο ομαλά μέσα σου. Δες 6 πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα (για να μην πω σίγουρα) θα σου συμβούν αν πίνεις 16 ποτήρια την ημέρα.
Μπορεί στην αρχή να νιώσεις φουσκωμένη
Αν ξαφνικά αρχίσεις να πίνεις 16 ποτήρια νερό μπορεί να αισθανθείς λίγο άβολα αρχικά. Μην ανησυχήσεις! Αυτό το φούσκωμα θα φύγει σύντομα. Για να το απαλύνεις φρόντισε να πίνεις το νερό σου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι όλο μαζί το βράδυ.
Θα θέλεις να πηγαίνεις συνέχεια στην τουαλέτα
Πίνοντας τόσο πολύ νερό θα διώχνεις περισσότερο αλάτι από το σώμα σου (αντίο κατακράτηση) ενώ θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα μιας και λόγω του νερού το σώμα σου θα διασπάει πιο εύκολα τις τροφές που καταναλώνεις.
Μπορεί να αρχίσεις να τρως λιγότερο
Υπάρχει λόγος που οι διατροφολόγοι προτείνουν να πίνεις ένα ποτήρι νερό πριν τα γεύματα. Σε βοηθάει να νιώθεις πιο χορτάτη πράγμα που σε κάνει να καταναλώνεις τελικά λιγότερες θερμίδες.

kl_nero02
Θα κάνεις καλύτερες προπονήσεις
Το νερό βοηθάει στη μεταφορά του οξυγόνου και της γλυκόζης μέσα στο σώμα σου πράγμα που σημαίνει πως θα έχεις περισσότερη ενέργεια την ώρα της προπόνησης. Φρόντισε να πίνεις νερό μέχρι 2 ώρες πριν γυμναστείς και κάθε 20 λεπτά κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Μπορεί να χάσεις βάρος
Σκέψου το: Πηγαίνεις πολύ πιο συχνά στην τουαλέτα, τρως λιγότερο και γυμνάζεσαι πιο αποτελεσματικά. Μπορεί το να πίνεις περισσότερο νερό να μην σε κάνει να αδυνατίσεις από μόνο του αλλά όλα τα οφέλη που θα έχεις πίνοντάς το είναι αυτά που θα σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
kl_nero01
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου μπορεί να φύγουν
Οι μαύροι κύκλοι συνήθως δημιουργούνται από την έλλειψη νερού στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Πίνοντας 16 ποτήρια νερό την ημέρα ενυδατώνεται καλύτερα η συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα να φεύγει το περιττό αλάτι από τον οργανισμό σου και επομένως να μειώνονται και οι μαύροι κύκλοι κάτω από την περιοχή των ματιών.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα