Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ" ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2017


Πολύ σωστά μυρίστηκαν πως τελειώνει η εξουσία του Κρόνου στον πλανήτη το 2017 και αρχίζει η σύνδεση της Γης με την Γαλαξιακή Κοινωνία..
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ" ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2017
Η ομάδα αυτή δηλώνει ότι το τέλος του πλανήτη είναι σχεδόν σίγουρο το 2017 και απευθύνει δημόσια προειδοποίηση για την επικείμενη ημέρα της κρίσεως που ισχυρίζονται ότι αναφέρεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.
Ενώ οι περισσότεροι θεολόγοι εκλαμβάνουν την Αποκάλυψη σαν μια αλληγορική ιστορία της σύγκρουσης ανάμεσα στο καλό και το κακό, για κάποιους περιέχει σαφείς προφητείες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης αναφέρεται σε μια γυναίκα ντυμένη "με τον ήλιο και το φεγγάρι στα πόδια της", την οποία θα κυνηγά ένας σατανικός δράκος με επτά κεφάλια, που θέλει να καταβροχθίσει το αγέννητο παιδί της. Όταν αυτό συμβεί, θα σημάνει το τέλος του κόσμου.
Πολλοί ερμηνεύουν τη γυναίκα ως την Γη και πιστεύουν ότι η αναφορά στον Ήλιο και τη Σελήνη αφορά την ολική έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 21 του Αυγούστου 2017 και που θα βυθίσει τη Γη στο αιώνιο σκοτάδι και θα επιφέρει το τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε..

Nicos Kastanias + disclose

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα