Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΜΗN ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ


Όσο υπάρχουν άνθρωποι, στην ατζέντα είναι γραμμένη και η αυτοκτονία, μάλιστα και από ανθρώπους που δεν πεινάνε, που δεν στερούνται επιτυχίας και φήμης. Η δυστυχία, και μαζί η απόφαση να δώσουν τέλος, κτυπάει και “ευτυχισμένα” άτομα, κάποια που απέκτησαν ζωή ξεχωριστή και ζηλευτή.
Σα σήμερα 11 Αυγούστου, το 2014, στα 63 του αυτοκτόνησε, πέθανε από ασφυξία ο διάσημος χολυγουντιανός ηθοποιός Robin Williams, που τον έχουμε δει σε δεκάδες ταινίες. Εκτός ορίων αλκοολικός, υποτίθεται τα κατάφερε με την αποτοξίνωση. Τον άρπαξε μετά η κατάθλιψη, με τα φάρμακα κοιμόταν 18 ώρες την ημέρα. Το τελικό κτύπημα ήρθε όταν τον βρήκε η νόσος πάρκινσον.
Μια κουβέντα μονάχα, Αυτό που ζήτησε από τον κόσμο η γυναίκα του. Σεβασμός στον νεκρό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις προς την κοινωνία.Η ντροπή της κοινωνίας είναι η παράκληση της γυναίκας του αυτόχειρα. Μην σχολιάσετε τίποτα, παρακαλώ. Μη γραφτεί τίποτα για την προσωπική ζωή του άνδρα μου. Μη δηλητηριάσετε το πένθος της οικογένειάς μας.
Υπάρχει αντίρρηση ότι αξίζει η κοινωνία την προσβολή που διέπραξε σε βάρος της η κυρία Ουϊλιαμς; Η οποία ζήτησε να μη γίνει και με τον άνδρα της ό,τι με τον πρόωρο θάνατο του επίσης χολυγουντιανού Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα