Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΑΣ




«Έχω ένα Άγγελο στην κουζίνα μου… έναν πραγματικό Άγγελο. Αυτή με καθοδηγεί στο πώς θα ετοιμάσω το γεύμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μερικές φορές ανακατεύω πολλές αταίριαστες γεύσεις μαζί, και οι άνθρωποι με κοιτάζουν σαν να είμαι τρελή, αλλά συνήθως πάει καλά. Με την βοήθεια του υπέροχου Αγγέλου της Κουζίνας μου (καθώς επίσης και με πολλή εξάσκηση, συμπεριλαμβάνοντας πολλές αποτυχίες καθώς και επιτυχίες), χρησιμοποιώ την διαίσθηση μου και πετάω αυτό και εκείνο μέσε σε μια λεκάνη, μέχρι που δημιουργώ κάτι που θαμπώνει την γεύση μου αλλά επίσης ενθουσιάζει τα μάτια και την μύτη μου και με γεμίζει με μια βαθιά αίσθηση χορτασμού. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, με βοηθάει επίσης στο να επεκτείνει τον χρόνο, όταν ο χρόνος μου στην κουζίνα είναι περιορισμένος».
Meadow
Ένα από τα πρώτα βήματα για να ενεργοποιήσετε τον Μυστικιστή Μάγειρα μέσα σας είναι να καλωσορίσετε τον Άγγελο της Κουζίνας σας στην ζωή σας. Αμέσως θα παρατηρήσετε μια διαφορά στην ποιότητα του φαγητού που ετοιμάζετε. Το λαμπερό αυτό πλάσμα μπορεί να είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για να μαγειρέψετε με την διαίσθηση σας και να ποτίσετε το φαγητό σας με Πνεύμα, είτε αυτό είναι ένα απλό σάντουιτς, ένα επίσημο τραπέζι πέντε πιάτων, ή ένα πείραμα όπου ανακατεύετε διάφορα υλικά. Ο παρακάτω διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να προσκαλέσετε έναν άγγελο στην κουζίνα σας. Μερικές φορές ο Άγγελος της Κουζίνας σας έρχεται από τον ουρανό, και μερικές φορές είναι ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας ή πρόγονος από τον κόσμο των πνευμάτων που αγαπάει την μαγειρική και θέλει να σας στηρίξει στις μαγειρικές σας περιπέτειες.

Διαλογισμός:
Συνδεθείτε με τον Άγγελο της Κουζίνας σας
1.Κλείστε τα μάτια. Πάρτε τρεις βαθιές και γεμάτες αναπνοές.
2.Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην μαγευτική κουζίνα των ονείρων σας. Ίσως είναι φτιαγμένη από κρύσταλλο και μάρμαρο, έχει τις πιο σύγχρονες εντειχισμένες συσκευές, ή ίσως το δάπεδο της είναι ένα υπέροχο μωσαϊκό. Ενώ στέκεστε μέσα σε αυτήν την υπέροχη κουζίνα, φανταστείτε ότι τα μάτια σας είναι κλειστά, και εισπνέετε το υπέροχο άρωμα του φαγητού που μαγειρεύεται στην κουζίνα.
3.Ανοίξτε τα μάτια σας. Μπροστά σας μέσα σε αυτόν τον εκπληκτικό χώρο στέκεται ο Άγγελος της Κουζίνας σας. Ο πνευματικός σας οδηγός στη μαγειρική μπορεί να εμφανίζεται με διάφορες μορφές, όπως σαν ένας ουράνιος άγγελος με φτερά, σαν ένα λαμπερό φως, ή σαν ένας επιβλητικός μάγειρας με μάτια που λάμπουν.
4.Ζητείστε από τον Άγγελος της Κουζίνας σας να σας καθοδηγήσει στο μαγείρεμα. Μπορεί ακόμα να θέλετε να ζητήσετε από τον άγγελο σας να σας βοηθήσει να συνδυάσετε τις γεύσεις, να προγραμματίσετε το γεύμα, ή να ενεργοποιήσετε την ενέργεια του φαγητού σας. Θα σας συμβούλευα να περάσετε μερικά λεπτά νοιώθοντας ευγνωμοσύνη. Ευχαριστήστε τον Άγγελο της Κουζίνας σας για την βοήθεια που θα λάβετε.
5.Πάρτε λίγες ακόμα βαθιές αναπνοές. Ανοίξτε αργά τα μάτια σας. Είστε τώρα έτοιμοι να αρχίσετε την ετοιμασία του γεύματος γεμάτοι με Πνεύμα και απαράμιλλη γεύση. Πιστέψτε ότι ο άγγελος σας είναι παρών… και έτσι θα γίνει. Είναι τόσο απλό!!
(Απόσπασμα από το βιβλίο των Denise & Meadow Linn, “The Mystic Cookbook: the secret alchemy of food”)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα