Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Χώρισες; Δέκα τρόποι για να νιώσεις καλύτερα (εκτός από το παγωτό και την πίτσα)

KOINONIA-SXESEIS-FOLLOWMEGR-XORISES-DEKA-TROPOI-GIA-NA-NIOSEIS-KALYTERA

Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία. Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι θα το ξεπεράσεις, αρκεί να το προσπαθήσεις.
Στις ρομαντικές κομεντί ο χωρισμός ξεπερνιέται με άφθονο παγωτό, βραδιές με πίτσα και πολλά χαρτομάντιλα. Στην πραγματική ζωή θέλεις κάτι περισσότερο από θερμίδες, λιπαρά και ατελείωτο κλάμα. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συμβούν.
Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά αν δεν ήσουν εσύ αυτή που πήρε την απόφαση. Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι θα το ξεπεράσεις, αρκεί να το προσπαθήσεις.
Κράτα ημερολόγιο
Είσαι σε μία φάση της ζωής σου που σκέφτεσαι και νιώσεις τόσα πολλά που πιθανότατα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Είναι μία καλή περίοδο να αρχίσεις να κρατάς ημερολόγιο. Δεν χρειάζεται να γράφεις καθημερινά ούτε τι κάνεις με κάθε λεπτομέρεια, αρκεί να το χρησιμοποιήσεις σαν μία διέξοδο να αποφορτιστείς.
Γράψε ένα γράμμα στον πρώην σου
Θεωρείς ότι δεν είπες όλα όσα ήθελες ή έπρεπε και πάντα προκύπτει κάτι καινούριο. Αντί να του στέλνεις μηνύματα ή να του τηλεφωνείς χωρίς αντίκρισμα, δοκίμασε να του γράψεις όλα όσα νιώθεις και θα ήθελες να του πεις. Μόνο που αυτό το γράμμα δεν θα το στείλεις ποτέ. Θα νιώσεις ανακούφιση και μόνο που το έκανες.
Ασχολήσου με τον εαυτό σου
Σπα, μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, κάνε ό,τι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αισθανθείς πιο όμορφη. Το τελευταίο που θέλεις είναι να αρχίσεις να αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Θέλεις να νιώθεις καλά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Κανόνισε ένα ταξίδι
Μπορεί να φαίνεται ως μία λύση διαφυγής, αλλά δεν έχεις κανέναν λόγο να μην το κάνεις. Θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ξαναθυμηθείς ότι έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να ζήσεις όπως εσύ θέλεις.
Άκου μουσική        
Ακόμα κι αν το μόνο που θέλεις να ακούσεις είναι ό,τι πιο καταθλιπτικό έχει γραφτεί, κάντο.
Παρακολούθησε ένα σεμινάριο
Ξαναγύρνα στα θρανία παρακολουθώντας ένα σεμινάριο ή ακόμα και ξεκινώντας ένα μεταπτυχιακό. Πολλές φορές ένας χωρισμός μπορεί να είναι το έναυσμα για να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου ή να πάρεις έναν τελείως διαφορετικό δρόμο στη ζωή σου που μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.
Ανάλαβε ένα σημαντικό project
Προκάλεσε τον ίδιο σου τον εαυτό με εργασιοθεραπεία. Δοκιμασμένο και μάλιστα με επιτυχία.
Κάνε γυμναστική
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διώξεις την ένταση και να νιώσεις καλύτερα από τη γυμναστική. Βρες το είδος που σου αρέσει και άφησε τις ενδορφίνες να κάνουν τη δουλειά τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα