Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ «ΠΟΥΤΑΝΙΑ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Ο άνδρας, λένε, είναι το ισχυρό φύλο. Ποιος το λέει αυτό; Τα μπράτσα. Σωματικά είναι πιο δυνατός ο αρσενικός. Σίγουρα. Στο γαμήσι, όμως, η γυναίκα τον αφήνει πίσω τον άνδρα. Είναι περισσότερο πολυδύναμη σεξουαλικά η γυναίκα. Ον πολυοργασμικό. Άνδρας και γυναίκα εις σάρκαν μία, αυτός «τελειώνει» και η άλλη ίσως να ξεπέταξε ήδη 3-4 οργασμούς, και να είναι πανέτοιμη να συνεχίσει.
Άμα πράγματι ο αρσενικός είναι το ισχυρό φύλο επειδή αν πλακωθούν στις μπουνιές θα τις φάει η κυρία, τότε πάω πάσο. Στην ανωτερότητα μετράει, δίνει πόντους, εκτός από το σωματικό και ο πνευματικός τομέας. Δεν εννοώ μονάχα την εξυπνάδα, την ευφυία, αλλά και την απουσία κόμπλεξ. Εδώ είμαστε.
Λέμε μία περίπτωση.Μια κυρία στο κρεβάτι τα δίνει όλα. Ηφαιστειώδης, αισθησιακή. Δεν είναι παγοκολώνα, ούτε στη διάρκεια του ματς μασάει τσίχλα ή κόβει τα νύχια της με το στόμα. Άνευ time-out, χωρίς να αισθάνεται ότι κάποιος θα της σφυρίξει φάουλ, αράουτ, ότι θα της βγάλει κάρτα, κίτρινη, κόκκινη, το κορίτσι επιθυμεί να σε φάει κι εσύ να της κάνεις σημάδια επάνω της, κανένα πρόβλημα.
Ο ανασφαλής άνδρας, όμως, κι όχι μόνον σεξουαλικά, επιτόπου θα την παρεξηγήσει την κοπέλλα. Θα σκεφθεί ότι είναι νυμφομανής. Μια πουτάνα. Μια γαμιάρα. Γιατί; Επειδή ο εκπρόσωπος του...ισχυρού φύλου είναι κομπλέξα. Επειδή το ισχυρό φύλο αισθάνεται ότι αμφισβητείται η κυριαρχία του από το... αδύνατο φύλο.
Δεν την θέλει «πουτάνα» την γυναίκα του ο άνδρας.
Ούτε και αισθάνεται άνετα να την ακολουθήσει στο σεξουαλικό... «κατήφορο», επειδή αν δεχθεί την «πουτανιά» της πάνω στο γαμήσι, τότε θα την κάνει...ισότιμή του.
Είναι και το άλλο, το γαμώ τον αρσενικό.Ρίχνει στην γυναίκα το φταίξιμο ο άνδρας αν κάποια ημέρα δεν του σηκωθεί. Όπως θαρρεί ότι εκείνος δεν ευθύνεται αν η άλλη δεν φθάσει σε οργασμό. Όπως και να 'χει ο άνδρας νοιώθει άβολα, προβληματίζεται με την γυναίκα που είναι καυλιάρα, ερωτική, ανάφτρα, και πορνοδότρα, όπως έτσι χαρακτήριζαν την «καυλιάρα» οι βαρύμαγκες της παλιάς εποχης.
Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα στο γάμο, χάνει τη θηλυκότητά της, την «πουτανιά» της, γιατί το σεξ δεν είναι το πρώτο της μέλημα. Κι αυτό, ''συμφέρει'' τον μαλάκα, τον συμπλεγματικό άνδρα, τον φαλλοκράτη, που αντί να «βγάλει» την «πουτανιά» από την σύζυγο, κι αυτό είναι το αβάν γκαρντ σουξέ του, δίνει τις εξετάσεις του σαν εραστής εκτός γάμου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα