Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Τι αισθανόμαστε ένα λεπτό πριν τον Θάνατο; Οι επιστήμονες εξηγούν!

Σύλληψη-55

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι πραγματικά συμβαίνει κατά τη στιγμή του θανάτου.
Αυτό δεν είναι κάτι παράξενο γιατί όλοι έχουμε προβληματιστεί γύρω από τον θάνατό μας. Πολλές φήμες και πεποιθήσεις έχουν συζητηθεί σχετικά με αυτό το θέμα, ωστόσο, οι ειδικοί κατέληξαν στην πραγματική απάντηση.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Χημικών η αίσθηση πριν από το θάνατό συγκρίνεται με το συναίσθημα όπως όταν βλέπεις μια πολύ τρομακτική ταινία τρόμου, καθώς ανακάλυψαν ότι ο εγκέφαλος αντιδρά με τον ίδιο τρόπο και στις δύο περιπτώσεις.
Ο φόβος μας προετοιμάζει στην πραγματικότητα να αντιδράσουμε όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο.Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλο που ονομάζεται Θάλαμος που είναι πολύ ευαίσθητος στο στρες και με μια χημική αντίδραση στον εγκέφαλο ερχόμαστε σε κατάσταση "φυγής" ή "μάχης", ευτυχώς στον υποθάλαμο.
Από που παίρνουμε αυτήν την δύναμη;
Ο υποθάλαμος διεγείρει τα επινεφρίδια με σκοπό την έκκριση αδρεναλίνης. Με τον τρόπο αυτό το σώμα είναι έτοιμο για δράση.
Η αδρεναλίνη ταξιδεύει στο ήπαρ, όταν η έκκριση του σακχάρου στο αίμα διεγείρεται. Η δύναμη κερδίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αν αυτό δεν βοηθήσει, τότε οι άνθρωποι αρχίζουν να φωνάζουν (ακριβώς όπως στις ταινίες τρόμου).
Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι κραυγές δεν γίνονται αντιληπτές με το ίδιο εγκεφαλικό μέρος που αναγνωρίζει την ομιλία. Όταν ακούμε κάποιον να ουρλιάζει, ο ήχος πηγαίνει από τα αυτιά μας άμεσα στο τμήμα του εγκεφάλου που ονομάζεται παρωτίδα.
Τώρα φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια από αυτές τις ταινίες τρόμου στην οποία κάποιος σας κυνηγάει με ένα τσεκούρι για να σας σκοτώσει.
Μπορείτε να ξεκινήσετε να ουρλιάζετε, αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει. 
Αυτό που θα νιώσετε την επόμενη στιγμή
, αν ο δολοφόνος σας πιάσει και σας καρφώσει με το τσεκούρι είναι ότι θα αισθανθείτε πόνο που δεν θα είναι ο ίδιος με εκείνον που έχετε συνηθίσει, αλλά ένα είδος πόνου που θα στείλει ένα μήνυμα στον εγκέφαλο ότι κάτι πραγματικά κακό συμβαίνει και ότι δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί.
Ο δολοφόνος θα σας μαχαιρώσει στο λαιμό, η καρδιά σας σταματάει να λειτουργεί και τελικά σταματάτε να αναπνέετε ( κλινικός θάνατος).
Την ίδια στιγμή, ο εγκέφαλος συνεχίζει να λειτουργεί όπως ποτέ πριν και γι 'αυτό μερικοί άνθρωποι, δήλωσαν ότι είδαν φως ή άλλα περίεργα πράγματα (τα άτομα που επέζησαν του κλινικού θανάτου).
Εάν η επείγουσα βοήθεια δεν φθάσει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, καθώς επέρχεται ο βιολογικός θάνατος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα