Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Κάθαρση από ενεργειακά βάρη



Η πιο σύντομη οδός για τη κάθαρση απ' όλα αυτά που μας δαιμονίζουν, είναι ο διαλογισμός, η πραναγιάμα (ασκήσεις αναπνοής) και η νηστεία. Όλα αυτά λειτουργούν επιστημονικά. Η οξυγόνωση του εγκέφαλου μέσα απ' τις αναπνοές, επιτρέπει στις εγκεφαλικές ενώσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο γεγονός/τραύμα της ζωής μας, να ξεμπλοκάρουν απ' τα ηλεκτρικά φορτία και να ρέει η ενέργεια δια αυτών αρμονικά. Κάτι ξέρουν οι yogis σε όλο το κόσμο που κάνουν πραναγιάμα, γιατί κάθε τραύμα ή πρόβλημα ή ότι μας απασχολεί, δεν είναι παρά μπλοκάρισμα της ενέργειας.
Ο διαλογισμός επιτρέπει στον άνθρωπο να 'ευθυγραμμιστεί' όσο το δυνατόν κάθε φορά, με την Ροή, η οποία θα ρεύσει μέσα στον οργανισμό και θα καθαρίσει τα τσάκρας, στα οποία επίσης εδρεύουν τα τραύματα αυτά που μας απασχολούν. Η νηστεία επίσης καθαρίζει το σώμα, το αίμα, τα κύτταρα και τον εγκέφαλο φυσικά, κι έτσι επιτρέπει στην ενέργεια να 'κατοικήσει' μέσα στο σώμα. Ένα βρώμικο με τοξίνες σώμα, αποδιώχνει και δεν μπορεί να κρατήσει ενέργειες υψηλές, όμορφες κι εκλεπτυσμένες.
Η καθημερινότητά μας είναι ένα συνεχές πάρε-δώσε ενεργειών. Είναι ουσιώδες να καθαριζόμαστε καθημερινά με τον διαλογισμό και να μην αφήνουμε να συσσωρεύονται ενέργειες που εισήλθαν στο ενεργειακό μας πεδίο, γιατί μετά θα νομίζουμε ότι είναι δικά μας τα ενεργειακά βάρη αυτά και ότι κάτι έχουμε. Στην ουσία τίποτα δεν είναι δικό μας, είμαστε ψυχές που μπήκαμε και νοικιάσαμε ένα σώμα και προσπαθούμε να ανυψώσουμε τις εμπειρίες που λαμβάνουμε αλλά και να εξελίξουμε το DNA και γενικά τις ψυχο-σωματικές κληρονομιές των γονιών/προπατόρων μας. Γι' αυτό ας μην ταυτιζόμαστε με τα προβλήματα γιατί είναι ένα παιχνίδι όλα. Ένα γυμναστήριο είναι η γη με πολλά βάρη, αλλά έτσι θα γίνουμε body-builders πνευματικοί και όταν φύγουμε από αυτό το σώμα, η ευδαιμονία που θα βιώσουμε θα πολλαπλασιαστεί επί πολλές φορές. Αρκεί στη καθημερινότητα να μην αφηνόμαστε.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα