Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Γιατί τσακώνονται τα ζευγάρια στις διακοπές

couple summer

Όπως όλοι ξέρουμε, είναι σχεδόν βέβαιο πως –στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών- τα περισσότερα ζευγάρια θα σκοτωθούν μεταξύ τους, ενώ δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια που χωρίζουν με φόντο κάποια εξωτική παραλία με εκατοντάδες ξαπλώστρες.

Αν αναρωτιέστε γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται το καλοκαίρι στις διακοπές, ο λόγος είναι απλός:

Τα ζευγάρια τσακώνονται το καλοκαίρι στις διακοπές, γιατί τότε έχουν χρόνο να τσακωθούν.

Τον υπόλοιπο χρόνο τρέχουν και οι δυο για χιλιάδες πράγματα, οπότε δεν προλαβαίνουν να τσακωθούν.

Ένας ακόμα λόγος που τα ζευγάρια στην Ελλάδα τσακώνονται στις διακοπές είναι ότι είναι Έλληνες.

Οι Έλληνες ψάχνουν διαρκώς αφορμή για να τσακωθούν με κάποιον, κι όταν δεν βρίσκουν κανέναν άλλον εύκαιρο για τσακωμό, τσακώνονται με τον εαυτό τους.

Στις διακοπές, τα ζευγάρια είναι όλη μέρα μαζί και αυτό είναι αφόρητο γιατί ο κάθε άνθρωπος θέλει να μένει και λίγο μόνος του. Το έχει ανάγκη.

Διακοπές μαζί θα έπρεπε να κάνουν μόνο τα ζευγάρια που ζουν χωριστά όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν διακοπές χωριστά, για να σώσουν τη σχέση τους.

Τι γελοία που είναι η φράση «σώζω τη σχέση μου».

Γελοία είναι και η φράση «πάω διακοπές για να φορτίσω τις μπαταρίες μου». Κλασική φράση υποχόνδριου. Αυτούς που λένε αυτή τη φράση θα πρέπει να τους μαστιγώνουν αλύπητα.

Οι διακοπές αποσυντονίζουν τους περισσότερους ανθρώπους, γιατί τους δίνουν την δυνατότητα να ζήσουν ελεύθερα.

Βέβαια, αυτοί γουστάρουν που είναι σκλάβοι, οπότε ούτε θέλουν ούτε ξέρουν να ζήσουν ελεύθερα και παθαίνουν κατάθλιψη που είναι ελεύθεροι.

Σκέψου δυο εθελόδουλους, έναν άνδρα και μια γυναίκα, να πηγαίνουν διακοπές μαζί και να πρέπει να ζήσουν κάπως ελεύθερα, ενώ γουστάρουν που είναι σκλάβοι. Είναι θέμα χρόνου το πότε θα σκοτωθούν μεταξύ τους.

Γιατί ο άνδρας σκλάβος πιστεύει πως φταίει η γυναίκα του που είναι σκλάβος, ενώ η γυναίκα πιστεύει πως φταίει ο άνδρας της που είναι σκλάβα.

Βέβαια, αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες, για να μην παραδεχτούν πόσο τους βολεύει που είναι και οι δυο σκλάβοι• κάνουν μάλιστα και σκλαβάκια, για να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Το καλοκαίρι, στις διακοπές, έχεις την εντύπωση πως όλοι γύρω σου φασώνονται αβέρτα και σε πιάνει κι εσένα μια τρελή επιθυμία να βρεις μια τρύπα να τον χώσεις.

Επίσης, πυρώνει το πράμα της γυναίκας στον ήλιο και γίνεται καυλοπυρέσσουσα.

Κοιτάς δίπλα σου και βλέπει την Σούλα ή τον Μήτσο –που τους έχεις φάει στη μάπα-, ενώ μπροστά σου παρελαύνουν εκατοντάδες θεϊκά κορμιά με πολύ λίγα –ή καθόλου- ρούχα.
Λογικό είναι να θέλεις να φιστικώσεις ή να φιστικωθείς.

Άνδρας, γυναίκα, κουτούπωμα. Συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι και κάτι το σπάνιο.

Στις διακοπές, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όλοι οι άλλοι σου φαίνονται πιο ωραίοι και πιο ενδιαφέροντες από εσένα, ακόμα κι αν είναι οι μεγαλύτεροι λεβεντομαλάκες του κόσμου• αναφέρομαι σε εσάς, βέβαια, γιατί εγώ είμαι τόσο θεογκόμενος που όλοι οι άλλοι μου φαίνονται χάλια και εντελώς για τα μπάζα .

Δεν είναι κακό ο άνδρας σου να πάει με την Ολλανδέζα με τα υπέροχα μάτια και με το πανέμορφο κορμί, που του χαμογελάει τρεις μέρες σερί.

Θα έχει μετά να σου πει και πώς το έκαναν, ώστε να σπάσει και η μονοτονία των διακοπών σας.

Όταν πας διακοπές με τη σύντροφό σου ή τη γυναίκα σου και ερωτεύεσαι μια άλλη γυναίκα και νιώθεις την κάβλα να πλημμυρίζει κάθε σημείο του κορμιού σου, θα έπρεπε να της λες το εξής:

«Κοίτα, μωρό μου, σε αγαπάω, σε λατρεύω, είσαι ο άνθρωπός μου, θέλω να γεράσουμε μαζί, αλλά τώρα ερωτεύτηκα αυτή την όμορφη κοπέλα και πρέπει να πάω μαζί της οπωσδήποτε, γιατί, αν δεν το κάνω, θα είμαι δυστυχισμένος και θα αρρωστήσω βαριά, και θα πεθάνω, και εσύ θα μείνεις μόνη σου. Καλά, τον εαυτό σου δεν τον σκέφτεσαι;»

Τρελαίνεται ο άνθρωπος το καλοκαίρι.

Τόσοι βύζοι, τόσοι ωραίοι κώλoι, μπούτια, γάμπες, κοιλίτσες, πλάτες, και να μην μπορείς να απλώσεις το χέρι σου να πάρεις ένα μεζέ;

Είναι κρίμα. Κρίμα κι άδικο.

Τι, δεν έχουν σημασία τα σώματα αλλά οι ψυχές και το πνεύμα;

Τότε γιατί έχωσες το κορδόνι μέσα στην κωλοχωρίστρα και έκατσες μπροστά μου με τουρλωμένα τα κωλομέρια, και δεν έκατσες με το ταγιέρ στην Κυψέλη να διαβάσεις Ηράκλειτο;

Δεν το συζητάω, διακοπές θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο όσοι είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι να κουτουπώνονται αβέρτα• οι άλλοι να κάτσουν να τσακωθούν στα σπίτια τους.

Έτσι θα είμαστε στις παραλίες μόνο εμείς οι ερωτεύσιμοι και ερωτιάρηδες και δεν θα χάνουμε χρόνο με ματιές και νοήματα.

Θα βγάζουμε τα μάτια μας αμέσως και επί τόπου.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα