Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σεπτεμβριος 2016



Το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών, των διευκολύνσεων στιγματίζει το φθινόπωρο με την είσοδο του στο Ζώδιο του Ζυγού (πολύ καλύτερη θέση από την Παρθένο) προσφέροντας τυχερές ευκαιρίες στα ζώδια του αέρα όπως επίσης σ'αυτούς που έχουν πλανήτες στα Ζώδια του αέρα, και κατ'επέκταση σ'όλους τους υπόλοιπους αναλόγως σε πιό κομμάτι της ζωής τους θα λειτουργήσει θετικά. Γιατί πάντα μία όψη του Δία με οποιονδήποτε πλανήτη πλανήτη του Ζωδιακού δεν λειτουργεί ποτέ αρνητικά, ίσως κάποιες φορές <υπερβολικά> αλλά όχι εχθρικά_

Την 1η Σεπτεμβρίου έχουμε την ολική έκλειψη Ηλίου στο Ζώδιο της Παρθένου, που θα επηρεάσει τους Παρθένους που έχουν τον Ηλιο τους στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου αφού η έκλειψη γίνεται στήν 9η μοίρα της Παρθένου. Θα φέρει θυμό, εκνευρισμό, απαισιοδοξία και ψυχική σύγχυση που θα διαρκέσουν μόνο αυτήν την ημέρα_


Στίς 10 του μήνα επαναλαμβάνεται το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα. Μέχρι λοιπόν τις 16 του μήνα μήν πάρετε σοβαρές αποφάσεις ζωής, αποφύγετε σοβαρές συμφωνίες και μην πιστεύετε ότι βλέπετε και ακούτε. Προσοχή στα φάρμακα, το αλκοόλ, τις χειρουργικές επεμβάσεις με αναισθησία. Μετά τις 20 ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με μία νότα αισιοδοξίας αφού στις 26 του μήνα έχουμε μία υπέροχη σύνοδο Ηλιου-Δία που υπόσχεται καλύτερες ημέρες, για όλους μας, αλλά ειδικότερα για τους Ζυγούς που η 26 του μήνα είναι < η τυχερή τους μέρα > 



Κριοί: Μία πετυχημένη συνεργασία -συμφωνία, ένας γάμος , ένας καλός φίλος ή φίλη.
Ταύροι: Τύχη σε θέμα υγείας -εργασίας, όσοι είσαστε άνεργοι βρίσκετε μία καλή δουλειά.
Δίδυμοι: Οσοι έχετε τον ήλιο σας έως την 5η μοίρα του Ζωδίου απρόσμενα καλά θαρθούν για εσάς.
Καρκίνοι: Θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού ή μίας ιδιωτικής επιχείρησης ή μία δουλειά με καλές προοπτικές στο μέλλον ή η απόκτηση ενός όμορφου σπιτιού, ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι τα τυχερά σας <σημεία>.
Λέοντες: Επιτυχία στον ιδιωτικό, οικογενειακό και ερωτικό περίγυρο είναι τα θετικά αυτής της περιοδου.
Παρθένοι: Οικονομικές ευκαιρίες, τύχη στην πορεία μίας σχέσης που θα σας προσφέρει ανακούφιση και σιγουριά.
Ζυγοί: Κερδίσατε το Λαχείο_ Φροντίστε να το εξαργυρώσετε με τον καλύτερο τρόπο για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής σας.
Σκορπιοί: Ηθικές απολαβές σας προσφέρει αυτή η περίοδος και ίσως μια < δικαίωση > για τις προσπάθειες των προηγούμενων χρόνων.
Τοξότες: Αξιολογείστε προσεκτικά τις προσφορές είτε εργασιακές, είτε αισθηματικές, κρατώντας πάντα μία επιφύλαξη για όλους και για όλα. Επιτυχία στον κοινωνικό και φιλικό περίγυρο με την βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου.
Αιγόκεροι : Η περίοδος αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να < φανείται > και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, πολλές φορές και με οικονομικό κέρδος.
Υδροχόοι: Εύνοια σε ότι έχει σχέση με ξένους -εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, πτυχεία, ή δικαστικές αποφάσεις καθώς και ταξίδια στο εξωτερικό.
Ιχθύες: Κέρδη από λαχεία, τυχερά παιχνίδια, αποζημιώσεις, κληρονομιές υπόσχεται γενικά αυτή η χρονιά και όχι μόνο αυτός ο μήνας.
Μήν ξεχνατε ! Ολες και Ολοι σας_ ελέγχετε πρώτα το έδαφος και μετά περπατήστε το_ Χρησιμοποιείτε αυτή την εποχή μόνο τη Λογική.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα