Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Οί Έλληνες από τόν Σείριο, ερχόντουσαν μέσω τής «πύλης» τής Στύγας στήν Γή...Ταύροι και αγελάδες κωδικοποιούν την γήϊνη ενέργεια...17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Αποτέλεσμα εικόνας για Οί Έλληνες από τόν Σείριο, ερχόντουσαν μέσω τής «πύλης» τής Στύγας στήν Γή
Οί Έλληνες από τόν Σείριο, ερχόντουσαν μέσω τής «πύλης» τής Στύγας στήν Γή

Η τεχνολογία έχει άμεση επίδραση στο περιβάλλον, στα φυτά τά ζώα και τον άνθρωπο. 
Με την γνώση αυτή, υπήρξε από τον φιλοσοφικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδος πολύ μεγάλη διαμάχη για την μη χρήση της. 
Για αυτό κατακρίθηκε και ό Αισχύλος πού έβαλε στο θέατρο μηχανές.
Γιατί όπως και ό Σωκράτης κατέκρινε την εφεύρεση των γραμμάτων πού έδινε την δυνατότητα διατήρησης της ιστορίας και των γεγονότων, αλλά από την άλλη αποδυνάμωνε την μνήμη, κάτι πού βλέπουμε και σήμερα με την χρήση της αριθμομηχανής πού μας έχει κάνει να ξεχάσουμε τις πράξεις των υπολογισμών. έτσι και ή μηχανική της τεχνολογίας έχει αντικαταστήσει την επαφή και την γνώση των φυσικών δυνάμεων και συγχρόνως έχει απογυμνώσει τον άνθρωπο καί τις ικανότητές του.
 
Ως αποτέλεσμα έχει, την ρομποτοποίησή μας . 
Ο φιλόσοφος βασιζόταν στην αφύπνιση των ανθρώπινων δυνατοτήτων, οι οποίες ‘όχι μόνο δεν αφυπνίζονται ποτέ με την χρήση των τεχνικών μέσων, αλλά απονεκρώνονται και τελείως .
Οί Έλληνες από τόν Σείριο, ερχόντουσαν μέσω τής «πύλης» τής Στύγας στήν Γή, όχι με τεχνολογία με την έννοια των μεταλλικών ιπτάμενων δίσκων πού κινούνται με την χρήση κάποιας ενέργειας . 

Η Στύγα, ετυμολογικά έχει τήν έννοια τών υδάτων. Από τό Ύω= βρέχω, ρίχνω βροχή, υγραίνω, καί από αυτό Υγρασία, Υετός= βροχή , ή Ύγρα= ‘η θάλασσα. 
Κατά τήν Παλαιά Διαθήκη, ο Θεός διαχώρισε τά ουράνια από τά γήινα ύδατα. 
Εξ’ αφορμής αυτού θά αναρωτιόμαστε φυσικά, υπάρχουν καί ουράνια ύδατα;. 
Σίγουρα μέ τήν γήινη έννοια τού υγρού στοιχείου προφανώς όχι. 
Γιατί καί ή βροχή ακόμα αφορά γήινο στοιχείο.
Όμως μέ τήν έννοια τών Υδρογόνων τών άστρων, τών ήλιων, σίγουρα ναί. Τό στοιχείο τού Υδρογόνου αποτελεί τό πρώτο στόν Περιοδικό πίνακα ταξινόμησης τών στοιχείων μέ ένα ηλεκτρόνιο. 
Τά υδρογόνα εισέρχονται βαθιά μέσα στήν γή καί ενώνονται μέ τό οξυγόνο της δημιουργώντας τό νερό . 
Υπόγεια ποτάμια έρχονται στήν επιφάνεια καί αναβλύζουν μέσα από τά βράχια καί γίνονται οί πηγές. 
Από τό νερό εξαρτάται όλος ό κύκλος τής ζωής τού πλανήτη. 
Επειδή όταν λέμε ζωή εννοούμε την ενέργεια της κίνησης πού είναι ή ψυχή , τότε ή ψυχή είναι η αντιπρόσωπος της ζωικής αρχής. Και στην ψυχή αντιστοιχεί το στοιχείο του «νερού». 
Το «νερό» αυτό προέρχεται από την συμπύκνωση του ηλιακού ανέμου, και μέσα σε αυτή την αρχαία γνώση κινείται το πνεύμα του Πλάτωνα όταν λέει ότι μετά τον θάνατο κάθε ψυχή επιστρέφει στο άστρο από ΄το οποίο προήρθε. 
Άρα, η Στύγα σάν πύλη πέρασμα , ήταν ή διαμέσων τών πόλων τής γής πέρασμα τών ιόντων τών άστρων καί δή τού Σείριου πού χρησιμοποιούσαν γιά τό διαστρικό τους ταξίδι. Ταξίδευαν δηλαδή μέ τήν χρήση τών ουράνιων υδάτων καί είχαν πύλη εξόδου τους στήν επιφάνεια τής Γής , μέσα από τά νερά τού Ατλαντικού. 
Εκεί πού ό Ποσειδώνας έφτιαξε τήν Ατλαντίδα.
Τήν Στύγα χρησιμοποιούσαν και οι Άτλαντες οι οποίοι έγιναν οι αίτιοι μέ τόν υβριστικό τρόπο χρήσης της να μείνει τό όνομα της μέ τήν αρνητική έννοια τού Στύξ = στυγέω = μισώ , αποφεύγω, βδελύσσομαι, αποστρέφομαι , καί από αυτό τό στύγημα = μίσημα. 

Τό στύγημα συνδέεται μέ τό στικτό DNA τών υβριδικών ανθρώπων πού δημιούργησαν οι Άτλαντες. Αυτοί δηλαδή πού σέ όλη τους την ζωή αναπτύσσονται από το ένστικτο και δεν αποκτούν ποτέ χαρακτήρα. 
Κάτι δηλαδή πού διέπει όσους έχουν ουράνιο σπέρμα.

Ταύροι και αγελάδες κωδικοποιούν την γήϊνη ενέργεια.


Τελχίνες, Γοργόνες, Νύμφες, ανήκουν όλα στα αμφίβια όντα της μυθολογικής εποχής άμεσα συνδεδεμένα με τους Άτλαντες . 
Ο Τρίτωνας και ο Οάννας ήταν κάποια από αυτά τα όντα που τους προσέδιδαν μεγάλες ικανότητες και γνώσεις.
Ο Τρίτων, που ήταν παιδί της Αμφιτρίτης και του Ποσειδώνα, λέγετε πώς ήξερε πολλά και είχε σχέση με τους θεούς. Ομοιάζει με τον Οάννα, άλλος μυθολογικός άνθρωπος- όν, άνθρωπος- ψάρι που έδρασε στην Μεσοποταμία και έδωσε πολλές γνώσεις στους ανθρώπους εκείνων των περιοχών και πού χαρακτηρίζεται ως Ερμής. Παρομοίως , ανθρώπους ψάρια θεωρούσαν και τους Άτλαντες Τελχίνες. 
Ήταν και αυτοί αμφίβια όντα που ζούσαν στο νερό, και πού επεξεργάζοντο τά μέταλλα με τά ύδατα της Στύγας, αλλά καί πολλές εφευρέσεις πού θεωρούντο επικίνδυνες και μολυσματικές. 
Η επεξεργασία των μετάλλων σε συνδυασμό με τά νερά της Στυγός μας παραπέμπει στα εργαστήρια του Ηφαίστου , παιδιά του οποίου θεωρούνται και οί Κάβειροι , πού κατασκεύαζε ανθρώπινα ρομπότ. 
Πιθανών αφορούν είδος ανθρωποειδών όπως την Πανδώρα πού έκανε δώρο στον Επιμηθέα.
Τά όντα αυτά της εποχής εκείνης , με τις παράξενες μορφές, μοιάζουν με τους ύποπτους Γκρίζους και τους υπόγειους Δέρος.
Οί Τελχίνες πού ηχητικά το όνομά τους μας δονεί σαν την λέξη Τεχνίτες από τους οποίους προήρθαν οι Τέκτονες , είχαν στην κατοχή τους τεχνολογία όπως αυτή πού αναφέραμε πιο πάνω για τους Δέρος και τις διαβολομηχανές τους. 
Χρησιμοποιούν την υποχθόνια ενέργεια πού εγκλωβίστηκε στο κέντρο της Γής μετά το κλείσιμο της Στύγας ή οποία αναφέρεται κωδικοποιημένη με το όνομα Ταύρος. 
Οι μύθοι πού σχετίζονται με ταύρους και αγελάδες, να ξέρετε πώς έχουν σχέση με την γήϊνη ενέργεια. 
Οι ταύροι με την έντονη υπόγεια και οι αγελάδες με την ήπια επίγεια. 
Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε πόσοι και ποιοι είχαν σχέση με τους υπογήϊνους μέσα από τις μυθολογικές αναφορές. 
Ο Μίνωας π.χ. για να πάρει την βασιλεία στην Κρήτη ζήτησε να του φανερώσει ό Ποσειδώνας έναν ταύρο μέσα από την θάλασσα . Ενώ ό Δαναός, πήρε την βασιλεία στο Άργος σκοτώνοντας έναν επικίνδυνο ταύρο πού λυμαινόταν την χώρα. 
Ο λαβύρινθος, κατασκευή τού ατλαντικής γενιάς Δαίδαλου , ήταν υπόγειο εργαστήριο όπου κατέληγαν οί 7 νέοι και 7 νέες αθηναίοι πού αποτελούσαν τόν φόρο στον Μίνωα πού οι μυστικές παραδόσεις γνώσεων που διατηρούν στις τεκτονικές στοές , μιλούν για την εμφάνιση της πρώτης Δυναστείας στην Αίγυπτο που ίδρυσε ο Μανού ή Μενά, το 5000 π.Χ. 
Το όνομα Μανού ή Μενά , στον οποίου αποδίδουν την πρώτη δυναστεία , ήταν ένας Μίνωας. 
Με το όνομα αυτό διατέλεσαν και άλλοι βασιλείς , οι οποίοι πιθανών να ήταν οί υπό την καθοδήγηση των Ατλάντων , και να υπάκουαν στις υπόγειες διαταγές τους.
Εκεί έκαναν τά πειράματά τους πάνω στο ευγενικό γένος με το θεϊκό σπέρμα, γιατί δεν διαλέγοντο στην τύχη, αφού ό Θησέας πού πήγε εκεί σταλμένος με ειδική αποστολή, αναγκάστηκε να αποδείξει στον Μίνωα ότι ήταν γιός θεού για να γίνει δεκτός.
Ο Λαβύρινθος μας θυμίζει τα μυστικά εργαστήρια της Αρέας 21 που βρίσκονται κάτω από την έρημο της Νεβάδα και που είναι είκοσι πατώματα κτισμένα υπογείως, έχουν δε εξιτάρει την φαντασία πολλών ερευνητών.
Μεταξύ των άλλων, είναι και σχεδόν βέβαιοι πώς υπάρχει πλήρη επαφή και συνεργασία με τους υπογήϊνους κατοίκους τους και γνωρίζουν και συνεργάζονται με τους Γκρίζους – Δέρος. 
συνεχίζετε:

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Υπάρχει μια ημερομηνία πού προκύπτει από υποκειμενικές χρονολογικές μετρήσεις του εσωτερικού χώρου της Μεγάλης Πυραμίδας, στην οποία ή ανθρωπότητα θα μπορούσε εστιάζοντας σε αυτήν την σκέψη της, να μεταδώσει το θετικό μήνυμα δύναμης του ερχομού ενός καλλίτερου κόσμου. 
Είναι ή μέρα της Σοφίας της Πίστεως και της Αγάπης. 
Μαζί , είναι το έτος 2012 πού έχει συνειδησιακά παγιωθεί στο νού των ανθρώπων σαν έναρξη κάποιων κοσμικών αλλαγών.

Μέσα στους κύκλους της ζωής υπάρχουν έτη σταθμοί που αποφασίζετε η τύχη των κοινωνιών και των συστημάτων με βάση την θέληση των πολλών. 

Ένα τέτοιο έτος είναι και αυτό του 2012. 
Οί δυνάμεις των ατλάντων, του Λευκού Αδελφάτου, έχουν δρομολογήσει σχέδιο πλανητικής αλλαγής μέσω της χρήσης των εγκεφαλικών σκεπτομορφών πού εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικά από την προωθημένη από αυτούς εικονοιδέα. 
Τά μέσα που χρησιμοποιούν είναι πολλά. 
Κάποτε, στις αρχές του 1900 μ.Χ. , ένας ουγγροεβραίος είχε πεί , «Δώστε μου όλα τά ραδιόφωνα του κόσμου, και 100 προπαγανδιστές , και θα σας κάνω όλους τους ανθρώπους να βάφουν τα μαλλιά τους πράσινα και την Ελβετία κομουνιστική». 
Από αυτό καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι να μεταδοθεί και να μεταφερθεί, στον εγκέφαλο των ανθρώπων μια πληροφορία μέσα από την οποία μπορούν να δουλέψουν ένα θέμα. 
Πόσο μάλλον στις ημέρες μας πού με την τηλεόραση και το διαδίκτυο η μεταφορά μιάς ιδέας συνοδεύεται και από εικόνα . Θυμηθείτε τι είπαμε στα αρχικά κεφάλαια για τον εγκέφαλο και την αποδυνάμωση της θέλησης του ανθρώπου. 
Το έτος 2012 , λέγετε πώς έχει καθοριστική σημασία όσο να αφορά την συχνή αναφορά του σε αυτό, τά τελευταία χρόνια. Αριθμός πού ξεπηδάει από τούς αρχαίους Μάγια αλλά και από την αποκωδικοποίηση της Πυραμίδας, του έχουν προσδώσει πολλές και περίεργες ερμηνείες. 

Κατά το πλείστον οι περισσότερες έχουν δραματικό χαρακτήρα και παίρνουν την μορφή των λοιμών , των σεισμών και των πολέμων. 
Κατά την άποψή μου, το κουβάρι αρχίζει να μαζεύει , όχι για το τέλος του κόσμου , αλλά για την αρχή μιας Γνώσης από την οποία είχαμε αποκοπεί και είχαμε συνηθίσει να ζούμε έτσι. Υπό τυραννία. 
Σε αντίθεση με αυτό πού προσδοκούν οί υπογήϊνοι, και αυτό πού επιδιώκουν οί επικυρίαρχοι επί την γή , έχουν να συμβούν άλλα, νέα γεγονότα , ανατρεπτικά και αντίθετα των επιθυμιών τους.
Όλο και πιο πολύ τώρα οι άνθρωποι μαθαίνουν ότι ο κόσμος είναι πιο μαγικός από ότι πίστευαν .

Όλο και πιο πολύ τώρα διαδίδονται «μεγάλα μυστικά» τα οποία κατείχαν λίγοι. Η επίδραση και των αστρικών οντολογικών δυνάμεων μέσω του επηρεασμού της Υδροχοϊκής υδρίας και της διάχυσης της γνώσεως, αφυπνίζει τις ψυχικές δυνάμεις μας και την συνειδητότητά μας . 
Όμως , τα μεγάλα γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίδη θα έχετε νοιώσει την αρχή των αλλαγών. 
Και όλα αυτά ξεκινούν από τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμείς τα προκαλούμε. Εμείς ζητάμε την αλήθεια και την ελευθερία μας.
Κατά τον Πλάτωνα , ο χώρος που διαμορφώνετε η ύλη , ανήκει στο απροσδιόριστο ,ή κατά τον Ηράκλειτο «Τά πάντα ρεί», ή κατά τον Παρμενίδη που έλεγε πώς η πραγματικότητα είναι εκτός του κόσμου των φαινομένων, υπονοείται πώς ο κόσμος είναι υλοενέργεια έως ότου επιδράσει επάνω του η «ιδέα» και του δώσει την μορφή .

Τις ιδέες τις θεωρούν όντα που μορφοποιούν και διαμορφώνουν το αδιαμόρφωτο και χαοτικό στοιχείο ώστε ο κόσμος να γίνει τέλειος . Οί ιδέες βρίσκουν την έκφρασή τους μέσα από τις ανθρώπινες σκέψεις.
Ο Σείριος, είναι ό ήλιος ο οποίος επηρεάζει τις αστρικές δυνάμεις κατά μεταφυσικό τρόπο, αφού οί κινήσεις του αφορούν την ενεργοποίηση μιάς σειράς ουρανίων καταστάσεων σαν τον Πλατωνικό τροχό της Ανάγκης.

Το όνομα του άλλωστε , πού όχι τυχαία έχει δοθεί από τους σοφούς ονοματοθέτες, μας φέρνει στο νου λέξεις όπως , Σειρά , Σειρήνες , Σιρίτι , σύρω, σέρνω, πού σημαίνουν την κίνηση κατά σειρά. 
Αυτό θα μας βοηθούσε ίσως να αποκωδικοποιήσουμε μέσω της παρατήρησης, τά επαναλαμβανόμενα σήματα πού δίδονται καθημερινά γύρω μας, ώστε να γίνουν προβλέψιμα τά μελλούμενα πού δονούνται μέσω των ανθρώπινων σκέψεων , των οποίων την θέληση κατευθύνουν οί ατλάντιες δυνάμεις για να τά προκαλέσουν. 
Και έχουν άμεση σχέση με τον Σείριο γιατί όπως έχουμε επαναλάβει αποτελεί την Διονυσιακή ενέργεια πού εκφράζει την μορφοποίηση της ψυχικής ύλης. 

tobiblion + tobiblion + tobiblion

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα