Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

O διευθυντής της CIA μιλάει ανοικτά για τους αεροψεκασμούς!

CIA-chemtrails-889x500.jpeg



Τη στιγμή που οι ανημέρωτοι ή ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι, τύπου Μπογδάνος και Πορτοσάλτε, οι «έχοντες πάρει εντολές να σιωπούν» μετεωρολόγοι ή κάτι… “καταρριψίες άντρες με κολάν” προσπαθούν να απομυθοποιήσουν και σωπάσουν τη θεωρία των χημικών αεροψεκασμών, ο διευθυντής της CIA αναφέρεται επίσημα και ανοικτά σε αυτούς!
Σε ομιλία του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), στις 29 Ιουνίου, μιλώντας για τις παγκόσμιες απειλές, ο διευθυντής της CIA, John O. Brennanκλείνει την μακροσκελή ομιλία του με θέμα την κλιματική αλλαγή και τον τρόπο “αντιμετώπισης” της, όπως είναι μια από τις μεθόδους της Γεωμηχανικής: Ψεκασμοί της στρατόσφαιρας με αιωρούμενα σωματίδια (SAI):
Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.
An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels. The process is also relatively inexpensive—the National Research Council estimates that a fully deployed SAI program would cost about $10 billion yearly.
As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.
On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών -συχνά αναφερόμενη συλλογικά ως geoengineering (γεωμηχανική)- που θα μπορούσε δυνητικά να συμβάλει στην αναστροφή των επιπτώσεων της θέρμανσης της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Μια απ’ αυτές που έχει κερδίσει τη προσωπική μου προσοχή είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αερολυμάτων, ή SAI (Stratospheric Aerosol Injection), η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στην αντανάκλαση της θερμότητας του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις.
Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Είναι επίσης σχετικά φθηνή η διαδικασία–το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι ένα πλήρως αναπτυγμένο πρόγραμμα SAI θα κοστίσει περίπου $10 δισεκατομμύρια ετησίως.
Όσο κι αν είναι πολλά υποσχόμενο, πηγαίνοντας προς την εφαρμογή του SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει ακόμη να συμπληρώσει το SAI για την αντιμετώπιση και άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η όξυνση των ωκεανών, επειδή το SAI από μόνο του δεν θα μπορέσει να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.
Από γεωπολιτικής πλευράς, η δυνατότητα της τεχνολογίας να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες και να ωφελήσει ορισμένες περιοχές, εις βάρος των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αντίδραση από ορισμένες χώρες. Άλλοι μπορεί να «αρπάξουν» τα οφέλη του SAI και σαν αποτέλσμα να υποχωρήσουν από τη δέσμευσή τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, λείπουν οι παγκόσμιες νόρμες και πρότυπα για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή του SAI.
 Με τέτοιες δηλώσεις, μας προετοιμάζουν σιγά σιγά και κάνουν βολιδοσκόπηση της κοινής γνώμης και αντίδρασης.
Φυσικά όλα αυτά δεν είναι καινούρια, χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο John Holdren μαζί με κάποιους άλλους έγραψαν το περίφημο βιβλίο Ecoscience.
Ένα “επιστημονικό” συγγραφικό τερατούργημα που μιλάει για ευγονική, τσιπάρισμα νεογνών με ειδικό τσιπ ελέγχου γεννήσεων, αρπαγή τέκνων από ανύπαντρες μητέρες και κρατική υιοθεσία (σε περίπτωση που είναι ανήλικες), επιβολή πολιτικής ενός ή δύο παιδιών, επιβολή αμβλώσεων και πολλά άλλα, μέσα στα οποία είναι ΚΑΙ οι αεροψεκασμοί της στρατόσφαιρας για διαχείριση ηλιακής ενέργειας. depopu52_02
Ένα πολυσέλιδο σύγγραμμα που θα έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ να κοκκινίσει. Ο “ξεχασμένος” στους αμερικάνους πολίτες John Holdren ξανάρθε στο προσκήνιο από την πρώτη μέρα της πρώτης διακυβέρνησης Ομπάμα, όταν ο πρωθυπουργός τον όρισε δεξί του χέρι, τον αποκάλεσε Τσάρο της επιστήμης, ενώ ο Ροκφέλερ τον χαρακτήρισε ως “ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό”.
Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ρόκφλερ έχει επενδύσει μερικά δις μέσω του Ινστιτούτου του για την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, με μόνη αγωνία του, όχι πως θα αντιμετωπιστεί το (υποτιθέμενο) πρόβλημα, αλλά ΠΩΣ θα ΠΕΙΣΘΟΎΝ οι παγκόσμιοι πολίτες ότι είναι υπαρκτό το (υποτιθέμενο) πρόβλημα!
Φυσικά, από τούτο εδώ το βήμα έχουμε άπειρες φορές τονίσει, ότι η κλιματική αλλαγή “δημιουργείται” με τους χημικούς και το οπλικά συστήματα τύπου HAARP, για να δώσει το άλλοθι και το πράσινο φως να διενεργούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί φανερά ΚΑΙ με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών και όχι το αντίθετο, και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι διάφοροι ακτιβιστές του κ@λου που λένε ότι μας ψεκάζουν ήδη για το κλίμα, κάτι που έχουν αφήσει τεχνηέντως να διαρρεύσει ως “αποκάλυψη”.
Εδώ όλη η ομιλία του John O. Brennan, να την δουν οι μιντιακοί και καιρικοί παπαγάλοι, να την δουν οι “καταρριψίες’ του διαδικτύου – όλοι μαζί απλώς ντροπιάζουν το ανθρώπινο γένος, αυτό που μια χούφτα της ελίτ θέλει να μειώσει και να ελέγξει. Δεν θα μπορούσε, αν δεν υπήρχε αυτός ο ενδιάμεσος σκάρτος κρίκος που του εκλείπει η ειλικρίνεια, το θάρρος και η αξιοπρέπεια:

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα