Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μαθήματα φλερτ από μια εκπρόσωπο της πιο ποθητής γυναικείας «φυλής» της νύχτας.

Μαθήματα φλερτ από μια εκπρόσωπο της πιο ποθητής γυναικείας «φυλής» της νύχτας.
Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει ποθήσει τη γυναίκα πίσω από τη μπάρα που του ετοιμάζει τα ποτά. Όχι μόνο επειδή πιθανότατα είναι «θεά» αλλά κι επειδή, αν τελικά καταφέρει να τη «ρίξει», θα ανέβει κατακόρυφα στην εκτίμηση της υπόλοιπης παρέας. Η Κ.Χ., επαγγελματίας barwoman την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει τα tips εκείνα που θα σου επιτρέψουν να έρθεις λίγο πιο κοντά στον στόχο σου…

Προσπάθησε να είσαι πάντα ευγενικός…

«…αλλά και ομιλητικός. Έχω βαρεθεί να βλέπω τύπους που αντί να έρθουν και να σου πουν μια κουβέντα, να μιλήσουν, να γελάσουν, να περάσουν καλά, κάθονται και κοιτάζουν αποχαυνωμένοι την οθόνη του κινητού τους. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι κάθε ώρα και στιγμή είναι κατάλληλη για κουβεντολόι. Αν, για παράδειγμα, έρθεις να μου πιάσεις την πάρλα στις 12.30 το βράδυ του Σαββάτου, που συνήθως γίνεται «πόλεμος» μέσα στο μαγαζί, το πιο πιθανό είναι να σε «γειώσω»».

Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα

«Πολλοί από τους άντρες που με προσεγγίζουν θεωρούν περίπου δεδομένο ότι δε γουστάρω αυτό που κάνω και ότι κατέληξα να σερβίρω ποτά επειδή απέτυχα ως μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια κ.ο.κ. Προσωπικά, με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που καταλήγουν σε βιαστικά συμπεράσματα για τον άλλο, προτού καν ανταλλάξουν μια κουβέντα μαζί του. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να θυμίσω ότι το bartending αποτελεί στις ημέρες μας ένα καλοπληρωμένο επάγγελμα, το οποίο, μάλιστα, για να το ασκήσεις, θα πρέπει προηγουμένως να το έχεις σπουδάσει. Για να μην το κουράζω λοιπόν, για να προσεγγίσεις σωστά μια barwoman, θα πρέπει να σέβεσαι όχι μόνο την ίδια αλλά, κυρίως, αυτό που κάνει».

Συμβουλές από μια barwoman για το πώς να ρίξεις μια barwoman - ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ

Αγνόησε τα στερεότυπα

«Σε ποια στερεότυπα αναφέρομαι; Σε εκείνα που θέλουν τους άντρες να πίνουν τα ποτά τους σκέτα ή έστω με λίγο πάγο και τις γυναίκες να παραγγέλνουν μόνο κοκτέιλ ή κρασί. Ζούμε στο 2016, η μιξολογία έχει κάνει άλματα και, πίστεψέ με, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί μια γυναίκα και ειδικότερα μια μπαργούμαν είναι το αν πίνεις μπύρα ή πίνα κολάντα. Όχι, το πόσο άντρας είσαι δεν φαίνεται στο ποτήρι αλλά στη συμπεριφορά σου…»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα