Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Πιέστε αυτά τα σημεία στην παλάμη σας και περιμένετε - θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!



Κάποιες μέρες μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε όλο τον κόσμο στην παλάμη των χεριών σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο αλαζονικό, αλλά μπορούμε να πούμε ότι έχετε τον εαυτό σας στα σημεία της παλάμης των χεριών σας. 

Πιέζοντας αυτά τα συγκεκριμένα σημεία στα χέρια σας, μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο και σε άλλα μέρη του σώματος, επειδή κάθε σημείο στα δάχτυλα συνδέεται με τουλάχιστον ένα όργανο στο σώμα σας, καθώς και ένα συναίσθημα. 

Απλά πρέπει να πιέζετε κάθε σημείο για 3 έως 5 δευτερόλεπτα καθώς παίρνετε βαθιές, αργές αναπνοές και θα λύσετε πολλά προβλήματα υγείας. 

Σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη μέθοδο:

Screenshot_6















Αντίχειρας

Ο αντίχειρας ρυθμίζει την σπλήνα και το στομάχι, καθώς και την κατάθλιψη και το άγχος. Έτσι, αν αισθάνεστε συναισθηματικά στρεσαρισμένος ή αν έχετε πόνο στο στομάχι, πονοκεφάλους ή δερματικά προβλήματα, πιέζοντας στην άκρη του αντίχειρα θα σας βοηθήσει να φέρετε ισορροπία.
Δείκτης
Αν έχετε πρόβλημα με την ουροδόχο κύστη και τα νεφρά σας, αυτό το σημείο θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας με αυτά τα όργανα. Επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την απογοήτευση, τον φόβο και την σύγχυση. Πιέζοντας αυτό το σημείο μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από πονόδοντους, μυϊκούς πόνους, προβλήματα στην πλάτη και την καούρα.
Μεσαίο δάχτυλο
Το σημείο αυτό ρυθμίζει την χοληδόχο κύστη και το συκώτι. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ψυχραιμία, την ευερεθιστότητα ή την αναποφασιστικότητά σας, πιέζοντας σε αυτό το σημείο μπορείτε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Επίσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όραση και την κυκλοφορία του αίματος, να ανακουφίσετε τον πόνο από εμμηνορροικές κράμπες και ημικρανίες.
Παράμεσος


Αποτέλεσμα εικόνας για Παράμεσος
Πιέζοντας αυτό το σημείο μπορείτε να συμβάλετε στην τόνωση του παχέος εντέρου και των πνευμόνων. Επίσης να βελτιώσετε συναισθήματα όπως τον φόβο της απόρριψης και την αρνητικότητα. Οι άνθρωποι που έχουν πεπτικά προβλήματα, δερματικές παθήσεις ή αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους πιέζοντας σε αυτό το σημείο.
Μικρό Δαχτυλάκι
Το σημείο αυτό ρυθμίζει την καρδιά και το λεπτό έντερο. Όταν αισθάνεστε νευρικοί, ανήσυχοι ή ανασφαλείς, η εμπιστοσύνη σας μπορεί να βελτιωθεί πιέζοντας σε αυτό το σημείο. Πιέζοντας αυτό το σημείο μπορείτε επίσης να επιλύσετε ζητήματα με τα οστά, τα καρδιακά προβλήματα, τον πόνο στο λαιμό και το φούσκωμα.
Βάση του Αντίχειρα
Πιέζοντας αυτό το σημείο μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας με τον βήχα, την αναπνευστική δυσχέρεια και, επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του θυρεοειδούς σας.
Κέντρο της Παλάμης
Το σημείο αυτό ρυθμίζει το στομάχι. Πιέζοντας σε αυτό το σημείο θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το κοιλιακό άλγος ή την πεπτική δυσφορία.
Σαρκώδες μέρος της Παλάμης


Το σαρκώδες μέρος της παλάμης είναι υπεύθυνο για την καρδιά και την ενδοκρινική λειτουργία. Αυτό το σημείο μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε προβλήματα στην καρδιά και να ισορροπήσετε τις ορμόνες.
Εξωτερικά της Παλάμης




Πιέζοντας αυτό το σημείο θα σας βοηθήσει σε θέματα απόφυσης καθώς επίσης και να ελέγχετε τα επίπεδα του σακχάρου σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα