Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Πάπας Φραγκίσκος: Έχουμε χάσει την έννοια της Ειρήνης…
Ιούλιος 28, 2016.


«Όταν μιλάμε για πόλεμο, μιλάμε για πόλεμο πολλών  επιπέδων,   δεν υπάρχει θρησκευτικός πόλεμος. Οι πόλεμοι γίνονται μόνο  για συμφέροντα: χρήματα, φυσικοί πόροι, ή κυριαρχία του ισχυρού επάνω σε άλλους λαούς για τους ίδιους στόχους».

Αυτό είπε ο Πάπας στο αεροπλάνο κατευθυνόμενος από τη Ρώμη την Κρακοβία (Πολωνία), για να λάβει μέρος στην Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας.«Πρέπει να λέμε την αλήθεια: Ο κόσμος βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο, επειδή έχει χάσει την ειρήνη»,πρόσθεσε ο Πάπας.«Αυτός είναι ο πραγματικός μεγάλος πόλεμος. Ο ιερέας (ο Jacques Hamel που αποκεφαλίσθηκε από δύο τρομοκράτες  στη Γαλλία) έχασε η ζωή του κατά τη διάρκεια της προσευχής στην εκκλησία. Αυτό είναι ένα από τα περιστατικά του πολέμου. 

Σκεφθείτε μόνο το εξής:  Πόσοι αθώοι και πόσα παιδιά έχουν πεθάνει σε αυτόν τον πόλεμο. Σκεφθείτε τη Νιγηρία, για παράδειγμα «Εκατοντάδες.  Αυτή η Αφρική, βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο», είπε ο Ποντίφικας δίνοντας την ιδέα ότι ο πόλεμος των συμφερόντων συμπαρασύρει ιδεολογίες και θρησκείες  για να επιτύχει τους στόχους αυτών που τον προκαλούν. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα