Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ζωντανές Χειροβομβίδες

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχικος λυκος
1. Πώς και ποιος παράγει τις ζωντανές χειροβομβίδες; Ποιος τις απασφαλίζει; Είναι άνθρωπος μια ζωντανή χειροβομβίδα; Ποιο είναι το μέλλον της παραγωγής ζωντανών χειροβομβίδων;

2. Ζωντανή χειροβομβίδα είναι ο άνθρωπος που εκρήγνυται και φονεύει γνωστούς κι αγνώστους (το 99% των φόνων γίνονται μεταξύ γνωστών, συγγενών, φίλων, συνεργατών, γειτόνων) με ένα όπλο στο χέρι όσο πιο πολλούς μπορεί. Οι σφαίρες εδώ είναι υλοποιημένα ψυχικά θραύσματα.

3. Τις ζωντανές χειροβομβίδες τις παράγει, μαζικά πια όσο περνάνε τα χρόνια, η απόλυτη μοναξιά και ο ανυπόφορος εξευτελισμός, τις παράγει η απόγνωση του κοινωνικού αποκλεισμού στις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές κοινωνίες.
4. Η ζωντανή χειροβομβίδα είναι μίσος που έχει πάρει ανθρώπινη μορφή, είναι όλη μίσος: άνθρωπος- μίσος. Ο άνθρωπος-μίσος, η ζωντανή χειροβομβίδα είναι και δεν είναι άνθρωπος. Πολύ συχνά οι αλληλοαποκλειόμενες έννοιες και καταστάσεις δεν είναι αντιφατικές. Δεν είναι άνθρωπος διότι η ατομικότητα δεν νοείται χωρίς συλλογικότητα. Ένας άνθρωπος μόνος πάνω στο Φεγγάρι, είναι και δεν είναι άνθρωπος.


5. Η μοναξιά, η στέρηση, η απόγνωση, το μίσος αυξάνονται καθημερινά. Αναπόφευκτα, έρχεται μια στιγμή που η πίεση είναι τόση και τέτοια που η χειροβομβίδα θα εκραγεί νομοτελειακά. Κανείς δεν ξέρει πότε.

6. Τις ζωντανές χειροβομβίδες απασφαλίζει η διαιώνιση του κοινωνικού αποκλεισμού, της θυματοποίησης.

7. Είναι τόσο και τέτοιο το άγχος, η επιθετικότητα δηλαδή, η στέρηση δηλαδή, της ζωντανής χειροβομβίδας που ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος διοχέτευσης του άγχους είναι ο φόνος.

8. Ο φόνος είναι στιγμιαία εκτόνωση τεραστίων ποσοτήτων συσσωρευμένου άγχους, επιθετικότητας, στέρησης, απόγνωσης, μίσους. Αφού κάθε εκτόνωση άγχους είναι ηδονική, από το σπάσιμο των πιάτων μέχρι το σεξ, ο φόνος θα πρέπει να χαρίζει πολύ μεγάλη ηδονή, την μεγαλύτερη, την εντονότερη, ελάχιστης διάρκειας και φευγαλέα. Η οποία προκαλεί το εντονότερο άγχος.

9. Είναι τόση και τέτοια η απόγνωση του κοινωνικού αποκλεισμού και της θυματοποίησης, ώστε το μέλλον ανήκει στην παραγωγή των ζωντανών χειροβομβίδων. Θα βλέπουμε να εκρήγνυνται όλο και πιο πολλές, όλο και πιο συχνά.

10. Οι ζωντανές χειροβομβίδες είναι ένας τρόπος αλληλοεξόντωσης των υπηκόων στις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές κοινωνίες, όπου οι άνθρωποι ξέμαθαν και ξέχασαν να γελούν. Είναι απαραίτητες. Τα θύματά τους; Παράπλευρες απώλειες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα