Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μέθοδος συλλήψεως, αντισυλλήψεως, επιλογής φύλλου με βάσει την Σελήνη



    
   
 

ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ

  
Και ενώ αυτή η γνώση μεταφέρθηκε για πολλούς αιώνες, ξαφνικά από τις αρχές του 1900 γίνεται ένας «πετυχημένος» πόλεμος εναντίον της, όπου μέχρι το 1960 με 1970 χάνεται η γνώση αυτή ως προληπτική και ως μια ψευδαίσθηση και τίποτε άλλο. Όλα ισοπεδώνονται και φθάνουμε λίγα χρόνια πριν το 2000, οπότε ανακαλύπτουμε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάτι πρέπει να αλλάξουμε για το καλό όλων μας. Διότι αρχίζουν να επιβεβαιώνονται μέσω της Γεωπαθολογίας, ειδικότητος η οποία εις την πατρίδα μας υπάρχει μόνο εις το Πανεπιστήμιο των Πατρών.  



  Έτσι, κάνοντας τρόπο ζωής όλα αυτά που αναφέρονται σε όλα αυτά τα βιβλία και βλέποντας ότι υπάρχει ανταπόκριση εδώ και είκοσι χρόνια τώρα,  σκέφτηκα πως είναι μια ευκαιρία αυτή την ξεχασμένη γνώση να την επαναφέρουμε στην επικαιρότητα μέσω ενός ημερολογίου της Σελήνης [εκδόσεις προσωπική, Περίπλους & Πατάκη ], προσιτού σε όλους. Επαναφέροντας πράγματα που γνώριζαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας αποτίουμε φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους που κάποτε τους «κατηγόρησαν» σαν προληπτικούς ή αγράμματους.



  Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα και στήθηκε το ημερολόγιο της Σελήνης. Ένα ημερολόγιο που δίνει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν και τους παλιούς να θυμηθούν τη συνεργασία του ανθρώπου με τη φύση - και κυρίως τη συνεργασία  της Σελήνης - Άρτεμης με τον άνθρωπο - στη διατροφή του, στην εργασία του, μέσα ή έξω από το σπίτι, στην πρόβλεψη του καιρού της επομένης ημέρας ή του επομένου έτους ή ενός σεισμού (!), ή επίσης στην πρόβλεψη για την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας αν θα φέρει στον κόσμο αγόρι ή κορίτσι. Μας αποκαλύπτει πράγματα που ήταν γνωστά εις τους παλαιοτέρους με πολλούς τρόπους και σήμερα ή είναι ξεχασμένα ή τα αγνοούμε εντελώς.



Και ενώ αυτή η γνώση μεταφέρθηκε για πολλούς αιώνες, ξαφνικά από τις αρχές του 1900 γίνεται ένας «πετυχημένος» πόλεμος εναντίον της, όπου μέχρι το 1960 με 1970 χάνεται η γνώση αυτή ως προληπτική και ως μια ψευδαίσθηση και τίποτε άλλο. Όλα ισοπεδώνονται και φθάνουμε λίγα χρόνια πριν το 2000, οπότε ανακαλύπτουμε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάτι πρέπει να αλλάξουμε για το καλό όλων μας.



  Έτσι, κάνοντας τρόπο ζωής όλα αυτά που αναφέρονται σε όλα αυτά τα βιβλία και βλέποντας ότι υπάρχει ανταπόκριση εδώ και δέκα χρόνια τώρα,  σκέφτηκα πως είναι μια ευκαιρία αυτή την ξεχασμένη γνώση να την επαναφέρουμε στην επικαιρότητα μέσω ενός ημερολογίου, προσιτού σε όλους. Επαναφέροντας πράγματα που γνώριζαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας αποτίουμε φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους που κάποτε τους «κατηγόρησαν» σαν προληπτικούς ή αγράμματους.





  Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα και στήθηκε το ημερολόγιο της Σελήνης. Ένα ημερολόγιο που δίνει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν και τους παλιούς να θυμηθούν τη συνεργασία του ανθρώπου με τη φύση - και κυρίως τη συνεργασία  της Σελήνης - Άρτεμης με τον άνθρωπο - στη διατροφή του, στην εργασία του, μέσα ή έξω από το σπίτι, στην πρόβλεψη του καιρού της επομένης ημέρας ή του επομένου έτους ή ενός σεισμού (!), ή επίσης στην πρόβλεψη για την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας αν θα φέρει στον κόσμο αγόρι ή κορίτσι. Μας αποκαλύπτει πράγματα που ήταν γνωστά στους παλαιοτέρους με πολλούς τρόπους και σήμερα ή είναι ξεχασμένα ή τα αγνοούμε εντελώς.



  Η Άρτεμη και η Σελήνη είναι ένα και το αυτό πρόσωπο. Η Θεά Άρτεμη του Ελληνικού Πανθέου είναι κόρη του Υπερίωνα Δία και της Λητώς ούς, δίδυμη αδελφή του Απόλλωνα  (εκείνος ήταν Θεός του Ήλιου, εκείνη ήταν Θεά της Σελήνης κατά την αντίληψη των στωικών και των ορφικών), επίσης θεά του νυχτερινού φωτός, θεά του κυνηγιού, θεά της εγκυμοσύνης και του τοκετού (ανέβασμα - φούσκωμα, κατέβασμα - ξεφούσκωμα).



  Το γνωστό σε όλους μας φαινόμενο της άμπωτης και της παλίρροιας οφείλεται στις φάσεις της Σελήνης (γέμιση της Σελήνης  ανέβασμα των νερών και όλων των ζωντανών οργανισμών), δηλαδή επιρροή στα (υγρά) νερά της Γης.



  Έτσι και ο άνθρωπος, του οποίου ο οργανισμός αποτελείται κατά 70 % από υδατάνθρακες, δηλαδή από νερό, επηρεάζεται από τις φάσεις της Σελήνης, όπως επίσης τα ζώα, τα φυτά και τα πετρώματα. Επομένως, όταν έχουμε τις δύο φάσεις, γέμιση και χάση, έχουμε και ανάλογα αποτελέσματα στην φύση και τον άνθρωπο. Ανάλογα επηρεάζονται και οι λειτουργίες όλων των οργανισμών (ανθρώπων, ζώων, φυτών, πετρωμάτων), οι οποίες είναι διαφορετικές στο ανέβασμα των νερών (υγρών) απ΄ ότι στο κατέβασμά τους. Αυτό συμβαίνει πάντα στα συγκεκριμένα  θετικά ή αρνητικά πεδία της εκλειπτικής, δηλαδή της γωνιακής θέσεως στο επίπεδο, όπου η Γη διαγράφει τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Βλέπουμε τότε το εξής καταπληκτικό  όταν αυτό συμβαίνει  στο  θετικό πεδίο εκλειπτικής,  η θέση της Σελήνης στον ουράνιο θόλο βρίσκεται πάντα στο ζωδιακό  θετικό, ενώ όταν είναι στο αρνητικό πεδίο εκλειπτικής η θέση της Σελήνης στον ουράνιο θόλο  είναι πάντα στο ζωδιακό  αρνητικό πεδίο εκλειπτικής. Δηλαδή, όταν κατά την ώρα της συλλήψεως η Σελήνη είναι σε «αρσενικό» ζώδιο τότε το παιδί που θα γεννηθεί είναι αγόρι, άμα είναι σε «θηλυκό» θα είναι κορίτσι.



     Οι μέρες της ωορρηξίας ήταν γνωστές από την αρχαιότητα όπως μας αναφέρει ο Γαληνός, ο Αέτιος και πολλοί άλλοι. Στους αρχαίους χρόνους υπήρχαν στην Αθήνα κυρίως, γιορτές άμεσα σχετιζόμενες με τον γυναικείο κύκλο. Αυτές ήσαν τα Καταμήνια και τα Έμμηνα,  κατά τις οποίες ελάμβαναν μέρος αυστηρά και μόνο γυναίκες, και οι ιερείς ήταν μόνο γυναίκες. Σε αυτές τις γιορτές, έκαμαν κάθαρση, εναρμόνιζαν το κύκλο τους και μάθαιναν τις ημέρες των αρσενικών ή θηλυκών συλλήψεων και ότι η επανάληψη της φάσεως της Σελήνης την στιγμή της γεννήσεώς τους, δίνει τις μέρες της ωορρηξίας τους. Γνωρίζοντας τις ημέρες ωορρηξίας τους ήξεραν και τις ημέρες που έπρεπε να προφυλαχθούν, επιτυγχάνοντας την τέλεια μέθοδο αντισύλληψης πολύ πριν από την σύγχρονη εποχή μας.



     Μια μέθοδος συλλήψεως και αντισυλλήψεως και επιλογής φύλου και ωορρηξίας ήτο γνωστή στην αρχαιότητα και με αυτήν ο Ιωνάς (Eugenio Johan ), ο οποίος εφαρμόζει στα περισσότερα μαιευτήρια της Τσεχίας (τότε Τσεχοσλοβακίας) από το 1965, έχει ποσοστό 90%  επιτυχία στη σύλληψη και 87% στην επιλογή φύλου.  Ο ίδιος δε, επιβεβαιώνει ότι έχει βασιστεί πάνω σε αρχαία ελληνικά συγγράμματα.
μια από τις περιπτώσεις εφαρμογής ήτο και εις την επιλογή φύλου των τέκνων του, όπου είχε ενημερωθεί και ο μαιευτήρας. Εις τον οποίον ανέφερε την μέθοδο όταν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του εις το 2ο τέκνο του]





     Εδώ η μάνα φύση, και ειδικότερα η Σελήνη με τις θέσεις που παίρνει κάθε ημέρα, δίνει την πρόγνωση του φύλου, ενώ με την επαναλαμβανόμενη θέση της με την ημέρα γέννησης της γυναίκας δίνει την ωορρηξία της (σύλληψη -αντισύλληψη), αλλά και στον άνδρα τις ημέρες σύλληψης και καλύτερης ποιότητας του σπέρματός του.



     Οι επιρροές της φύσεως στον ανθρώπινο οργανισμό και σε κάθε ζωντανό οργανισμό είναι άμεσες μέσω της τροφής που παίρνει ο άνθρωπος, είτε είναι φυτική (λαχανικά, φρούτα, τα οποία όταν τα παίρνουμε στην εποχή τους έχουν και την καλύτερη ποιότητα σε συστατικά και βιταμίνες) είτε είναι ζωική. Αυτές οι επιρροές είναι ορατές με τις διαφορετικές ανά δύο ή τρεις ημέρες ορέξεις μας. Όπου υπάρχει διαφορά μεταξύ όρεξης και προσφοράς (δηλαδή το φαγητό που βρίσκουμε στο πιάτο μας όταν καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε), θα παρατηρήσουμε τότε ότι το ημερολόγιο εκφράζει τις διαθέσεις μας και στην ουσία τις ανάγκες του καθενός μας καθημερινά (βιολογικό ρολόι). Κάτι που ακολουθούν οι αθλητές, ενώ όλοι εμείς οι άλλοι δεν δίνουμε σημασία στην καθημερινή μας ζωή. Για να έχουμε υγεία ψυχική και σωματική, πρέπει να ακολουθούμε αυτό που μας προτείνει η  μητέρα φύση - η Σελήνη - Άρτεμη, ανάλογα με την θέση στην οποία βρίσκεται καθημερινά στον «αστρολογικό» χάρτη του ουρανού.





[Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Σελήνης -ημερολόγιο -βιβλίο 1999-2009 του συγγραφέως  Ομήρου Ερμείδη]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα