Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τεράστια φωτιά απειλεί τη ΝΑΤΟϊκή βάση στη Σμύρνη - Για δολιοφθορά μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ (φωτό, βίντεο)

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
του Βασίλη Καπούλα
Τεράστια φωτιά έχει ξεσπάσει και απειλεί τη ΝΑΤΟϊκή βάση στη Σμύρνη με τις αρχές να τρέμουν απλά στο ενδεχόμενο να πλησιάσει τα αμερικανικά οπλικά συστήματα. Η τουρκική Αστυνομία και τα τα ΜΜΕ μιλάνε κιόλας για ενδεχόμενο δολιοφθοράς από άτομα με αντιαμερικανικά αισθήματα. 
H κόλαση ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής και η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε μέσα της δασώδους περιοχής στην βάση του ΝΑΤΟ λόγω των ισχυρών ανέμων.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες η φωτιά ξέσπασε στις περιοχές Sahintepe και Mevkiinde.
Το ​CNNTurk αναφέρει πως η φωτιά απειλεί κατοικημένη περιοχή αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα. 
Το T24 News  αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό δολιοφθορά ατόμων και το συγκεκριμενοποιούν λέγοντας πως η ενέργεια αυτή έχει "αντιαμερικανικό προσανατολισμό".
Η φωτιά απειλεί το στρατηγείο LANDCOM (Allied Land Command) στη βάση Şirinyer (Buca) στη Σμύρνη.
Η LANDCOM είναι επιφορτισμένη με την υποστήριξη των αμερικανικών στρατευμάτων με σκοπό την βελτίωση του χρόνου αντίδρασης και η μονάδα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε διεθνείς κρίσεις.
Παρά τις διαρροές πριν λίγο ότι υπάρχει σχετικός έλεγχος της κατάστασης, εντούτοις αυτό δεν ευσταθεί και η πυροσβεστική δίνει μάχη με ελικόπτερα και αεροσκάφη και όλες τις διαθέσιμες ενισχύσεις.
Ολες τις προηγούμενες ημέρες το pronews.gr σας είχε ενημερώσει για την ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων Τουρκίας-ΗΠΑ και τι συμβαίνει με τις ΝΑΤΟΪκές βάσεις στην περιοχή. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα και έχει κατηγορήσει τις ΗΠΑ για σχεδιασμό και οργάνωση του πραξικοπήματος μέσω της ΝΑΤΟϊκής βάσης του Ιντσιρλίκ.
Με τη φωτιά αυτή κάποιοι στην Τουρκία στέλνουν "μήνυμα" προς τις ΗΠΑ.






pronews

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα