Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ




Τo ότι είμαστε φυλακισμένοι στον πλανήτη Γη το θεωρώ σίγουρο, άλλωστε ο Ερμής Τρισμέγιστος όταν μας μιλά για την διττή δημιουργία των επτά κύκλων με τα επτά διαφορετικά ανθρώπινα σώματα, στον πιο κατωφερή κύκλο αναφέρεται σε μια γαλαζοπράσινη σφαίρα όπως ακριβώς είναι ο πλανήτης μας, ο οποίος καλύπτεται από ένα πλέγμα, και από το οποίο κανείς δεν βγαίνει με την σάρκα, παρά με την κάθαρση της ψυχής του, η οποία ψυχή όπως μας αναλύει είναι η νόηση, η διανοητική ουσία η οποία ξέρει προς τα που πρέπει να πετάξει. Άρα για να ξεφύγουν οι ανθρώπινες ψυχές από εδώ πρέπει πρώτα να προετοιμάζονται στην εδώ ζωή τους, ώστε να κατανοήσουν σε τι κόσμο και ποια εικονική πραγματικότητα ζουν, διότι όλα είναι ένα ψέμα, διότι όλα όσα πιστεύουμε ως αλήθεια είναι θέμα πληροφορίας ψεύτικης η αληθινής..μόνον που τουλάχιστον στα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια ζούμε την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και στον απόλυτο σκοταδισμό.

Κι εμείς εδώ μέσα όλα όσα ζούμε είναι νοητά. 

Αν τώρα κάποιος μπορεί να ελέγξει την πληροφορία στο μυαλό μας, και δεν μας αφήνει περιθώριο να σκεφτούμε μόνοι μας, τότε εμείς θα εγκλωβιστούμε σε αυτή την πληροφορία. 
Στην ψεύτικη πληροφορία που διαμορφώνουν όσοι ελέγχουν το μυαλό μας. 

Για εμένα δεν υπάρχει ελεύθερη σκέψη, όλα όσα ξέρουμε είναι ψέμα. Ειδικά από την στιγμή που εξαφάνισαν όλη την γνώση του παρελθόντος, και άφησαν μια μυθολογία η οποία μας μιλά ακαταλαβίστικα. Σαν κάποιος να θέλει να κοροϊδέψει τους αρχαίους Έλληνες και την ανθρωπότητα γενικώς. 

Όποιος γράφει την αλήθεια την γράφει ξεκάθαρα. 

Αλλά αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη γνωρίζουμε ότι την έχουν αποκρύψει. 

Στην θέση της αλήθειας δημιούργησαν πρώτα τις θρησκείες, κοροιδεύοντας μας, και μετέπειτα με την τεχνολογία λόγω της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού για να τον ελέγχουν, όπως   μέ τις επιστήμες που θεωρούνται σήμερα η νέα θρησκεία το νέο όπιο των ανθρώπων.

Σε γενικά πλαίσια πιστεύω ότι έξω από την Γη όλα είναι εντελώς διαφορετικά απ'ότι εδώ μέσα εσωτερικά του ενεργειακού πλέγματος που καλύπτει την Γη και μας κρατά δέσμιους αυτής της πληροφορίας που εκπέμπεται σε εμάς.
Μας λένε συνεχώς ψέματα. Ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο συνεχώς, όπου όλα είναι πληροφορία που καταγράφεται στην σκέψη μας, και μάλιστα ψεύτικη σε όλα, και το μόνο που μας νοιάζει είναι πως θα φάμε θα πιούμε θα απολαύσουμε σαν τα ζώα.

Δεν σκεφτόμαστε καθόλου, και απλά αντιγράφουμε την πληροφορία που μας δίνουν, δεν είμαστε εμείς, αλλά κάποιος άλλος μέσα στο μυαλό μας, στην σκέψη μας, και σε όλα, και  εκεί έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, και πέραν αυτής, δεν υπάρχει η εκπεμπόμενη πληροφορία που υπάρχει εδώ στην Γη που εκπέμπεται συνεχώς όλο το 24ωρο κάθε μέρα συνεχώς και την αποδεχόμαστε ενσυνείδητα και υποσυνείδητα.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα