Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ



Αυτό είναι το Ιερό Εξάγραμμο. Το Κόκκινο Τρίγωνο είναι η κατερχόμενη γλώσσα της Χάρης. Το Μπλε Τρίγωνο είναι η ανερχόμενη γλώσσα της Προσευχής. Αυτή η ανταλλαγή , το διπλό δώρο των γλωσσών, η λέξη της διπλής δύναμης - ABRAHADABRA - είναι το σύμβολο του Μεγάλου Έργου και το Μεγάλο Έργο επιτυγχάνεται στη Σιωπή . Αυτό το Έργο επίσης τρώει τον εαυτό του , επιτυγχάνει το δικό του σκοπό, τρέφει τον εργάτη , δεν αφήνει σπόρο, είναι τέλειο από μόνο του.
Κεφάλαιο 69 . Book of Lies




Γράφει ο Φοίβος Καλφόπουλος



Η χαλιναγώγηση της σεξουαλικής δύναμης , η χρήση των μαγικών <<ελιξιρίων>> της, η  καλλιέργεια των ενεργειακών φορτίων της,  απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους της Ανατολής όσο και της Δύσης. Ο φαλλός στη συμβολική μορφή του ματιού και το γεννητικό γυναικείο τρίγωνο στη συμβολική μορφή της πυραμίδας δεσπόζουν στη σφραγίδα της Δυτικής αυτοκρατορίας της Αμερικής. Στην αντίπερα όχθη στη περίεργη σχέση αυτού του γεωπολιτικού δίπολου , στις ΕΣΣΔ δέσποζε ένα άλλο σεξομαγικό σύμβολο αυτό του σφυροδρέπανου. Το σφυρί πανάρχαιο φαλλικό σύμβολο ενώ το κυρτό δρεπάνι θηλυκό και σεληνιακό σύμβολο της γονιμότητας της θηλυκής Γαίας.  Προφανώς και κάτι βαθύτερο  κρύβεται στην ερωτική πράξη πέρα από συσπάσεις μερικών μυών και τις εκκρίσεις ορισμένων αδένων .


Οι δημοφιλής έρευνες των Masters & Johnson έχουν δείξει ότι οι γυναίκες επιτυγχάνουν πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση μόνες τους παρά με τη σεξουαλική συνεύρεση παρόλα αυτά κανείς δεν απορεί που οι άντρες ακόμα κατέχουν τα ηνία στις προτιμήσεις τους. Πέρα από τη συναισθηματική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο φύλων άκρως σημαντικό ρόλο παίζει και η ενεργειακή αλληλεπίδραση. Το όνομα αυτής της περιβόητης ενέργειας έχει πάρει απειράριθμα προσωνύμια στο ρου της ιστορίας. Τσι για τους Κινέζους , Πράνα και για τους Ινδουιστές ,Σίβα και Σάκτι στους Ταντριστές ,  Τέλεσμα για τον Ερμη το τρισμέγιστο, Μπάρακα για τους Σουφι, Μούμια για το Παράκελσο, ζωικός μαγνητισμός για το Mesmer ,  Od για το Reichenbach ,Λίμπιντο για το Freud (πριν το μετανιώσει) και Οργόνη για το Reich είναι μόνο μερικά από τα πάμπολλα ονόματα που εφευρέθηκαν για να περιγράψουν αυτό το περίεργο ηλεκτρισμό που ορισμένες φορές διαπερνάει το ανθρώπινο σώμα. Μεγάλο μέρος της σεξουαλικής μαγείας επικεντρώνεται στη φόρτιση αυτής τη ενέργειας που προκαλεί η ένωση των δύο αντίθετων ελκυόμενων πόλων , του αρσενικού και του θηλυκού...




Στην ανατολή αυτή η νευρολογική έκρηξη του πολυφασικού οργασμού συνδέεται με το ξύπνημα του ερπετού , την άνοδο της Κουνταλίνι στα κανάλια της Σουσούμνα ή στις εκκλησίες της αποκάλυψης όπως αρέσκονται να λένε οι δυτικοί. Γύρω από αυτή τη μυστηριώδη δύναμη του ερπετού στροβιλίζεται ένας μεγάλος πυρήνας τεχνικών της σεξουαλικής μαγείας. Οι αλχημιστές στα κωδικοποιημένα κείμενα τους αναφέρονται σ αυτήν ως  φλεγόμενο ξίφος και ο χειρισμός της αποτελούσε ένα από τα κεντρικά μυστικά της αλχημείας. Οι μεγάλοι αποκρυφιστές του παρελθόντος όπως ο Papys , η Dion Fortune, ο Eliphas Levi αναφέρονταν στο θέμα ελάχιστα και με νύξεις. Οι μυημένοι στα τάγματα ορκιζόταν να τηρούν σιωπή και σε περίπτωση που παράβαιναν τον όρκο οι συνέπειες θα ήταν να πεταχτούν οι στάχτες τους στους 4 ανέμους . Βέβαια τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα ιερά μυστικά των ταγμάτων βρίσκονται κρυμμένα σε κοινή θέα στο αόρατο νευρικό δίκτυο της ανθρωπότητας , το διαδίκτυο.

Για τους Ταντρικούς ο κόσμος δεν είναι τίποτα άλλο παρά δύναμη , δύναμη που πρέπει να τιθασευτεί. Το ίδιο κατά τη γνώμη μου ισχύει και για το σεξ. Οι άνθρωποι ψάχνουμε ανέλπιστα τρόπους να αρμέξουμε αυτή την ιερή αγελάδα , να εκμεταλλευτούμε πλήρως τη μεγαλύτερη γνωστή ως τώρα εξελικτική δύναμη στο σύμπαν. Από τη Προδυναστική Αίγυπτο , όπου η μεγάλη μητέρα Taurt γιορταζόταν με οργιαστικές σεξουαλικές τελετουργίες , στη πρώιμη Διονυσιακή Ελλάδα με τη συμπαθητική μαγεία στα χωράφια , την Ιερογαμία , τις ξέφρενες γιορτές των Βακχείων. Για να περάσουμε στο μεσαίωνα και τα Σαμπατικά όργια και αργότερα στις κωδικοποιημένες οδηγίες των αλχημιστών ως την εμφύτευση Sigils από τους χαοτικούς μάγους και την περισυλλογή των Kalas στα μυητικά τάγματα. 


  Ωραία όλα αυτά και ανθηρά , το σύμπαν της σεξουαλικής μαγείας υπόσχεται νέες ενεργειακές θάλασσες στον επίδοξο ερευνητή του απόκρυφου. Παρόλα αυτά ενέχει και αρκετούς κινδύνους. Προτού εντρυφήσει κάποιος στο οτιδήποτε πρέπει να εξετάσει με τιμιότητα τα κίνητρα , τις σκέψεις και τις προσδοκίες του . Αν και υπάρχει η τάση ο καθένας να θεωρεί το σεξ σαν κάτι προσωπικό και ενδόμυχο η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλικότητα μας συνειδητά η ασυνείδητα έχει καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τα κοινωνικά πρότυπα και εν γένει από τα δυτικά κανάλια σκέψης.



Ego magic


 Προτού αποφασίσει κανείς να ξυπνήσει από τα κατάβαθα της σπονδυλικής του στήλης το φλεγόμενο ξίφος των αλχημιστών πρέπει πρώτα να έχει κάνει προσωπική δουλειά με τον εαυτό του. Οι νευρώσεις και οι εμμονές που δύναται να ελλοχεύουν στην ιδέα της σεξουαλικότητας μπορεί να είναι πολύ πιο υποβλητικές και ισχυρές από οποιοδήποτε μεσαιωνικό succubi.  Αναφέρομαι στη διαδικασία που πολύ εύστοχα  αποκαλεί ο Phil Hine <<Ego Magic>>. Πιο συγκεκριμένα γράφει :


<< Οποιοσδήποτε σας πει πως ακόμα ψάχνει το κατάλληλο παρτενέρ ώστε να εξασκήσει σεξουαλική μαγεία όπως αυτός επιθυμεί, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η πολυσυζητημένη δύναμη της σεξουαλικής μαγείας δεν βρίσκεται στους άλλους ανθρώπους , σε τεχνικές και στις μυστικές διδασκαλίες των ταγμάτων. Όλη η μαγική δύναμη πηγάζει από μέσα μας , και η καλλιέργεια Αγάπης για τον εαυτό είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση Δύναμης. Η αγάπη για τον εαυτό προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή του και όχι να ζεις τη ζωή σου με μία εικόνα για τον εαυτό σου που δεν είναι η πραγματική και σε καμία περίπτωση ισορροπημένη..>>


Αφού αποκτήσει κανείς σχέση απόλυτης ειλικρίνειας με τον εαυτό του και διορθώσει τις κληρονομημένες πεποιθήσεις και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που σαμποτάρουν την εξέλιξη του , το δεύτερο βήμα είναι η συμφιλίωση με τις δυνάμεις του αντίθετου φύλου που κρύβονται μέσα μας. Ο καθένας φέρει μέσα του έστω και σε υπολειμματική μορφή , ψυχολογικά ( anima-animus) και ορμονικά (οιστρογόνα-τεστοστερόνη) χαρακτηριστικά του αντίθετου φύλλου. Η εναρμόνιση αυτών των ενεργειών αποτελεί κλειδί για τη περαιτέρω εσωτερική ανάπτυξη !

 Αυτή τη μεταμορφωτική δύναμη που προκαλείται από την ένωση των δύο αντιθέτων συνειδητοποίησε και ο Aleister Crowley όταν ο Reuss του έδειξε το επίμαχο κεφάλαιο, κατηγορώντας τον πως δημοσιοποίησε τα μυστικά του τάγματος του (O.T.O.) . Η ένωση αυτή εκφράζεται τέλεια μέσα από το ανοδικό και καθοδικό τρίγωνο της εξάγραμμου.  Αυτή η καρκινική διάταξη των εραστών μέσα απο τις κατάλληλες τεχνικές , δύναται να μετατρέψει τα σώματα τους σε ένα αδιαίρετο δοχείο θείων ενεργειών.


 Το μονοπάτι της σεξουαλικής μαγείας φαίνεται να είναι ένα από το πιο ταιριαστά για το δυτικό σπουδαστή του εσωτερισμού καθώς προσφέρει αποτελεσματικότητα χωρίς τρομερές θυσίες σε αντίθεση με αρκετές ανατολικές ατραπούς ( βλέπε Hatha Yoga ). Δεν αρκεί να γεμίζει κανείς τις μνημονικές του αποθήκες με γνώση. Στο τέλος θα καταντήσει μια βραδυκίνητη φορητή βιβλιοθήκη. Η καλλιέργεια της σεξουαλικής δύναμης είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση τόσο του φυσικού όσο και του ενεργειακού σώματος.



Έτσι λοιπόν δεν έχετε παρά να αυξήσετε την αλχημική θερμότητα στη Κάμινο , βρείτε το κόκκινο λιοντάρι η τον άσπρο αετό αντίστοιχα   και αφήστε τα υπόλοιπα στις πανίσχυρες δυνάμεις της Μετάλλαξης. Η αμοιβή είναι ο χρυσός αλλά σίγουρα όχι αυτός με τη συμβατική έννοια. . .
Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο τρόπο να τελειώσω το άρθρο πέρα από τη προτροπή του Tim Leary από τη μακρινή αλλά όχι ξεχασμένη δεκαετία του 60 :  Κάθε άνδρας είναι ιερέας, κάθε γυναίκα ιέρεια , κάθε κρεβάτι βωμός!





To άρθρο δημοσιευτηκε με το περιοδικό NIMBUS των εκδόσεων  Locus7

brainchange

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα