Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Δείτε γιατί πρέπει να κάνετε σεξ κάθε βράδυ! Πέντε απίθανοι λόγοι

σεξ

Φάρμακο…. δια πάσαν νόσο αποδεικνύεται το σεξ και με τη βούλα των επιστημόνων.

Για πέντε απίθανους λόγους κορυφαίοι επιστήμονες συστήνουν σε άνδρες και γυναίκες να βάλουν το σεξ στο ημερήσιο πρόγραμμά τους.
Μάθετε γιατί πρέπει να κάνετε σεξ κάθε βράδυ!
Κόβει την όρεξη
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του York βρήκαν πως το σεξ κόβει μαχαίρι την όρεξη. Έτσι αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά σταματήστε τη δίαιτα και τι γυμναστήριο και επιδοθείτε στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό συμβαίνει γιατί με το σεξ αυξάνονται τα επίπεδα της «ορμόνης της αγάπης» ή αλλιώς της ωκυτοκίνης, η οποία μειώνει την όρεξη, ειδικά για τη ζάχαρη.
Για μνήμη ελέφαντα
Το σεξ όχι μόνο μας κρατάει σε φόρμα, αλλά θωρακίζει τη μνήμη βάση πρόσφατης έρευνας που είχε δημοσιεύσει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Λύνει πιο εύκολα τα προβλήματα
Όσο πιο συχνά έχει σεξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, τόσο πιο λίγα προβλήματα έχει ή τόσο πιο εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πάντα η δυάδα είναι πιο «δυνατή» από την μονάδα.
Ελιξίριο νεότητας
Ερευνητές από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου υποστηρίζουν ότι μπορούμε να «διατηρηθούμε» νέοι, κάνοντας… σεξ. Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα των ερευνών τους, όσοι άνδρες και γυναίκες κάνουν συχνά σεξ, μπορούν να κερδίσουν και επτά χρόνια νεότητας.
Βοηθάει στον ύπνο
Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθεί μετά από το σεξ είναι σίγουρο το απόλυτο αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο. Τέρμα οι βαλεριάνες, το σεξ είναι το καλύτερο «ηρεμιστικό».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα