Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ




O ΘΝΗΤΟΣ ANΘΡΩΠOΣ EINAI O ΔIABOΛOΣ
ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!

ΕΝΔΥΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ


Όταν ζούμε σε μία φύση ένα περιβάλλον όπου το κάθε τι έχει και το αντίθετο του, όταν και στο ανθρώπινο σώμα όπως και στην λογική του ανθρώπου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση και είναι πλέον αποδεδειγμένο από τα προηγούμενα, ότι τα πάντα στην φύση και σε όλα τα έμβια όντα αποτελούνται από δύο πόλους των αντιθέτων εννοιών.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ όλη η φύση του σύμπαντος όποια κι αν είναι, ζει αποκλειστικά μέσω της αρμονίας των αντιθέτων δυνάμεων, στα έμβια όντα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, και ιδιαίτερα στον άνθρωπο συμβαίνει να είναι το μόνο είδος το μόνο γένος που ζει αποκλειστικά με τις άκρες των δύο πόλων και ποτέ μέσω της αρμονίας των δύο πόλων.

Αν αυτό το παράδοξο γεγονός που συμβαίνει αποκλειστικά στα έμβια όντα, το να ζουν δηλαδή στην σκέψη αποκλειστικά μέσα από την αντίθεση και όχι μέσα από την ισσορροπία, , αυτό σημαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, και ότι ο άνθρωπος δεν ανήκει σε αυτή την διπολική φύση! γι'αυτό και δρα σαν παρείσακτος!

Αν λοιπόν όλα τα σώματα ζουν μέσω της αρμονίας, τότε ο εγκέφαλος των ανθρώπων είναι ο παρείσακτος ο οποίος δεν δρα μέσω της αρμονίας λόγω των αναγκών που έχει το σώμα του, και γίνεται το πιο χειρότερο και πιο επικίνδυνο είδος και γένος που υπήρξε ποτέ στο σύμπαν.

Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος των ανθρώπων είναι διαβολικός!!
Ότι ενδυθήκαμε το σώμα και το πνεύμα του διαβόλου!! ο διάβολος είναι το σώμα μας και η λογική του!!
Η ψυχή όμως είναι η ίδια η ζωή, και ο πυρήνας της ψυχής ο Λόγος!
Και όποιος άνθρωπος δεν επιφέρει την αρμονία μέσω του Λόγου της ψυχής στην σάρκα και στον διαβολικό εγκέφαλο του, θα ζει για πάντα μα για πάντα μέσα στο σκοτάδι του θνητού του διαβολικού εαυτού, που αλλιώς ονομάζεται και αντίθετο της ζωής το μη ον.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα