Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ



Είμαι σαν τη μέλισσα που γυρνάει από λουλούδι...σε λουλούδι....και μαζεύει το νέκταρ...της ζωής. 

Έτσι τριγυρνώ μέσα στη φύση και συλλέγω ωραίους ανθρώπους...κι αυτοί αναρρωτιούνται πως γνωρίζω ότι είναι καλοί άνθρωποι....μα τους απαντώ ότι ξεχωρίζουν σαν μύγα μες το γάλα....διότι από τους άλλους χόρτασα....τόσα χρόνια....! 

Βλέπετε τέτοιους δύσκολους ανθρώπους υπάρχουν γύρω και σας προκαλούν συνέχεια....αλλά εάν τους συναντήσετε θα διαπιστώσετε ότι σε γενικές γραμμές ανήκουν σε πέντε κατηγορίες. 

Είναι αυτοί που γενικά είναι ΕΘΡΙΚΟΙ....και αντιδρούν έντονα και συχνά εκρηκτικά και σαρκάζουν συνέχεια τους άλλους.....ρίχνοντας πάντα το φταίξιμο στους άλλους. 

Άλλη κατηγορία είναι οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ....οι οποίοι πάντοτε ψάχνονται για παρεξηγήσεις...πραγματικές ή φανταστικές, πιστεύοντας ότι γίνονται εκ προθέσεως.

 Μια άλλη κατηγορία είναι οι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ....που γενικά εκδηλώνουν άγχος, απαισιοδοξία, αρνητισμό και προβάλλουν πάντα εμπόδια απορρίπτοντας τις ιδέες των άλλων. 


Η επόμενη κατηγορία είναι οι ΕΓΩΙΣΤΕΣ....όπου συνήθως βάζουν προτεραιότητα τα δικά τους συμφέροντα και βρίσκουν ανέφικτο το να συμβιβαστούν επιμένοντας ότι σε όλες τις περιπτώσεις αυτοί είναι οι σωστοί. 

Η πέμπτη κατηγορία ....θα την βρεις και θα την ανακαλύψεις μόνος σου....! 

Έτσι ... οι παραπάνω συμπεριφορές των δύσκολων ανθρώπων...μας δημιουργούν πολλά προβλήματα στις συναναστροφές μας...οπότε....μην μπεις καν στον πειρασμό να τους κρίνεις....και έλεγξε πρώτα το δικό σου εαυτό....το να είσαι ψύχραιμος....είναι μεγάλη....υπόθεση. 

Κατανόησε τους όσο μπορείς ....διατηρώντας ταυτόχρονα τα δικά σου όρια. 

Πάνω από όλα προσπάθησε εσύ να είσαι ήρεμος....διότι όλοι αυτοί επιθυμούν να πάρουν από εσένα μία ανάλογη αντίδραση σαν την δική τους. 

Οπότε μην μπαίνεις στον κύκλο της δικής τους αρνητικότητας....διότι πολύ απλά εσύ ο ίδιος αρνείσαι να ολοκληρώσεις τον κύκλο που επιθυμεί ο άλλος. 

Τι θα κάμεις...απλά στρέψε την προσοχή σου στα δικά σου συναισθήματα....και μην κορυφώνεις τη διαμάχη...απλά απάντησε ότι ότι κάνεις είναι σημαντικό για σένα. 

Απλά παρατήρησε το γεγονός ....χωρίς να κρίνεις...κι έτσι ο άλλος δεν θα μπορέσει να σου επιτεθεί. 

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα