Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μη το πείτε πουθενά

Σιγά-σιγά τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα απόρροια των «μνημονιακών προηγούμενων κυβερνήσεων» (όπως μας λένε οι τωρινοί μνημονιακοί πρωτιφοράκιδες) λύνονται το ένα μετά το άλλο.  Ετσι μας λένε τουλάχιστον.
Από τα εναπομείναντα κανάλια της «αντίστασης», εκ των οποίων την πιο σοβαρή και σθεναρή στάση ενάντια στην κυβέρνηση,κρατά η ΕΡΤ1. Φαντάσουν δηλαδή που είναι ο Σκάυ και ο Αλφα και ο Βήτα μαλάκας που είδαν οι πούστιδες το «φως» το αληθινό στο δρομο για τη Δαμασκό και αλλαξοπίστησαν.Και για να μη μείνουν άνεργοι ο Πρετεντέρης και η Τρέμη,ας τους πάρει κάποιος ρε παιδιά από  τα υπόλοιπα αδειοδοτούμενα κανάλια.  Σε όλους αρέσει η αντίσταση με τον κώλο. Αρκεί να μπαίνει βαθιά.
Τα capital controls χαλαρώνουν. Ετσι είπε το «αστροπελέκι» ο Στουρνάρας. Αντι για 420 τη βδομάδα, θα μπορείς  να σηκώνεις 840 το δεκαπενθήμερο. Φυσικά θα βρεθούν κάποιοι και θα πουν «μα είναι το ίδιο πράγμα». Σκασμός ανόητε. Ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο κος Διοικητής; Αλλο να πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο ΑΤΜ και άλλο κάθε 15 μέρες.
Φήμες από οικονομικούς κύκλους σοβαρούς,λένε πως υπάρχει πιθανότητα,το επόμενο εξάμηνο να απελευθερωθούν πλήρως οι αναλήψεις και έτσι να χρειάζεται μόνο μια φορά το μήνα να πηγαίνει κανεις για να πάρει μάξιμουμ τα 1680 ευρώ. (420 επί 4 μας κάνει 1680). Να πείτε και ένα ευχαριστώ στους προηγούμενους αλήτες παιδιά. Στον Γκαργκάνα και στον Παπαδήμο. Και στον Προβόπουλο. Μη ξεχασετε. Εκαναν ότι μπορούσαν οι «άνθρωποι», 20 χρόνια τώρα.
Υπάρχει και ένα ακομα καλό: Οι πιθανότητες να πέσουν οι καταθέτες θύματα κλοπής,μειώνονται κατά 50% Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον. Γϊγαντες. Φυσικά,μαζί με τις κλοπές, έχουν μειωθεί και οι καταθέτες. Η μάλλον, οι μείωση των κλοπών είναι απόρροια της μειωσης του αριθμού των καταθετών. Αρα λιγότερη δουλειά για την αστυνομία,λιγότερες εργατοώρες, δηλαδή οικονομία. Α,ρε γίγαντες.
Ο κόσμος συνήθησε στους περιορισμούς και στην ημιδιατροφή. Οι πλατείες είναι έρημες εδώ και πάρα πολύ καιρό. (μια συγκέντρωση έγινε μονο στο Σύνταγμα από κάτι πεινασμένους με»Lacoste».
Ωστε να πληρωθεί το ρηθέν του προφήτου Χάρυ Κλιν: «Εμπρος αδέρφια, να βγούμε στους δρόμους,με rolex στα χέρια και γούνες στους ώμμους».

Και βγήκαν. Αρέα-αρέα, καμιά σαρανταρέα. Με μπροστάρη τον πανηλιθιο αντιπρόεδρο της ΝΔ-που κάτήντησε και αυτή,- ο οποίος μάλιστα εδήλωσε «δεν ήρθα ως αντιπρόεδρος. Ορίστε,κοιτάξτε είπε και έδειξε την ενδυμασία του,πως δηλαδή δεν φορούσε τα ρούχα της «δουλειάς»,γραβάτα και σακάκι,αλλά μόνο ένα μπλουζάκι μπλε. «Ηρθα ως απλός πολίτης,να ζητήσω να παραιτηθούν αυτοί οι επίκίνδυνοι της κυβέρνησης». είπε. Δηλαδή αν άυριο ο Αρχιεπίσκοπος βρεθεί με τα πολιτικά στο καζίνο της Πάρνηθας,άνετα μπορεί να επικαλεστεί το ίδιο. «δεν ήρθα ως αρχιεπίσκοπος.Αλλά ως παίκτης».
Εκανε διάνα η Ευγενία. Δουλευταράς και κουτορνήθι. Ιδανικός συνδυασμός.  Μπορεί να κοιμάται στα μεταξένια, ήσυχη.
Αφού λοιπόν  πανελλαδικά τα βατράχια έμαθαν να  σιγοβράζουν, ώρα είναι και για λίγο «αλατοπίπερο». Είναι καιρός να περάσουμε και στην ουσία, η οποία είναι ο τρόπος του εκλέγειν. Του «πατερούλη» του Εθνους. Οχι πια μέσω βουλής,αλλά απευθείας από τον «γίγαντα» λαό. Ολοι ρε να ζητάνε την συγκατάθεσή του μαλάκα; Τόσο πολύτιμος είναι;  Φαντάσου πόσο μαλάκες είναι αυτοί που ψηφίζονται. Τέλος πάντων.
Σκοπός απότερος του «πατερούλη» Τσίπρα,είναι να φύγει μακρυά από τις λάσπες,τις μικρότητες,τις τριβες,τις απώλειες των  κομματικών μαχών και να ανέβει «πιο ψηλά». Ακόμα  πιο ψηλά από πρωθυπουργός που είναι. Να γίνει ένας μικρός «Ερντογάν». Πρόεδρος. Ουσίας ‘ομως. Με ελεγκτικό και κατευθυντικό χαρακτήρα. Και όχι ένας απλός «τελετάρχης» όπως είναι ως σήμερα ο κάθε  Π.τ.Δ. Οχι. Να λύνει και να δένει το αστροπελέκι. Να έχει από κάτω τους «κούλιδες», τις «Φώφες» και τους λοιπούς λιμοκοντόρους αρχηγούς των παρατάξεων και να τους παίζει κομπολόι.
Χρειάζονται πολλά να γινουν έτσι ώστε να «μασκαρευτεί» ο Π.τ.Δ. ως  κυβερνητικός αρχηγός. Αλλά θα γινουν όλα. Μας ετοιμάζουν  ένα «lifting» τα αφεντικά απέξω, άλλο πράγμα. Ευτυχώς που είμαστε εδώ που είμαστε και αυτοί που είμαστε παιδιά. Ούτε του παπά μη το λέτε. Βλέπετε τί γινεται τριγύρω.Χαμός,σκοτωμός,αίματα,κλάματα. Εδώ,αφασία. Ολοι στις παραλίες και ανάσκελα στα σπίτια. Αλλος Θεός. Ευλογημένος τόπος. Νάναι καλά εκεί που είναι ο Δευκαλίων και η Πύρρα.  Αφεριμ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα