Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Έτσι θα καταλάβεις αν το πλυντήριο ρούχων χρειάζεται καθάρισμα!

πλυντήριο ρούχων
Μπορεί να είσαι ειδική σε θέματα καθαρισμού, αλλά σίγουρα ξεχνάς να καθαρίσεις το πλυντήριο ρούχων. Για την ακρίβεια, ίσως να μην το έχεις κάνει ποτέ. Θα σκέφτεσαι ότι δεν έχει ανάγκη για κάτι τέτοιο εφ’όσον η δουλειά του είναι να καθαρίζει τα ρούχα, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δυστυχώς.
Για αρχή, πρέπει να καταλάβεις αν χρειάζεται καθαρισμό. Ο ένας μοναδικός και απλός τρόπος είναι να μυρίσεις εντός του πλυντηρίου. Αν για παράδειγμα μυρίζει ευχάριστα, τότε τα λάστιχα που μαζεύουν βρωμιές από τα ρούχα που πλένονται, δεν χρειάζονται κάτι. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα.

πλυντηριο
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία λοιπόν, πάρε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι και ρίξε λίγη χλωρίνη και αρκετό νερό. Ανακάτεψε το μείγμα και ψέκασε με αυτό τα λάστιχα. Για καλύτερα ακόμα αποτέλεσμα, πάρε ένα πανί και ρίξε πάνω του το μείγμα, και με αυτό πέρασε αργά τα λάστιχα του πλυντηρίου.

Καλό είναι πάντως , μετά από κάθε τελείωμα να αφήνεις την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή για να παίρνει τον αέρα που χρειάζεται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα