Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η επαφή με τον Εσωτερικό Οδηγό σας θα εκθέσει όλη την ασχήμια σας



Ένας πραγματικός Δάσκαλος, δεν σας ενθαρρύνει μόνο να αγωνίζεστε και δεν σας λέει μόνο ότι είστε ουσιαστικά Θεϊκοί. Σας λέει επίσης πόσο απαίσιοι είστε κατά καιρούς και πόσο γεμάτοι πάθη και λάθος κίνητρα είστε. Στη συνέχεια, όταν γίνετε μια προσωπικότητα καθοδηγούμενη απ' την ψυχή, ο Δάσκαλός σας θα σας οδηγήσει στον Εσωτερικό Οδηγό σας, ο οποίος, από την μέρα εκείνη, θα φροντίσει για την πρόοδό σας.

Όταν αποκτήσετε το προνόμιο να έρθετε σε επαφή με τον Εσωτερικό Οδηγό σας, δεν θα έχετε μια εύκολη ζωή, επειδή η Ομορφιά Του θα εκθέσει όλη την ασχήμια σας· η Αγνότητά Του θα φέρει στην επιφάνεια όλη την ηθική βρωμιά σας· η Αγάπη Του θα σας αποκαλύψει πόσο μίσος τρέφετε· το Φως Του, θα σας δείξει πόσο πολύ ανέντιμοι είστε.



Τέτοιες αποκαλύψεις μερικές φορές θα σας οδηγήσουν στην "σκοτεινή νύχτα της ψυχής". Μια φορά άκουσα τον Δάσκαλό μου να λέει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, "Μάθε πώς να στέκεσαι όρθιος στους ανέμους του εξωτερικού κόσμου, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να σταθείς όρθιος στις θύελλες του εσωτερικού κόσμου".


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Education as Transformation vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα