Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


"Αν αγαπάς κάποιον, άσε τον να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικός σου, αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ..."! 

1. Η δύναμη της σκέψης

Η Αγάπη αρχίζει με μία σκέψη. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Αλλάξτε τις σκέψεις σας και αλλάξτε τα συναισθήματα σας, είναι πολύ απλό! Εάν έχετε αρνητικές σκέψεις, αισθάνεστε θυμό, δυσπιστία, ζήλια... και αν το μυαλό σας είναι γεμάτο με Αγάπη, νιώθεις την Αγάπη, τη χαρά, την ευτυχία... Οι σκέψεις Αγάπης δημιουργούν μία ζωή γεμάτη με Αγάπη και με στοργική σχέση. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να αγαπάτε, δημιουργήστε την! Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος για να μάθετε ποιο είναι το ιδανικό σας προτού ακόμα συναντηθείτε, σκεφθείτε τις ιδιότητες που θέλετε να έχει!
2. Η δύναμη του σεβασμού

Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, θα πρέπει να σέβεσαι τον Εαυτό σου, αν δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, είναι πολύ δύσκολο να αγαπάς και να σέβεσαι τους άλλους! Πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας, να εκτιμάτε τον εαυτό σας, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι ή τι λένε για σας... Κάθε ένας από εμάς είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ... Δεν έχει σημασία το χρώμα του δέρματος του, η θρησκεία του ή οι φιλοσοφικές ιδεολογίες του! Ακόμα και γι' αυτό και μόνο κάθε πλάσμα στη Γη αξίζει σεβασμό!
3. Η δύναμη του δοσίματος

Αν θέλετε να πάρετε Αγάπη, δώστε Αγάπη... Όσο περισσότερο δίνετε, τόσο περισσότερο θα πάρετε... Η Αγάπη είναι σαν μπούμερανγκ, έρχεται πάντα πίσω... Ίσως όχι πάντα από το πρόσωπο που τη δώσαμε, αλλά θα εξακολουθεί να έρχεται πίσω σε μας. Και θα επιστρέψει στο εκατονταπλάσιο... Το απόθεμα της Αγάπης είναι απεριόριστο, όταν δίνουμε Αγάπη δεν χάνεται. Χάνεται, μόνο όταν δεν την προσφέρουμε σε άλλους... 

Αν θέλετε να ζήσετε την Αληθινή Αγάπη, θα πρέπει να είσαστε πρόθυμοι να δώσετε Αγάπη χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς να απαιτείτε τίποτα σε αντάλλαγμα... Ένα δώρο δεν είναι δώρο, αν δεν δοθεί δωρεάν. Η αληθινή Αγάπη είναι άνευ όρων, δεν ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα... Το να αγαπάς σημαίνει να δώσεις ένα μέρος του εαυτού σου χωρίς ανταλλάγματα και επιφυλάξεις. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

Πριν ξεκινήσετε μία σχέση, ρωτήστε τον εαυτό σας, αν είσαστε διατεθειμένοι να δώσετε στον άλλον, παρά να λάβετε... Η μυστική συνταγή στη ζωή της ευτυχισμένης σχέσης Αγάπης δεν είναι αυτά που μπορείτε να ΠΑΡΕΤΕ, αλλά αυτά που μπορείτε να ΔΩΣΕΤΕ...!
4. Η δύναμη της φιλίας

Αν θέλετε να βρείτε την αληθινή Αγάπη, πρέπει πρώτα να βρείτε έναν αληθινό φίλο... Με το σύντροφο σας πρέπει να μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις, τις αξίες και τους στόχους σας... Το να αγαπάς αληθινά κάποιον, σημαίνει να τον αγαπάς για αυτό που είναι και όχι για αυτό θα ήθελες να είναι... Η φιλία είναι το έδαφος στο οποίο αναπτύσσονται οι σπόροι της Αγάπης... Αν θέλετε να έχετε μία σχέση Αγάπης, πρώτα πρέπει να είσαστε φίλοι!
5. Η δύναμη της αφής

Η Αγάπη είναι η πιο ισχυρή θεραπευτική δύναμη στο Σύμπαν. Η επαφή της έχει απίστευτη ενέργεια, κάνει θαύματα! Το άγγιγμα, είναι μια από τις πιο ισχυρές εκφράσεις της Αγάπης, σπάει τους φραγμούς και ενισχύει τις σχέσεις! Αλλάζει τη φυσική και συναισθηματική κατάσταση και κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στην Αγάπη... Το άγγιγμα, μπορεί να ζεστάνει την ψυχή και να θεραπεύσει το σώμα... Όταν ανοίγουμε τα χέρια, αποκαλύπτεται η καρδιά!
6. Η δύναμη της αρχής "Δώστε ελευθερία"

Υπάρχει μία κινέζικη παροιμία που λέει: "Αν αγαπάς κάποιον, άσε τον να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικός σου, αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ". Όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να σέβεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Εάν δεν μπορείς ν' αφήσεις κάποιον που αγαπάς, αυτό δεν είναι Αγάπη! Δεν μπορούμε  να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ κάποιον να μας αγαπήσει, θα πρέπει να αφήνουμε ελεύθερους τους ανθρώπους που αγαπάμε... Αν αγαπάς κάποιον, θα πρέπει να του επιτρέψεις ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! 

Αγάπη σημαίνει, ελευθερία από το φόβο, τις προκαταλήψεις, το ΕΓΩ και τις επιφυλάξεις! Απλά πρέπει να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα που προκύπτει (ζήλια, μίσος, πόνος, καθώς και όποιο άλλο αρνητικό συναίσθημα), φέρνει μαζί του και δώρα που μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σας... 
7. Η δύναμη της επικοινωνίας

Αν θέλουμε να μάθουμε πώς να αγαπάμε, πρώτα θα πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από το παρελθόν και τους πόνους και τις λύπες ! Όταν μαθαίνουμε να επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, η ζωή μας αλλάζει. Πρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας! Ποτέ δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε τις δύο μαγικές λέξεις, «σ 'αγαπώ". Αν επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια! 
8. Η δύναμη της Αφοσίωσης

Το να αγαπάς σημαίνει, να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς... Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε... Μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να επαινέσετε κάποιον! Η Αγάπη είναι αφοσίωση. Ο φόβος της δέσμευσης φέρνει φόβο. Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την Αγάπη... Ο φόβος της αποτυχίας, ο φόβος της γελοιοποίησης, ο φόβος της απώλειας... 
9. Η δύναμη του πάθους

Για τις αληθινές σχέσεις Αγάπης χρειάζεται το πάθος. Ένα καθαρά σεξουαλικό πάθος μικρής διάρκειας, δεν μπορεί να είναι η βάση μίας μακροχρόνιας σχέσης. Το πάθος δεν περιορίζεται στο σεξ. Το πιο ισχυρό πάθος προέρχεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Ο αυθορμητισμός και οι εκπλήξεις ανάβουν το πάθος. Όταν χάνουμε το πάθος μας για κάτι, χάνουμε την αίσθηση της Αγάπης. Η ουσία της αγάπης και του πάθους είναι να ζούμε κάθε μέρα με πάθος. 
10. Η δύναμη της εμπιστοσύνης

Είναι αλήθεια, πως όταν αγαπάς πρέπει να δεσμεύεσαι και η δέσμευση αυτή θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στις σκέψεις και τις πράξεις... Η αφοσίωση είναι η πραγματική δοκιμασία της Αγάπης! Η εμπιστοσύνη είναι ουσιαστικής σημασίας έννοια που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα. Χρειάζεται, όχι μόνο να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον αλλά να πιστεύουν και στην έννοια της σχέσης!

Από τη ρώσικη ιστοσελίδα Prelestcomhttp://www.prelest.com/pro_lyubov/1106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα