Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Σημεία, που δείχνουν, ότι αξίζετε κάτι πολύ καλύτερο

Όσο ωραίος και να είναι και όσο να σας έχει γοητεύσει το διαπεραστικό του βλέμμα, αν δεν σας σέβεται και δεν εκτιμάει την προσωπικότητά σας, σύντομα θα πάψει να σας αρέσει η παρέα μαζί του και έτσι πρέπει.
zeugari
Όσο τυφλωμένες και να είστε από τον έρωτα σας για εκείνον, αργά ή γρήγορα, είτε με τη βοήθεια φίλων, είτε όταν απλά φτάσει ο κόμπος στο χτένι και το πάρετε οι ίδιες χαμπάρι, θα δείτε ότι χάνετε το χρόνο σας με έναν τέτοιο άντρα και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Από τα παρακάτω λοιπόν σημάδια, ποιο σας θυμίζει περισσότερο τη σχέση σας;
1. Είναι πιεστικός όσον αφορά στο σεξ
Ο άντρας που δεν σέβεται τα όρια σας, όχι μόνο όσον αφορά στο σεξ, αλλά και οτιδήποτε άλλο στη σχέση σας, δεν είναι ένας άντρας που θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας. Αν μπαίνετε στο δίλημμα να κάνετε κάτι που δεν θέλετε, μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσετε, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε και να πάψετε να τον σκέφτεστε.

psema2. Σας λέει ψέματα
Εάν σας είπε ότι ήταν μέχρι αργά στη δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα είχε βγει για φαγητό με τους φίλους τους ή σας ορκίζεται ότι δεν ήπιε, ενώ μυρίζει κρασί από μακριά, τότε καλύτερα να αρχίσετε να έχετε δεύτερες σκέψεις για την επιλογή σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τον αντιμετωπίσετε ευθέως, ώστε να αναγκαστεί να σας πει τους λόγους που αναγκάζεται να σας λέει ψέματα και ανάλογα με την απάντησή του, να πάρετε και τα μέτρα σας.
3. Σας θέλει μόνο για το σεξ
Ή αν δε σας θέλει μόνο για το σεξ, σας θέλει μόνο για τα λεφτά σας ή την προοπτική να κερδίσει μια θέση στην εταιρεία του πατέρα σας. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μοιάζει να νοιάζεται για εσάς, αλλά περισσότερο για τον στόχο που τον έφερε κοντά σας και δεν έχετε τίποτα άλλο κοινό, τότε θα πρέπει μάλλον να ξανασκεφτείτε τις προοπτικές της σχέσης σας.
filoi4. Δεν τον συμπαθούν οι φίλοι σας
Οι φίλοι μας, έχοντας το πλεονέκτημα του εξωτερικού παρατηρητή μιας σχέσης, μπορούν να δουν πράγματα, που εμείς τυφλωμένοι αδυνατούμε. Δεν θα αποσυντονιστούν από το πόσο όμορφος και γοητευτικός είναι ο νέος σας φίλος, αλλά θα δώσουν ουσιαστική σημασία στο πως σας φέρεται και η γνώμη των φίλων πάντα αξίζει την προσοχή σας.
5. Είστε μόνη σας στη σχέση
Εάν εσείς είστε ο έτερος στη σχέση που παίρνει όλα τα τηλέφωνα, που εκδηλώνεται περισσότερο, κανονίζει όλα τα ταξίδια και τις εξόδους και εκείνος απλά παρίσταται, τότε δεν ενδιαφέρεται τόσο, όσο εσείς γι? αυτή τη σχέση. Εκείνος που αγαπάει, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο λόγο να πάρει ένα τηλέφωνο εκείνον που αγαπάει και εκείνος που δεν το κάνει δεν αξίζει την αγάπη σας.
6. Φλερτάρει με άλλες γυναίκες
Είτε φλερτάρει ευθέως με άλλες γυναίκες, είτε κάνει σχόλια που γνωρίζει ότι σας ενοχλούν, είναι αρκετοί λόγοι για να μην έχετε αυτόν τον άντρα δίπλα σας. Το να περιμένετε από κάποιον να σας σεβαστεί και να μην σας φέρνει σε δύσκολη θέση φλερτάροντας άλλες γυναίκες, μπροστά σας ή ερήμην σας, δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά αντιθέτως κάτι απολύτως αναμενόμενο και προαπαιτούμενο.
7. Δεν έχει τη διάθεση να κάνει υποχωρήσεις
Βλέπετε πάντα την ταινία που εκείνος έχει επιλέξει ή βγαίνετε κάθε φορά με τους φίλους του. Ακούτε πάντα τη μουσική που εκείνος έχει διαλέξει και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να ακούσετε και τις δικές σας μουσικές επιλογές. Τότε, πιθανότατα θα αντιμετωπίζετε προβλήματα και σε άλλους τομείς της σχέσης, αφού δεν θα δείχνει τη διάθεση να συμβιβαστεί και να υποχωρήσει και σε άλλα θέματα που προϋποθέτουν την αλληλοκατανόηση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα