Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι καπιταλιστικές τάξεις της Τουρκελλάδας έχουν υπογράψει σύμφωνο αιώνιας φιλίας

1. Να μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε την Πόλη, να φτάσουμε και μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, σκέφτονται πολλοί, όχι πολλές, αυτοί που μέχρι χτες ανησυχούσαν ότι οι Τούρκοι θα μας πάρουν την Θράκη μας και τα Νησιά μας.

2. Λησμονούν, αγνοούν μάλλον, ότι πρέπει πρώτα να τηλεφωνήσουμε στην Ουάσιγκτον. Και επειδή γνωρίζουμε την απάντηση, δεν τηλεφωνούν – δεν τηλεφώνησαν στο παρελθόν ούτε θα το κάνουν και στο μέλλον.

3. 58 χρόνια βλέπω κι ακούω να ανησυχούν ότι θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία γιατί θέλει να μας πάρει τη Θράκη μας και τα Νησιά μας και πόλεμο δεν βλέπω. Κι ούτε πρόκειται να δω.

4. Γιατί δεν μας τα πήραν όταν, το 1945-9, στη Θράκη και στα Νησιά δεν υπήρχε ελληνικός στρατός, όταν αυτός πολεμούσε τους αντάρτες στον Γράμμο και το Βίτσι;

5. Και οι Τούρκοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στην Ουάσιγκτον.

6. Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας και της Τουρκίας, η γεωπολιτική θέση της Τουρκελλάδας είναι αυτή που απαγορεύει την πολεμική σύρραξη.

7. Η Τουρκελλάδα είναι ιστορικά και γεωπολιτικά ο πρώτος κρίκος της καπιταλιστικής περικύκλωσης της Ρωσίας και Σιβηρίας. Ακολούθησε η Αλάσκα, οι Σκανδιναβικές χώρες, η ανατολική Ευρώπη, το Διάστημα με τα όπλα του. Το Αφγανιστάν και το Ιράκ παίζονται. Όπως και το Ιράν. Η Κίνα δεν παίζεται, προς το παρόν – η διάλυσή της είναι ο στρατηγικός στόχος της Δύσης.

8. Κατά συνέπεια, το Ελληνικό Κράτος είναι υποχρεωμένο να συμβάλει στην αποτροπή της διάλυσης ή της διαίρεσης της Τουρκίας, στην αποτροπή της αποδυνάμωσης του τουρκικού Κράτους.

9. Οι καπιταλιστικές τάξεις της Τουρκελλάδας έχουν υπογράψει σύμφωνο αιώνιας φιλίας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα