Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

1. Τα βότανα στην εποχή μας δεν αποκαθιστούν την υγεία στον άνθρωπο....Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ!



Μέρος Πρώτο...

Ας έλθω όμως στο θέμα των βοτάνων, που ενδιαφέρει κάποιους ανθρώπους.

Έως ώρας, όσοι τα έπαιρναν με μια τακτικότητα, το έκαναν για να ενισχύουν τον οργανισμό στις μεταβολιστικές του δράσεις.

Μάθετε, λοιπόν, ότι σήμερα πολλές από τις συστατικές ουσίες των θεραπευτικών φυτών έχουν απωλέσει την δυνατότητά τους να ενισχύουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Από την άλλη, όμως, έχει χάσει και ο ίδιος ο άνθρωπος την ισορροπημένη φυσιογενετική κατάσταση που διέθετε πριν, ως μεταβολιστική οριοθέτηση για την αντίσταση και σταθεροποίηση της υγείας.

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει;

Αρκετά βότανα έχουν χάσει σήμερα την δραστικότητα των συστατικών τους στοιχείων, εκείνων που ενίσχυαν - προσέξτε, ενίσχυαν - την βιολογική οργάνωση που είναι απαραίτητη για τους μεταβολισμούς ενός οργανισμού.

Λέγω <<ενίσχυαν>>, διότι παλαιότερα ο οργανισμός ήταν κατά το πλείστον σε θέση να λαμβάνει μέτρα για να αποκαταστήσει αφ ' εαυτού την κάθε ασθενοπάθεια.

Παράλληλα, ο άνθρωπος της σημερινής εποχής, που μεταλαβαίνει καθημερινά την μόλυνση της ατμόσφαιρας και της τροφής του, έχει απωλέσει την αντιστασιακή δύναμη της βιολογικής του συστοιχείωσης.

Έτσι, άνθρωποι και φυτικά ενισχυτικά συστατικά έχασαν την ισοσταθμική τους θέση, που είχε καταγραφεί ως προδιαγραφή της συντήρησης των οργανισμών της Γης κατά τον ερχομό τους.

Αυτό σημαίνει ότι κάποια βότανα δεν μπορούν να συμπαρασταθούν πλέον απόλυτα στον οργανισμό, δεν μπορούν να συμβάλουν, ώστε αυτός να έχει καλούς μεταβολισμούς.

Ο άνθρωπος δεν ανέπτυξε την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται την αντινομική (αρνητική) κατάσταση της Φύσης, που έρχεται σαν μια συμπυκνωμένην αιθερική εισβολή μέσα στον οργα
νισμό του, που τον εμποδίζει να αναπτύξει διευκολύνσεις στους μεταβολισμούς.

Παλιότερα διέθετε ενισχυμένη δυνατότητα να αποβάλλει κατά τους μεταβολισμούς τα παλιά κύτταρα, προκειμένου να γεννηθούν νέα υγιή. Τώρα τα παλαιά κύτταρα, τα γερασμένα ή μολυσμένα ή διεθλασμένα, δεν αποβάλλονται με ευκολία από τον οργανισμό, όταν έλθει ο χρόνος τους.

'Ετσι, μπορεί πάνω σε κάποιον ειδικό μεταβολισμό να βρεθεί το μοριακό σύστημα σε πτώση. Τότε, οπωσδήποτε θα αναπτυχθεί μέσα στο βιολογικό σώμα μια εστία ασθενοπάθειας.

Άλλωστε, το σηπτικό στοιχείο μέσα στον οργανισμό, το απόβλητο κάποιων μεταβολισμών που γίνονται καθημερινά στο σώμα, υπάρχει και το βλέπετε, αν θέλετε, σχεδόν κάθε μέρα.

Όσο μολυσματική μπορεί να γίνει η παραμονή του στο σώμα, τόσο μολυσματική είναι και η παραμονή των παλαιών κυττάρων που δεν έχουν αποβληθεί, λόφω της δυσχέρανσης της μεταβολικής διαδικασίας.




Είναι πολλοί αυτοί που σήμερα διαφημίζουν και πουλούν κάποια βότανα που υποτίθεται πως επιδρούν θεραπευτικά σε κάποιες οργανικές παθήσεις. Και΄όντως, μπορεί ένα συγκεκριμένο βότανο να πρόσφερε κάποια βοήθεια στο παρελθόν.

Τώρα, όμως, η νέα βιολογική φύση στην στατική της δραστηριότητα, δεν επιτρέπει σε ορισμένα φυτά να αναπτύξουν την ποιότητα εκείνη των συστατικών που θα μπορούσε να βοηθήσει μια τόσο εξασθενημένη ή μολυσμένη ή διαταραγμένη οργανικότητα, στους διαφοροποιημένους της μεταβολισμούς. Και αυτό φαίνεται από τα μειωμένα αποτελέσματα αυτών των βοτάνων.

Γι' αυτό θα ήταν καλό, όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα φυτά αυτά, να μην καταπιάνονται με κούφιες υποσχέσεις περί της αποκατάστασης της υγείας με βότανα, προκειμένου να επηρεάσουν τους άλλους να τους θαυμάζουν.

Όμως, είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς, γιατί άλλαξε η βιολογία των οργανισμών και των φυτών;

Τι συνέβη και τα βότανα δεν διαθέτουν πλέον όλα τις θεραπευτικές τους ιδιότητες; 

Και για ποιον λόγο οι οργανισμοί βρίσκονται αποξενωμένοι από τις θεραπευτικές επενεργήσεις κάποιων βοτάνων;

Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί και ας αναφέρουμε ως κυριότερο τον παράγοντα <<άνθρωπος>>.

Συνεχίζεται....

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ - Η ΓΝΩΣΗ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα