Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΟΙ ROTHSCHILD ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ


Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, όπου διαφαίνεται ότι μπορούν να επιτευχθούν κάποιες συμφωνίες.
ΟΙ ROTHSCHILD ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ
Ακολουθούν τα κύρια σημεία της τελευταίας συνέντευξης του Cobra που δόθηκε μετά το "σεμινάριο" που πραγματοποίησε στα Χανιά, στις 4 και 5 Ιουνίου 2016..
Η απομάκρυνση των τελευταίων βομβών πλάσματος toplet αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολη απ' ότι αναμενόταν, καθώς προστατεύονται με κβαντικούς θαλάμους βαθμωτών πεδίων στρέψης σε όλη την περιοχή του ηλιακού συστήματος. Οι κβαντικοί αυτοί θάλαμοι δημιουργούν μια δίνη προσαύξησης της πρωτογενούς ανωμαλίας πλάσματος γύρω από αυτές τις βόμβες. Οι θάλαμοι αυτοί αποτελούν μια πιο προηγμένη έκδοση κβαντικής τεχνολογίας, ένα πιθανό όπλο που είναι ήδη γνωστό εδώ και δεκαετίες:
Η πρωτογενής ανωμαλία πλάσματος περιλαμβάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς της αρνητικότητας ως λογική απέναντι στο Απόλυτο, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτούς τους συνδυασμούς εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο. Οι Δυνάμεις του Φωτός χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία των φωτεινών πυλώνων (ATVOR) για την διάλυση αυτής της ανωμαλίας, έχοντας για βάση τις μαθηματικές αρχές της επανάληψης:

Η τεχνολογία ATVOR βασίζεται σε αυτή την μετατροπή:
Ακόμη και με τη χρήση των εν λόγω προηγμένων μεθόδων, μια μικρή unresolvable ποσότητα της πρωτογενούς ανωμαλίας παραμένει και στη συνέχεια καταρρέει σε προσαύξηση της δίνης γύρω από τις βόμβες toplet. Οι Δυνάμεις του Φωτός στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την εφαρμογή της τεχνολογίας ATVOR μέχρι η κρίσιμη μάζα της πρωτογενούς ανωμαλίας εξουδετερωθεί, και στη συνέχεια θα ορμήσουν και θα αχρηστέψουν τις υπόλοιπες βόμβες toplet άπαξ και δια παντός.
Τότε θα είναι και η στιγμή της Εκδήλωσης του Γεγονότος. Αν μπορούσατε να δείτε το αιθερικό πλάσμα γύρω από το σώμα του πλανήτη Γη κατά τη στιγμή του Συμβάντος, θα δείτε κάτι σαν αυτό:
Αν και η παραπάνω προσομοίωση απεικονίζει πραγματικά μια έκρηξη Σουπερνόβα, η ενεργειακή δυναμική του πλανήτη κατά την στιγμή του Συμβάντος θα είναι πολύ παρόμοια.
Καθώς πλησιάζουμε προς την Επανάσταση, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα στο φυσικό επίπεδο.
Οι Ρότσιλντ έχουν επαφή με μια συγκεκριμένη ομάδα Δράκων και άρχισαν να διαπραγματεύονται μαζί τους:
Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν με την συμμετοχή και άλλων ομάδων που άρχισαν να εμπλέκονται στη διαδικασία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, όπου διαφαίνεται ότι μπορούν να επιτευχθούν κάποιες συμφωνίες.
Το βασικό πρόσωπο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις είναι ο Nathaniel Rothschild:
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο αποκρυφισμός βρίσκεται στο κέντρο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, επιτρέψτε μου να υπαινίσσομαι το γεγονός ότι η μητέρα του, η Serena Dunn Rothschild, ανήκει στην γραμμή αίματος του Δισκοπότηρου του St. Clair από το Rosslyn:
Οι Rothschilds έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η ασφάλεια τους δεν είναι και τόσο σίγουρη και ότι ενδεχόμενα μπορεί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό φάνηκε από το 2003, όταν ένας τύπος "Ρομπέν των Δασών" που ανήκε στην συμμορία, εισήλθε στο καταφύγιο των Ρότσιλντ στο Waddesdon Manor για δύο λεπτά και έκλεψε κιβώτια με χρυσό αξίας εκατομμυρίων, που δεν θα ξαναδούν ποτέ:
Αυτό έχει συγκλονίσει τους Rothschilds σε τέτοιο βαθμό, που τους ανάγκασε να αναστείλουν τις συναλλαγές χρυσού στις αρχές του επόμενου έτους:
Στη συνέχεια και κατά το 2012, η Αντίσταση έχει αφαιρέσει όλα τα αποθέματα χρυσού των Rothschild τα οποία έκρυβαν σε υπόγειες κρύπτες, μακριά από τον πληθυσμό της επιφάνειας.
Έκτοτε οι Ρότσιλντ εστιάζουν τις ελπίδες τους στην ασαφή λογική του προγράμματος του υπολογιστή AI, με το οποίο ελέγχουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Τώρα, το 2016, οι ελπίδες τους συντρίβονται, καθώς το σύστημα τους φαίνεται να είναι ευάλωτο:
Οι Rothschilds ελπίζουν να επιβιώσουν κατά την πλανητική διαδικασία απελευθέρωσης, πιέζοντας για μερική Αποκάλυψη και κατηγορώντας τους Ροκφέλερ και άλλα μέλη της Cabal για όλα όσα συνέβησαν:
Η Cabal αισθάνεται σαφή απειλή από το διάστημα για το καθεστώς της:
Η μερική Αποκάλυψη δεν είναι επιλογή, και μπορείτε να δείτε ότι η διαδικασία αυτή επιταχύνεται στα mainstream Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται συνεχώς στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα:
Τα δημόσια και ιδιωτικά προγράμματα προωθούνται γρήγορα:
Αναφέρω εδώ την σιωπηλή, αλλά εξαιρετικά γρήγορη πρόοδο των Διαστημικών Προγραμμάτων στην Ασία:
Η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτά τα διαστημικά προγράμματα προς όφελός της:
Η κρατούσα επιστήμη έχει αρχίσει να αποδέχεται την πραγματικότητα των hyperdimensional σκουληκότρυπων και την τηλεμεταφορά:
Είμαστε στα πρόθυρα μεγάλης προόδου της τεχνολογίας που θα αλλάξει τον κόσμο μας για πάντα:
Οι αλλαγές που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και είναι ορατές μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όμως πολύ περισσότερα μας έρχονται.
Μέχρι τότε, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους Εργάτες και Μαχητές του Φωτός στο τεράστιο πλανητικό δίκτυο του Φωτός:
Η Νίκη του Φωτός είναι κοντά!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα