Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Αυστραλία: Τρεις νεκροί από πλημμύρες made by HAARP! (Φώτος)

australia-plimmyres-2.jpg

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αυστραλία έπειτα από επικίνδυνες πλημμύρες που σημειώθηκαν στην ανατολική ακτή της χώρας το σαββατοκύριακο, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων, αλλά και των μεγάλων παλιρροϊκών κυμάτων που γκρέμισαν σπίτια στην ακτή
Εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, καθώς ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις παρασύρθηκαν από τα κύματα που έφτασαν ακόμη και τα 12 μέτρα μέσα στη θάλασσα.
Το πτώμα ενός 65χρονου άνδρα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε όρμο κοντά στην πόλη Μπόουραλ (120 χλμ. νότια του Σίδνεϊ), ενώ ακόμη ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγό του παρασύρθηκε από το νερό στο προάστιο Λέπινγκτον του Σίδνεϊ.
Στην πρωτεύουσα Καμπέρα, ένας 37χρονος σκοτώθηκε όταν τα νερά της πλημμύρας παρέσυραν το αυτοκίνητό του και το πέταξαν μακριά.
Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των βροχών περισσότερα από 85.000 σπίτια και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν περίπου 300 ανθρώπους από τις περιοχές που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες.
Οι περισσότεροι εξ αυτών κινδύνεψαν όταν προσπάθησαν να περάσουν είτε με τα πόδια είτε με τα αυτοκίνητά τους πλημμυρισμένους δρόμους.


Καταγγελίες ακτιβιστών για “παρουσία του HAARP”
Στις εικόνες της NASA τα γνωστά κατσαρά νέφη από μικροκύματα. Αλλά και μια ματιά σε σελίδα του facebook για χημικούς αεροψεκασμούς στην Αυστραλία οι “ψαγμένοι” -και όχι “ψεκασμένοι”- κάνουν λόγο για βουητό και εικόνες με “ρίγες” στον ουρανό. Αυτά, γιατί κάποιοι θέλουν να τα βάζουν με τους Έλληνες που μιλούν για τα έγκλημα που συντελείται ενάντια σε φύση και ανθρώπους, ότι είναι ευφάνταστοι συνομωσιολόγοι που τους έχει βαρέσει το μνημόνιο και δεν θέλουν να αναλάβουν τις υποχρεώσεις και ευθύνες τους. Το έχουμε ακούσει και αυτό!
Αυτά. Γυρίστε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο οι σκεπτικιστές, μείνετε άυπνοι οι συνένοχοι. Εμείς είμαστε στη μέση. Κοιμόμαστε όσο πρέπει, επαγρυπνούμε όσο μπορούμε. Και κάποια στιγμή θα μιλήσει η Δικαιοσύνη – Θεού και Ανθρώπου.

Αναδημοσίευση από allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα