Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τα Ελληνικά Hoaxes φτύνουν στον άνεμο και τους έρχεται στη μούρη!

spiitting against wind

Ένα από τα πλέον αγαπημένα μότο μου μόλις επιβεβαίωσαν τα Ελληνικά Hoaxes: «Λατρεύω την υπεροψία του αντιπάλου μου γιατί είναι αυτή που μου προσφέρει τη νίκη…»
Yanna Myrat
Μετά από μερικά λατρευτικά άρθρα, κύρια κάποιων συστημικών ΜΜΕ, με χαρακτηρισμούς από Ρομπέν των Δασών μέχρι και Αφανείς Ήρωες του Διαδικτύου (ξανά πάει το μυαλό μου σε άντρες με κολάν, αλλά και με κάπα τώρα, όπως superman, spiderman κλπ) ήταν θέμα χρόνου η αλαζονεία των Ελληνικών Hoaxes να τους κάνει απρόσεκτους.
Οι κύριοι αυτοί, που τώρα νομίζουν ότι επειδή γράφουν επώνυμα απέκτησαν και κύρος, απεδείχθησαν οι χειρότεροι μαθητές της διδασκαλίας τους “πως να βρεις αν μια είδηση είναι απάτη”.
Αποφάσισαν να “καταρρίψουν” άρθρο του tribune.gr όπου έκανε λόγο για έναν «29χρονο Βρετανό με IQ 145 που εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit και αποστομώνει», λέγοντας ότι η είδηση είναι ψεύτικη, αφού έκαναν google τις λέξεις κλειδιά, έψαξαν και στο προφίλ του χρήση στο φέις (όπως διδάσκουν) και δεν βρέθηκε τέτοιο άρθρο ή δήλωση. Το αποτέλεσμα; Αυτό:
hoaxes 3
Όπως αποδείχθηκε τα λόγια ήταν γραμμένα σε κλειστή ομάδα και είχαν αντιγραφεί από κει από κάποια άλλη Βρετανίδα. Φυσικά οι αλαζόνες καταρριψίες, αφού πρώτα διέσυραν αδίκως το ιστολόγιο από το οποίο κάποιοι τρώνε ψωμάκι, τελικά ζήτησαν δημόσια συγνώμη, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, με περισσότερη αλαζονεία:
hoaxes
Μετράνε δεκάδες, ενώ αυτοί μετράνε… μόνο ένα; Τελικά ΟΎΤΕ στο μέτρημα τα πάτε καλά, εκτός από την “έρευνα και ανάλυση”. Τη μάνα, ρε ξεφτίλες, με τα πέντε παιδάκια, που της στείλατε την αστυνομία στο σπίτι αφού την γελοιοποιήσατε στη σελίδα σας, την ξεχάσατε; Την ξεχάσατε, όπως ξεχάσατε εκεί να ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Στη σελίδα σας, εκεί που μαζεύονται οι όμοιοί σας, αυτοί που μόλις σχολιάσεις κάπου πλακώνουν με χυδαιότητα κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα και ανώνυμα προφίλ και τρολάρουν και κάνουν μπούλινγκ. Νιώθουν ανώτεροι όλοι αυτοί και εξυπνότεροι απ’ όλους τους άλλους που επιλέγουν εναλλακτικοί ενημέρωση, εναλλακτικές θεραπείες και εναλλακτικές απόψεις. Με λίγα λόγια, όποιος ΔΕΝ είναι ΕΝΤΌΣ των ορίων του μαντριού, χλευάζεται από τα ανώνυμα τσομπανόσκυλα:
hoaxes 4
Αυτά είναι τα επιχειρήματα – τρολάρισμα και μπούλινγκ – κι αν νομίζετε ότι γίνεται τυχαία, είναι το “όπλο” των βαλτών του διαδικτύου για να σε διώξουν από κει.
Τώρα γιατί επέλεξαν να καταρρίψουν ένα άρθρο που αναφερόταν σε έναν Βρετανό που έλεγε τις απόψεις του και πόσο σοβαρό ήταν αυτό ΑΝ ήταν λάθος για να βλάψει τον Έλληνα αναγνώστη, εσείς πείτε μου. Κατά τα άλλα δηλώνουν υπεράνω πολιτικών και θρησκευτικών τάσεων… το άλλο με τον Τοτό;
Αλλά αφού έσπασαν τα μούτρα τους και γελοιοποιήθηκαν ως μάστερ της αποκάλυψης της απάτης, είπαν να έρθουν στα ίσα τους στα μάτια των λοιπών αμνών που τους θαυμάζουν, βγάζοντας από το ντουλάπι το θέμα των χημικών αεροψεκασμών.
Καταπιάνονται με έναν αμερικάνο ακτιβιστή, τον Dave Wigington, για τον οποίο έχουμε ήδη γράψει ότι ανήκει στο ελεγχόμενο κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, μαζί με τον Michael Merphy. Ο ίδιος κάνει τη δική του “προσπάθεια” ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς, προβάλλοντας συνέχεια το θέμα της Γεωμηχανικής και διαχείρισης ηλιακής ενέργειας κλπ περισσότερο από τους στρατιωτικούς σκοπούς των ψεκασμών, γιατί; Πολύ απλά, γιατί αυτό αφενός βεβαιώνει την ύπαρξη του υποτιθέμενου προβλήματος κλιματικής αλλαγής, αλλά δεύτερον, γιατί ο ίδιος… πουλάει φωτοβολταϊκά! Που σημαίνει ότι όταν του κρύβουν τον ήλιο, αυτός χάνει χρήμα!
Αλλά δεν θα ασχοληθώ με τι λέει αυτός και τι “καταρρίπτει” ο σπουδαίος «Αρθρογράφος – Ερευνητής», Θοδωρής Μαγουλάς, πολύ απλά γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Ακόμα πιο απλά, θα του πετάξω το γάντι (πάει και με το κολάν) να μου καταρρίψει τη συνέντευξη του A. C. Griffith που μιλάει για τον πραγματικό λόγο των χημικών αεροψεκασμών.
griffithΟ A.C. Griffith, πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλάει για τον πραγματικό σκοπό των Αεροψεκασμών
Ξεκινάει τη συνέντευξη του λέγοντας ότι όσοι ενεπλάκησαν αρχικά σε πρόγραμμα και θέλησαν να κάνουν αποκαλύψεις, είτε φυλακίστηκαν με στημένες κατηγορίες, είτε έχουν πεθάνει. Ο A.C. Griffith, που δήλωσε πατριώτης, που δήλωσε ότι γνωρίζει το ρίσκο αλλά θα το πάρει, δεν ζει αυτή τη στιγμή για να δώσει δεύτερη αποκαλυπτική συνέντευξη. Πέθανε 2-3 χρόνια μετά, κανείς δεν ξέρει πως και γιατί, κανείς δεν ασχολήθηκε με το θάνατο του, ούτε με τις δηλώσεις του, γιατί το ελεγχόμενο κίνημα δεν τον προέβαλε, φυσικά ούτε και οι “καταρριψίες”.
Ο A.C. Griffith, δεν αναφέρθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο στη μιάμισης ώρας συνέντευξη σε προγράμματα Γεωμηχανικής. Είπε από την αρχή μέχρι το τέλος την ιστορία των ψεκασμών, ότι σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν τα στρατιωτικά όπλα που λειτουργούν μέσω ραδιοκυμάτων, όπως το HAARP, ότι πρώτοι το ξεκίνησαν οι Ρώσοι και ότι οι Αμερικάνοι για αμυντικούς λόγους αναγκάστηκαν να το αντιγράψουν, και να γίνουν «ακόμα πιο μπάσταρδοι από τους μπάσταρδους».
Παραθέτω λοιπόν το πρώτο από τα πέντε βίντεο της μοναδικής αυτής συνέντευξης (μπορείτε στο ΥΤ να βρείτε και τη συνέχεια) κι αν έχετε αρκετά κότσια, καταρρίψτε την!


Αλλιώς θα έλεγα να το ράψετε με το θέμα των ψεκασμών γιατί δεν σας παίρνει άλλο. Κανονικά πρέπει να το ράψετε γενικά και να τελειώνει η απάτη με τις καταρρίψεις απατών. Να τελειώνει και το κρυφοκοίταγμα από την κλειδαρότρυπα, μπαίνοντας στα προφίλ και τις ομάδες στο facebook των άλλων προσπαθώντας να ζήσετε μέσα από τις ζωές τους, τι λένε, τι κάνουν, τι πρεσβεύουν – η απόλυτη ξεφτίλα!

5
GET YOUR OWN LIFE!
allnewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα