Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η πιο αντισεξουαλική τροφή για έναν άντρα;

Βρίσκεις την μπριζόλα νόστιμη; Αν ναι, ξανασκέψου το, εφόσον σε ενδιαφέρουν οι ερωτικές σου επιδόσεις αλλά και η προσέλκυση ερωτικού συντρόφου, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι από πολύ νωρίς και μάλιστα λόγω… μυρωδιάς. Με επιστημονικές αποδείξεις…

Νόστιμη και ζουμερή… αποτυχία

Κάθε ζουμερό κομμάτι κόκκινου κρέατος μπορεί να είναι γεμάτο πρωτεΐνες, ψευδάργυρο και άλλα στοιχεία, όμως ανήκει σε ένα είδος διατροφής που, όπως έχει αποδειχτεί, επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος και την ανδρική σεξουαλική λειτουργία. Είναι γνωστό ότι η συστηματική κατανάλωση κρέατος μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιαγγειακά νοσήματα και συχνά σε διαβήτη τύπου 2 λόγω του κεκορεσμένου λίπους και της χοληστερόλης που περιέχει. Επόμενο είναι λοιπόν να μη δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για… λαμπρή παρουσία στο κρεβάτι – κατά τους ερευνητές του αμερικανικού πανεπιστημίου του Berkeley. Η κρεατοφαγία ενδέχεται επίσης να διώξει στην κυριολεξία τη γυναίκα από την αγκαλιά σου με την πρώτη προσέγγιση, για κάποιο λόγο που πιθανόν δε φαντάζεσαι: Επειδή θα… θέλει να κλείσει τη μύτη της, όταν την πλησιάζεις.

Τραβιέται η γυναίκα από τη μύτη;

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Chemical Senses, επιστήμονες του τμήματος Ανθρωπολογίας του Charles University της Πράγας απέδειξαν ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος δημιουργεί μια κάθε άλλο παρά ελκυστική οσμή στο ανδρικό σώμα, η οποία απωθεί τις γυναίκες. Κατά την έρευνά τους συνέλεξαν ιδρώτα από τη μασχάλη δύο ομάδων αντρών: Η πρώτη ομάδα κατανάλωσε κρέας για δύο εβδομάδες και η άλλη καθόλου. Κατόπιν παρέδωσαν τις μυρωδιές στην… κριτική επιτροπή (αποτελούμενη από 30 γυναίκες) για να αξιολογήσει πόσο ευχάριστες ή ανδροπρεπείς ήταν οι οσμές. Στη συνέχεια επανέλαβαν τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τους ίδιους άντρες, αλλάζοντας όμως τη δίαιτά τους. Το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι η κρεατοφαγία έχει αρνητικό αντίκτυπο και στη μυρωδιά του ανθρώπινου σώματος. Εν ολίγοις το δέρμα των κρεατοφάγων ανδρών εκτιμήθηκε ότι μυρίζει έντονα, δυσάρεστα και αντι-σεξουαλικά. Αντιθέτως, η οσμή του σώματος των φυτοφάγων κρίθηκε ως πιο ευχάριστη και πιο ελκυστική.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα