Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Αφού διαβάσετε αυτό, δεν θα ξαναβάλετε χαρτί υγείας στο κάθισμα της τουαλέτας - ποτέ ξανά!!

After Reading This, You Will Never Put Toilet Paper on the Toilet Seat – Ever Again

Χαρτί υγείας στο κάθισμα της τουαλέτας είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι κάνουν κάθε φορά που πηγαίνουν σε δημόσια τουαλέτα.

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους, ίσως το κάνετε αυτό για να αποτρέψετε μια ασθένεια από τις ''πιτσιλιές'' κάποιου άλλου που μπορεί να έμειναν στο κάθισμα της τουαλέτας, έτσι δεν είναι;

Σίγουρα αισθάνεστε ότι κάνετε το σωστό πράγμα, αλλά σε αυτό το άρθρο πρόκειται να σας πω ότι δεν πρέπει ποτέ να βάλετε χαρτί υγείας στο κάθισμα της τουαλέτας, ποτέ ξανά! 


Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα δείτε γιατί συμβαίνει αυτό!


Στην πραγματικότητα, η τοποθέτηση χαρτιού ενδέχεται να έχει να κάνει περισσότερο με την παροχή άνεσης και σιγουριάς στον χρήστη παρά με την πρόληψη ασθενειών. 

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα καθίσματα τουαλέτας δεν αποτελούν όχημα για τη μετάδοση τυχόν μολυσματικών παραγόντων, έτσι, δεν μπορείτε να κολλήσετε κάποια ασθένεια. 

Τα καθίσματα τουαλέτας είχαν κατηγορηθεί κάποτε ως ένας τρόπος μετάδοσης γαστρεντερικών ή σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων. 

Παρ 'όλα αυτά, έρευνες επιβεβαίωσαν ότι το γεγονός αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αν έχετε καλύψει το κάθισμα τουαλέτας με ένα χαρτί τουαλέτας, θα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; 


Το ίδιο το χαρτί τουαλέτας είναι φορτωμένο με επιβλαβείς ιούς και βακτήρια, τα οποία μπορεί να βλάψουν την υγεία σας, καθώς όταν οι άνθρωποι ''κάνουν την ανάγκη τους'', δεν κατεβάζουν το κάθισμα της τουαλέτας. 

Σύμφωνα με μια μελέτη, αυτές οι πιτσιλιές μπορούν να πεταχτούν μέχρι και 2 μέτρα ύψος και αν αυτό είναι αληθές, όλα τα επιβλαβή βακτήρια μεταφέρονται στο χαρτί τουαλέτας.

Σίγουρα υπάρχουν βακτήρια που προκαλούν ασθένειες, όπως το E. coli και ο στρεπτόκοκκος σε ένα κάθισμα τουαλέτας, αλλά το καλό για το σώμα μας είναι ότι το δέρμα μας χρησιμεύει ως ένα αποτελεσματικό και προστατευτικό φράγμα, οπότε αν έχετε πάντα μαζί σας το δικό σας χαρτί τουαλέτας, χρησιμοποιήστε αυτό. 

Το δέρμα σας είναι το ίδιο ένα εμπόδιο. Θα σας προστατεύσει όπως πρέπει . 

beextrahealthynow + healthylifetricks

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα