Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Εξαλείψτε τις ουλές από οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας σε λιγότερο από ένα μήνα!


Οι ουλές είναι αποτέλεσμα της διακοπής της συνέχειας του δέρματος που συμβαίνει ως αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, τραυμάτων, εγκαυμάτων και συνήθως είναι μια μόνιμη βλάβη.
Untitledscars-1
Η παρουσία ουλών στο δέρμα αντιμετωπίζεται διαφορετικά από άτομο σε άτομο, για κάποιους είναι χωρίς νόημα, αλλά για κάποιους αντιπροσωπεύουν ένα αισθητικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούν με ένα εκατομμύριο τρόπους και θεραπείες να εξαλείψουν.
Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της αισθητικής χειρουργικής επέμβασης για να διορθώσουν τα σημάδια. Αλλά εάν είστε μεταξύ εκείνων που προτιμούν τις φυσικές θεραπείες, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καταπληκτική φυσική θεραπεία, η οποία είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί και να προσφέρει ένα τεράστιο αριθμό από οφέλη.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε τα σημάδια, που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, θα χρειαστείτε τα εξής:

Συστατικά:

  • ¼ φλιτζάνι βούτυρο κακάο
  • ¼ του ελαιόλαδο
  • Μία κουταλιά της σούπας μέλι
  • Τέσσερις σταγόνες φυσικό έλαιο λεβάντας

Μέθοδος Παρασκευής:

Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το έλαιο καρύδας, την τοποθετούμε στην κουζίνα και ενεργοποιούμε τη φωτιά. Όταν το έλαιο καρύδας έχει εντελώς λιώσει, προσθέτουμε το υπόλοιπο των συστατικών, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρουμε ομοιογενές μείγμα. Μετά από αυτό, σβήνουμε τη φωτιά και αφαιρούμε την κατσαρόλα για να κρυώσει εντελώς. Όταν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά.
Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί αυτή η κρέμα σε μια αεροστεγή συσκευασία. 

Και, αυτό είναι όλο, έχετε μία μαγική κρέμα ενάντια σε όλα τα είδη των ουλών. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να καθαρίσετε την επιθυμητή περιοχή, και να εφαρμόσετε την κρέμα άμεσα στις ουλές ή στις ραγάδες.
Πρέπει να εφαρμόζετε αυτήν την κρέμα κάθε μέρα, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, για να πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Εάν εφαρμόζετε αυτήν την κρέμα καθημερινά στην πληγείσα περιοχή, χωρίς να παραλείψετε ούτε μια ημέρα, θα δείτε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιτύχετε αποτελέσματα και τελικά τα σημάδια θα μαραζώσουν.
Εκτός από αυτή τη θεραπεία, σας προτείνουμε επίσης να ενυδατώνετε συνεχώς το δέρμα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, διότι βελτιώνει την ελαστικότητά του και βοηθά στην επούλωση των ουλών.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα