Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ


Το βασίλειο του Θεού δεν βρίσκεται στα σύννεφα, σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του διαστήματος. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από το σκοτάδι των κλειστών ματιών σας. Ο Θεός είναι Συνειδητότητα. Ο Θεός είναι απόλυτη Ύπαρξη. Ο Θεός είναι πάντα ανανεούμενη Χαρά. Αυτή η Χαρά είναι πανταχού παρούσα. Νιώστε την ενότητά σας μ’ αυτήν τη Χαρά. Βρίσκεται μέσα σας. Και αγκαλιάζει το άπειρο. Πέρα από τα χονδροειδή δονητικά όρια της ύλης, το Αμετάβλητο Άπειρο κυβερνά σε όλη τη μεγαλοπρέπεια και απεραντοσύνη του. Απέραντο – αυτό είναι το βασίλειο του Θεού. Συνειδητή Μακαριότητα, αιώνια κι απεριόριστη. Όταν η ψυχή σας έχει εξαπλωθεί και νιώθει την παρουσία της παντού, τότε είστε ενωμένοι με το Πνεύμα.
Προσκυνάμε το Άπειρο στον ιερό του ορίζοντα, όπου ο ουρανός συναντά τον ωκεανό, και προσκυνάμε το υπερβατικό Άπειρο στο ιερό της γαλήνης μέσα μας.
Παρά την άγνοιά μας, ο Θεός συνεχίζει να μας δίνει ζωή με την παρουσία Του μέσα μας. Κοιμάται στο χώμα, ονειρεύεται στα λουλούδια, ξυπνάει στα πουλιά και τα ζώα, και γνωρίζει ότι είναι ξύπνιος μέσα στα ανθρώπινα πλάσματα. Στον υπεράνθρωπο βρίσκει πάλι τον Εαυτό Του.
Πολλούς αιώνες πριν, οι σοφοί και οι δάσκαλοι της Ινδίας, απομονωμένοι στα ερημητήριά τους, διαλεύκαναν τα μυστήρια που κρύβουν το Πανταχού Παρόν Πνεύμα. Η έρευνά τους μας έδωσε τις πολύτιμες τεχνικές και μεθόδους που συντονίζουν το σώμα και τον νου με την Απεριόριστη Πηγή της ζωής και της νοημοσύνης που υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο. Με την αυτοσυγκέντρωση μέσα σας, στο Άπειρο, μπορείτε να λάβετε αυτή την απεριόριστη δύναμη.

Η γνώση που αποκτάται από τη μελέτη βιβλίων ή από μορφωμένους ανθρώπους είναι περιορισμένη, αλλά από το Άπειρο μπορεί να αποκτηθεί η απεριόριστη δύναμη της σοφίας. Πώς να το κατορθώσουμε αυτό? Διδάσκουμε τη μέθοδο με τα μαθήματα που στέλνονται από την έδρα μας στο Λος Άντζελες. Οι αλήθειες αυτών των μαθημάτων έχουν έρθει από τον Θεό και από την έρευνα των Δασκάλων της Ινδίας. 
– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα