Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΝ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ




ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ 

1. Έχουμε το αρχικό ολόγραμμα (ΑΡΧΕΤΥΠΟ) Φως και Ζωή, το οποίο δεν ανήκει στον κόσμο στον οποίο ζούμε τώρα, αλλά ανήκει αποκλειστικά στο Όλον την Ολότητα του Ενός του Προϋπάρχων Θεού. Εν το Πάν (Πρώτος Νους) Αρχέτυπη δημιουργία.. 


2. Μετά ο Θεός, το Όλον, η Ολότητα του Ενός γέννησε με τον Λόγο του, άλλο δεύτερο Νου Δημιουργό. 
Και ο δεύτερος δημιουργός Νους από αρχική ουσία Φως και Ζωή, έγινε πυρ και πνεύμα - ψυχή - σώμα (το συμπαντικό αυγό). (Δημιούργησε ο δεύτερος Νους δημιουργός το Δεύτερο ολόγραμμα). 


3. Και η ψυχή από αρχική ουσία που ήταν Ζωή και Φως, από μεν Ζωή έγινε πυρ από δε Φως έγινε πνεύμα, και για να ζήσει στο σώμα δηλαδή στην γη, (υλικός κόσμος) έγινε ψυχή μέσα σε σώμα υλικό (διττό πυρ) και πνεύμα (πνεύμα διττό). 


4. Διασπάστηκε η αρχική ουσία, από Φως και Ζωή που ήταν, έγινε Πυρ και Πνεύμα, (ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα), όπου δημιούργησε έναν δεύτερο κόσμο, (το συμπαντικό αυγό). 
Στο δεύτερο ολόγραμμα Από Φως διασπάστηκε σε πνεύμα, και από Ζωή σε πυρ, και όπου το πυρ και η ψυχή που έχει πάντα ροπή από την μοίρα να ενσαρκώνεται σε σώμα υλικό. 
..και όπου σώμα υλικό ο υλικός κόσμος, και όπου η ψυχή περιφέρεται πάντα σε αυτόν, γιατί πάντα έχει ροπή από την μοίρα να ενσαρκώνεται σε σώμα υλικό. 


5. Οι δύο αυτοί κόσμοι είναι: 

1. Η Αρχική ουσία Το Όλον Φως, Φως και Λόγος Αδιαίρετοι η δε ένωση τους η Ζωή. ( 1ο Ολόγραμμα). 

- Ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε το δεύτερο ολόγραμμα το οποίο είναι διασπασμένο και ενωμένο με τον Μη Ον. 
(Δεύτερο Ολόγραμμα διττό πυρ και πνεύμα).


6. Η τριαδικότητα του Θεού συμπεριλαμβάνεται και στην τριαδικότητα της ανθρώπινης ψυχής, η οποία έχει στον πυρήνα της την νοητή ουσία Ομοούσια με το Φως. 
Η νοητή ουσία της ψυχής είναι Ομοούσια  με τον Λόγο-Υιό και ο Λόγος-Υιός είναι Αδιαίρετος με την πρωταρχική νοητή ουσία το Άπλετο Φως.
Τον Πατέρα Πρώτος Νους. 


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα