Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Γίγαντες Σε Υπόγειες Στοές Στην Ρουμανία




Masivul_Bucegi
Γύρω στο 3500 π.Χ., έναςπολιτισμός που ονομάζεται Agathyr, που ανήκει στην φυλή των Σκυθών, κατασκεύασε ένα υπόγειο σύστημα από τούνελ
788px-Herodotus_world_map-en.svgΑποκαλύφθηκε το 1970 από μια ομάδα αρχαιολόγων, στη σημερινή Rosia Montana, στη Ρουμανία.
800px-Aiud_History_Museum_2011_-_Scythian_Items-3
Ευρήματα του Παράξενου πολιτισμού
Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως  ταφόπλακες με μια χημική σύνθεση από χρυσό, γρανίτη και Βολφράμιο, σε αντίθεση με τις συνήθεις ταφόπλακες από πέτρα.

Bucegi_Sphinx,_Romania
Οι Αγάθυρσοι είναι ένας σαρματικός λαός. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο κατάγονται από τον ήρωα τον Αγάθυρσο, γιο του Ηρακλή και της Εχίδνης και αδελφό του Γελωνού, από τον οποίο κατάγονται οι Γελωνοί.

Κατά τον Ηρόδοτο ήταν γεωπόνοι, πλούσιοι, ειρηνικοί αλλά όχι φιλάργυροι. Είχαν κοινές γυναίκες για να είναι μεταξύ τους αδέρφια και ως συγγενείς να μην έχουν στις σχέσεις τους ούτε φθόνο ούτε έχθρα. Κατά τον Βιργίλιο ήταν γραπτοί (σαν ζωγραφιές -λατινικά;picti), και από εκεί βγήκε ότι ήταν άγριοι[ασαφές], και ότι ζωγράφιζαν το σώμα τους. Ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είχαν πολύχρωμα ενδύματα μόνο.
Προσέξτε τώρα…. Είναι γνωστή η μυστική υπόγεια πόλη Αγκάρθα …..Στο Θιβέτ είναι γνωστή και ως Σαμπαλά.  Η σύνδεση του εν λόγω πολιτισμού με την κοίλη Γή και τα τούνελ δεν μπορεί να είναι τυχαία. Η ονομασία σχεδόν ταυτίζεται και το γεγονός ότι Σκυθία είναι μια περιοχή Ευρωασιατική, μας δίνει κάθε δικαίωμα να ερευνούμε προς αυτήν την σχέση.


Δείτε το βίντεο
Αναδημοσίευση από paraxeno
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα