Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

«Τα Λόγια του Έρωτα»

love-matters
Ο Ήχος δημιουργεί Πραγματικότητες…
η Λύρα του Ορφέα σαγήνευε τους ακροατές Της μεταφέροντάς τους σε Άλλες Πραγματικότητες μέσω της Μελωδίας, την ίδια στιγμή που οι Ύμνοι του περιέγραφαν μια ολόκληρη Κοσμογονία για την Επιστήμη.
Η Χορδή της Λύρας του Μουσηγέτη Απόλλωνα πάλλεται για να τραγουδήσει την Ζωή, την ίδια στιγμή που η Χορδή του Τόξου του Απολλ(ύ)ωνα (Καταστροφέα) Φοίβου εξαπολύει το βέλος του Θανάτου.
Το ίδιο πράγμα που ειπωμένο με την στριφνή γλώσσα ενός επιστήμονα σου προκαλεί αποστροφή, ειπωμένο με τη γλώσσα ενός ποιητή θα σε μαγέψει.
Ο έρωτας είναι απλά η απελευθέρωση του νευροδιαβιβαστή από τον προσυναπτικό νευρώνα στο συναπτικό κενό, που με τη μορφή ηλεκτρικής εκκένωσης περνάει στον εγκέφαλο για να απελευθερώσει τις κατάλληλες ενδορφίνες”, θα δήλωνε χωρίς χροιά στην φωνή του ο τεχνοκράτης Επιστήμονας.
Καλά…
Πείτε το αυτό στον ερωτευμένο που λιώνει στη λατρεμένη αγκαλιά του Πόθου του, έτοιμος να παραδώσει αμαχητί ολάκερη την ύπαρξή του για ένα Της φιλί.

Πόσο μάλλον για την καυτή Της σάρκα να τρίβεται αργά… ηδονικά… στο κορμί που καίει από τον πυρετό της Συνύπαρξης στο ίδιο καρδιοχτύπι μαζί Της…
θα απαντούσε ο Ποιητής, περιγράφοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα με την ταξιδιάρικη φωνή των Μουσών.

Χμμμ… εγώ θα προτιμήσω την δεύτερη εκδοχή.
Εσείς;
Αναδημοσίευση από Nick Panagodimitropoulos
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα