Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Άπλωσε τα χέρια σου στο σώμα σου


Απόψε αποφάσισα να μιλήσουμε για ένα ζήτημα που, δυστυχώς, είναι taboo χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.



Πρόκειται για μια διαδικασία που προσφέρει ευχαρίστηση στον εκάστοτε άνθρωπο και παράλληλα τον κάνει να ντρέπεται για την ίδια πράξη. Θα μιλήσουμε, λοιπόν, για τη σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση ή κοινώς, τον αυνανισμό.

Είναι ένα θέμα που ακόμα και οι πιο φιλελεύθεροι άνθρωποι ντρέπονται να συζητήσουν ή ακόμη και να παραδεχτούν πως το κάνουν. Ομολογουμένως, δε βρίσκω λόγο γι᾽ αυτή την ντροπή.

Από την παιδική ηλικία διδάσκεται σε πολλά άτομα ότι ο αυνανισμός είναι κάτι που πρέπει ν’ αποφεύγουν, είτε διότι μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς, είτε γιατί είναι ανήθικο, μα και για πολλούς λόγους ακόμα. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μία διαδικασία άκρως φυσιολογική και ωφέλιμη για την υγιή σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

Πρώτα απ’ όλα, βάσει ερευνών, είναι αδύνατον να προκαλέσει βλάβη ή τραυματισμούς στα γεννητικά όργανα κάποιου. Πιθανός λόγος αυτής της παραπληροφόρησης είναι η ενοχή που αισθάνονται τα άτομα για την πράξη τους και προσπαθούν ίσως να το αποδώσουν εκεί.

Στην πραγματικότητα, ο αυνανισμός είναι ένα πολύ συχνό «φαινόμενο» ας το πούμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πειραματιστεί με το σώμα του έστω και μία φορά.

Κι εδώ που τα λέμε, είναι ένας τρόπος για να εξοικειωθούμε με το σώμα μας και ν’ ανακαλύψουμε σημεία διέγερσης που ίσως να μη γνωρίζαμε πρωτύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μας είναι πολύ πιο εύκολο να «οδηγήσουμε» τον σύντροφό μας να βρει τα κουμπιά μας. Γιατί αν δε γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι το σώμα μας πώς έχουμε την απαίτηση από κάποιον άλλον να το κάνει;

Επίσης, λένε πως δεν υπάρχει λογική όταν έχεις έναν σύντροφο να χρειάζεσαι να αυτοϊκανοποιηθείς και ότι θεωρητικά τον καθιστάς «άχρηστο» ή δυσλειτουργικό. Εγώ προσωπικά το θεωρώ μέγα λάθος και είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη.
Εκτός από αυτοϊκανοποίηση πρόκειται και για μία μέθοδο που κάνει το ζευγάρι να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. 

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που προτιμούν να αυνανίζονται ταυτόχρονα γιατί τους ερεθίζει και τους οδηγεί σε περίεργα σεξουαλικά μονοπάτια που τους εξιτάρουν. Με αυτόν τον τρόπο κιόλας, αφήνεσαι τελείως ελεύθερος μπροστά στον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται μια άλλου είδους οικειότητα και άνεση μεταξύ σας. Και το να νιώθεις οικεία με τον άνθρωπό σου είναι κάτι πολύ όμορφο.

Κάπου εδώ να αναφερθούμε και λίγο στα single άτομα που δε θέλουν να πηγαίνουν με τον κάθε τυχόντα προκειμένου να καλύψουν τις σαρκικές τους επιθυμίες. Προτιμούν λοιπόν να ασχοληθούν οι ίδιοι με τον εαυτό τους που γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να έρθουν σε οργασμό και να γλιτώσουν τα booty calls, τα one night stands και τα μεθυσμένα μηνύματα σε πρώην εραστές που μπορούν να υποσχεθούν δέκα λεπτά ηδονής και τίποτα παραπάνω.

Όπως προανέφερα, ο αυνανισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθουμε το σώμα μας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν άτομα που επρόκειτο να έρθουν σε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά και είναι φύσει αδύνατον να γνωρίζουν τι ακριβώς τους αρέσει, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν μπορούν με τίποτα να έρθουν σε οργασμό παρόλο που τους αρέσει η όλη διαδικασία.

Γι᾽ αυτό λοιπόν ο πειραματισμός με τον ίδιο σου τον εαυτό είναι κάτι που βοηθάει πολύ για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων.

Βάλε λίγο κρασάκι στο ποτήρι σου, χαμήλωσε τα φώτα και βάλε αισθησιακή μουσική. Χαλάρωσε, σκέψου το άτομο που θα ήθελες να είναι μαζί σου αυτή τη στιγμή και νιώσε το άγγιγμα του στη θέση του δικού σου. Δε θα σου πάρει πολύ να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο και τότε θα σου έχει φύγει κάθε ενοχή.

Από την άλλη, αν βαριέσαι να κάνεις όλα αυτά και θέλεις απλά «ένα στα γρήγορα» γιατί νιώθεις πιεσμένος, γιατί δεν αντέχεις άλλο ή για οποιονδήποτε λόγο, είναι πάντα εύκολο και βολικό να διαθέσεις πέντε λεπτά από το χρόνο σου όπου και να βρίσκεσαι.

Μη θεωρήσετε ότι εννοώ να το κάνετε μέσα στον κόσμο χωρίς να σας νοιάζει, προς Θεού. 

Ακόμα, να σημειωθεί πως αυτή η «μέθοδος» που οδηγεί σε οργασμό χρησιμεύει πολύ στα ζευγάρια που διατηρούν σχέση από περιστασιακή ή μόνιμη απόσταση.
Για παράδειγμα, όταν μένετε σε άλλες πόλεις και βρίσκεστε σπάνια λόγω συνθηκών ή αν υπάρχει το στρατιωτικό ανάμεσά σας αλλά παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε ν’ απολαύσετε ο ένας τον άλλον ή αν ακόμα κι αν φοβάστε πως η έλλειψη σεξουαλικής επαφής μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφό σας σε απιστία, είναι μια πολύ βολική λύση.

Σίγουρα δεν μπορεί να φέρει τον αγαπημένο/η σας μπροστά σας και να νιώσετε κάθε του άγγιγμα, αλλά η δύναμη των λέξεων είναι τραγικά μεγάλη και πειστική. Ίσως και η χρήση κάποιων εικόνων, αυτό είναι στην επιθυμία του καθενός. Μπορείτε να περάσετε εποικοδομητικά κι αισθησιακά το χρόνο σας ακόμα κι από απόσταση.

Τέλος, να σημειωθεί πως η διαδικασία αυτή, λειτουργεί ως τρομερό αγχολυτικό.
Μετά απ’ όλα αυτά τα οφέλη του αυνανισμού δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρείται ντροπή σε μία υποτιθέμενη φιλελεύθερη κοινωνία.
Καμία ενοχή δεν πρέπει να υπάρχει.



Εσύ θα συνεχίσεις να κρύβεσαι και να φοβάσαι να περάσεις καλά;


Δώρα Κουτσογιάννη


Αναδημοσίευση από ilov

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα