Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΠΥΡΙΦΛΕΓΗΣ ΦΟΙΝΙΞ"



- "Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων, με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών. Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη η οποία έχει έλθει στην Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την "Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός". Σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.
Όταν αποκαταστήσουμε επαφή μαζί σας, θα δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωση σας, στην πραγματική σας ιστορία, από την οποία πρέπει να εξαλείψουμε όλα τα ψεύδη μιας χρονικής περιόδου 11.000 ετών, τα οποία τέθηκαν από την εποχή της χειραγώγησης της Γαίας από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως..
- Συστήσαμε στις κυβερνήσεις των λεγομένων από εσάς Μεγάλων Δυνάμεων, να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από το λυκόφως της ιστορίας σας, μέχρι και την στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση. Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές της ενημέρωσης τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της Γαίας, στο "Κίτρινο Βιβλίο" που δώσαμε στον ΟΗΕ και στο "Βιβλίο Συμφωνίας" του Σειρίου, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της μετανάστευσης των λαών από τον Βέγα, την Λύρα, τον Σείριο, τον Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας στην Γαία, πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.

Αντίγραφο του "Βιβλίου Συμφωνίας" του Σειρίου βρίσκεται σε υπόγεια κρύπτη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όπου το είχε κρύψει ο Ιεροφάντης Ακήρατος, για να μην πέσει στα χέρια των Περσών και κατακτήσουν την Γαία ολόκληρη.
Το φως δημιουργεί ένα περίπλοκο ιστό γύρω από την ανθρωπότητα για την προστασία της και εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το σκότος υποχωρεί γρήγορα"..
Γ. Καλογεράκη "Το Απόλυτο Μυστικό"



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα