Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Εξαφανίστηκε τελείως φοιτήτρια που έκανε δίαιτα αρνητικών θερμίδων

Nutrition-Tips


Αόρατη εξακολουθεί να παραμένει η Αναστασία Στρατσαντωνακάκη, η οποία τους τελευταίους μήνες έκανε δίαιτα τρώγοντας αποκλειστικά φαγητά με αρνητικές θερμίδες.
Η συγκάτοικος και φίλη της, Γεωργία Νταντούτσου, δήλωσε στην αστυνομία πως είχε αρχίσει να διαπιστώνει την τμηματική εξαφάνιση της Αναστασίας για πρώτη φορά μετά την κατανάλωση μιας μεγάλης γαβάθας γεμάτης σπαράγγια και αντίδια. «Είδα το μικρό της δάχτυλο και πέντε νύχια της να γίνονται σιγά-σιγά διάφανα και ανησύχησα. Εκείνη δεν έδειξε όμως να ενοχλείται και συνέχισε καταναλώνοντας 3 ωμά γογγύλια. Τότε εξαφανίστηκε και ο παράμεσός της», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Το ίδιο όμως παρατήρησαν και οι συμφοιτητές της, όταν η νεαρή έδωσε το «παρών» στην εξεταστική για το μάθημα της Χημικής Ωκεανογραφίας του τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών στο Μεσολόγγι όπου και σπουδάζει. «Την θυμάμαι να διαμαρτύρεται στο κυλικείο για το πώς γίνεται να μην έχουν φρουτοσαλάτα με κυδώνι και κουμκουάτ. Το πόδι της από το γόνατο και κάτω ήταν σχεδόν αόρατο, ήταν όμως πιο αδύνατη από ποτέ», δηλώνει συμφοιτητής της κοπέλας εμφανώς ανήσυχος.

Μέχρι το τέλους του εξαμήνου, είχε μείνει μόνο το κεφάλι, και το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται να το έδωσε μια έξοδος με παρέα φίλων σε ψαροταβέρνα. Εκεί, η Αναστασία παρήγγειλε φιλέτο γατόψαρου ενώ τσίμπησε και λίγο καλκάνι σχάρας από πιάτο φίλης της. Μετά την τελευταία μπουκιά δεν την ξαναείδε κανένας φίλος ή φίλη της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι της ακόμα δυσανασχετούν καθώς άφησε και απλήρωτο το μερίδιό της στον λογαριασμό της ταβέρνας. «Ξέρετε πόσο κοστίζει ένα φιλέτο γατόψαρου;» τονίζει με δυσφορία συμφοιτητής που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
Η εξαφανισμένη Αναστασία εξακολουθεί να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής, απλά κανείς δεν ξέρει πού ακριβώς βρίσκεται. Την παρουσία της προδίδουν εξάλλου οι φλούδες παπάγιας που βρίσκει στο πάτωμα του διαμερίσματός τους η συγκάτοικός της. Της άφησε μάλιστα και γραπτό μήνυμα, το οποίο ανέφερε: «Θαυματουργή η δίαιτα, σε λίγο καιρό θα είμαι όπως ακριβώς θέλω, ξεπάγωσέ μου λίγα μύρτιλα όταν μπορέσεις».
Αναδημοσίευση από tokoulouri
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα